• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • decoratiuni din staniu

Rezultate pentru

Decoratiuni din staniu - Import export

 1. WERNER ZELLER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WERNER ZELLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. ROBERTO CAVAGNINI

  Italia

  Compania ROBERTO CAVAGNINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile walking-sticks, gift items, și orthopaedic walking sticks. Are sediul în GHEDI, Italia.

 3. RIDIA STEIN GMBH & CO KG VERSAND

  Austria

  Compania RIDIA STEIN GMBH & CO KG VERSAND, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Ried Im Innkreis, Austria.

 4. PEWTER SHEET CO LTD

  Regatul Unit

  Compania PEWTER SHEET CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pewter, articles in pewter, pewter frames, și pewter sculpture. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. FERR&CLIC

  Spania

  Compania FERR&CLIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Home accessories. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STEIDINGER + SCHWYN AG

  Elvetia

  Compania STEIDINGER + SCHWYN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Semnalizare - panouri si pancarde, Obiecte metalice de uz casnic, Decoratiuni din staniu, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Semnalizare - panouri si pancarde, Obiecte metalice de uz casnic, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Schaffhausen, Elvetia.

 2. VEHI MERCATUS GMBH

  Germania

  Compania VEHI MERCATUS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite metalice, Lemn - articole, Mobilier - articole si accesorii decorative, Decoratiuni din staniu, Roti si rotite metalice, Lemn - articole, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Langdorf, Germania.

 3. JÖRG FISCH

  Germania

  Compania JÖRG FISCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - panouri si pancarde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Decoratiuni din staniu, Sport - articole, Birou - furnituri, Mobilier - articole si accesorii decorative, Decoratiuni din staniu, Sport - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Nalbach, Germania.

 4. FRANZ SCHUH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania FRANZ SCHUH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica decorativa, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, Decoratiuni din staniu, Ceramica decorativa, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Trier, Germania.

 5. YERNAUX

  Belgia

  Compania YERNAUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drajeuri, pralines, chocolate candy, gift items, și Drajeuri. Are sediul în Auvelais, Belgia.

 1. GERHARD USBECK

  Germania

  Compania GERHARD USBECK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Decoratiuni din staniu, Finisari, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Decoratiuni din staniu, și Finisari. Are sediul în Steinbach-Hallenberg, Germania.

 2. KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER

  Germania

  Compania KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite metalice, Decoratiuni din staniu, Finisarea produselor textile, Roti si rotite, Roti si rotite metalice, Decoratiuni din staniu, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Neustadt, Germania.

 1. BARTHEL-ZINN

  Germania

  Compania BARTHEL-ZINN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Decoratiuni din staniu, Pene pentru articole de imbracaminte, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Roti si rotite, Decoratiuni din staniu, Pene pentru articole de imbracaminte, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Freiberg, Germania.

 2. TMB DESIGNS

  Regatul Unit

  Compania TMB DESIGNS, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Pershore, Regatul Unit.

 3. ZINN-STUBE AG

  Elvetia

  Compania ZINN-STUBE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu si aliaje de staniu, Decoratiuni din staniu, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Staniu si aliaje de staniu, Decoratiuni din staniu, și Cadouri, suveniruri si articole publicitare. Are sediul în Sugiez, Elvetia.

 4. DIE NEUE LINIE - SPORT- UND EHRENPREISE, DARTARTIKEL INH. SUSANNE FRITZ

  Austria

  Compania DIE NEUE LINIE - SPORT- UND EHRENPREISE, DARTARTIKEL INH. SUSANNE FRITZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - aliaje, Obiecte metalice de uz casnic, Decoratiuni din staniu, Distribuitoare automate, Staniu - aliaje, Obiecte metalice de uz casnic, Decoratiuni din staniu, și Distribuitoare automate. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 5. LUDWIG MORY GMBH

  Germania

  Compania LUDWIG MORY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu si aliaje de staniu, Decoratiuni din staniu, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Staniu si aliaje de staniu, Decoratiuni din staniu, și Cadouri, suveniruri si articole publicitare. Are sediul în München, Germania.

 6. RESTAURATOR RAINER LEHMANN

  Germania

  Compania RESTAURATOR RAINER LEHMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite metalice, Decoratiuni din staniu, Pene pentru articole de imbracaminte, Roti si rotite, Roti si rotite metalice, Decoratiuni din staniu, și Pene pentru articole de imbracaminte. Are sediul în Meißen, Germania.

 7. CAÑIZOS ALPE SL

  Spania

  Compania CAÑIZOS ALPE SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Alcoletge, Spania.

 8. ATENA

  Italia

  Compania ATENA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie artistica, pewter ornaments and fancy goods, și Feronerie artistica. Are sediul în Calvagese Della Riviera, Italia.

 1. SENA STONE

  Turcia

  Compania SENA STONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. L'OVILE COOPERATIVA DI SOLIDARIETA' SOCIALE S.C.A.R.L.

  Italia

  Compania L'OVILE COOPERATIVA DI SOLIDARIETA' SOCIALE S.C.A.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 3. BABETTE SCHWEIZER

  Germania

  Compania BABETTE SCHWEIZER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu si aliaje de staniu, Decoratiuni din staniu, Staniu si aliaje de staniu, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Dießen, Germania.

 4. DECOR OUEST DISTRIBUTION

  Franta

  Compania DECOR OUEST DISTRIBUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Decoratiuni din staniu, Mobilier - furnituri si accesorii, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Vertou, Franta.

 5. COSI TABELLINI

  Italia

  Compania COSI TABELLINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile picture frame, și gas and lpg stoves for civil use. Are sediul în Brescia, Italia.

 6. SEBASTIAN WESELY

  Germania

  Compania SEBASTIAN WESELY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Sarbatori - articole si decoratiuni, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în München, Germania.

 7. DEDALO

  Italia

  Compania DEDALO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grandfather (pendulum) clocks, și wall clocks. Are sediul în Goito, Italia.

 8. ISTANBULDEKORATIFTAS

  Turcia

  Compania ISTANBULDEKORATIFTAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. COSE BELLE DI LIBRALON L. & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Compania COSE BELLE DI LIBRALON L. & C. ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decoratiuni din staniu, Pahare din cristal, Decoratiuni din staniu, și Pahare din cristal. Are sediul în Santa Giustina In Colle, Italia.

 10. MANU.ALE S.R.L.

  Italia

  Compania MANU.ALE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Sorso, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit