• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii de viteze pentru vehicule

Rezultate pentru

Cutii de viteze pentru vehicule - Import export

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  As one of the few gear maintenance companies in Europe, we have made a name for ourselves as a specialist in all gear types and as a problem solver for exotic gear types. As the first manufacturer-independent workshop in Germany, we have been able to repair/regenerate your torque converter in-house and at short notice since the start of 2004. Upon request, you can get a reinforced version of our gears, which are, of course, modified by the company to bring them completely up-to-date. We import spare parts for all gear types directly from the manufacturer and can pass on our good purchase conditions to our customers. We provide a 12-month, Europe-wide guarantee without a mileage limit.

 2. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, All-wheel drives, Standard exchange gear boxes, transmission gears, Gear parts for motor vehicles, Transmission repairs, Manual transmissions, engine transmission, și Vehicle transmissions. Are sediul în Oberkrämer Ot Vehlefanz, Germania.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Piese de schimb pentru motoare diesel, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Cutii de viteze pentru vehicule, Cimitire de masini, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - componente si piese mecanice, și used motor vehicle components and parts. Are sediul în Villorba, Italia.

 4. GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Renovation of transmissions, Drives, renovation of manual transmissions, Repair of manual transmissions, Manual transmissions, replacement of the bearing, replacement of the transmission bearing, Transmission maintenance, și Reconditioned transmissions. Are sediul în Osieczna, Polonia.

 5. AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG

  Germania

  Compania AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile speed variators for transmissions, transmission gears, și Vehicles - electrical repairs. Are sediul în Altenstadt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI

  Italia

  Compania OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gearshift inspection. Are sediul în San Piero In Bagno, Italia.

 2. ART-MAG KOZIEŁ ARTUR

  Polonia

  Compania ART-MAG KOZIEŁ ARTUR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, car workshop, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 3. HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD

  China

  Compania HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Yi Peng, China.

 4. NAGPOL

  Polonia

  Compania NAGPOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transmission bearings. Are sediul în Kalisz, Polonia.

 5. KUMERA GETRIEBE GMBH

  Germania

  Compania KUMERA GETRIEBE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 1. STEMPLINGER KVF GMBH

  Germania

  Compania STEMPLINGER KVF GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Angrenaje, High-precision gears, CNC turned parts, Angrenaje, și CNC boring. Are sediul în Hauzenberg, Germania.

 2. TRASMATIC SRL

  Italia

  Compania TRASMATIC SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car spare parts. Are sediul în Calderara Di Reno, Italia.

 1. ATG

  Belgia

  Compania ATG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, Cutii de viteze pentru vehicule, electronic spare parts for vehicles, truck repair shops, și motor vehicle gearboxes and components. Are sediul în Houdeng-Goegnies, Belgia.

 2. AUTO-MATIC

  Belgia

  Compania AUTO-MATIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, Cutii de viteze pentru vehicule, Gearboxes, Light-duty vehicles, și van repairs. Are sediul în Ruiselede, Belgia.

 3. SERVICE DRIVELINESS

  Belgia

  Compania SERVICE DRIVELINESS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, Transmisie mecanica - componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Transmisie mecanica - componente, automatic gearboxes, și automatic transmission maintenance. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. ETRAG GMBH

  Germania

  Compania ETRAG GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Aachen, Germania.

 5. TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Electricitate - echipamente de distributie, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Electricitate - echipamente de distributie. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 6. GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN

  Germania

  Compania GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Ratingen, Germania.

 7. H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH

  Germania

  Compania H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. HÖR TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania HÖR TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Repararea echipamentelor industriale, Ceasornicarie, Echipamente de testare, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Repararea echipamentelor industriale, și Ceasornicarie. Are sediul în Weiden i.d.OPf, Germania.

 1. RICHARD URBANEK GMBH

  Germania

  Compania RICHARD URBANEK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Axels. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. GETRIEBE SERVICE 24 PLUS

  Germania

  Compania GETRIEBE SERVICE 24 PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Fuldatal, Germania.

 3. HMK - GETRIEBETECHNIK

  Germania

  Compania HMK - GETRIEBETECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Aachen, Germania.

 4. PS AUTOKLINIKA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania PS AUTOKLINIKA, S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elemente de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de viteze pentru vehicule, gear repairs, differential gears for cars, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Senec, Slovacia.

 5. PORSCHE-VERSNELLINGSBAK-REVISIE

  Olanda

  Compania PORSCHE-VERSNELLINGSBAK-REVISIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic transmissions for motor vehicles. Are sediul în Ede, Olanda.

 6. AAM GETRIEBE SERVICE

  Germania

  Compania AAM GETRIEBE SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 7. RENK GMBH

  Germania

  Compania RENK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, și industrial reducers. Are sediul în Augsburg, Germania.

 8. CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR

  Germania

  Compania CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Lugau, Germania.

 9. AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER

  Germania

  Compania AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 10. TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER

  Germania

  Compania TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Transmisii mecanice si componente, și Cutii de viteze pentru vehicule. Are sediul în Genthin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit