• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • curatarea rezervoarelor si a cisternelor

Rezultate pentru

Curatarea rezervoarelor si a cisternelor - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. is a family company, which is realtively young, but has been operating since 1979. It has been developing in the field of liquid transportation for decades. Main activities of the company are organisation and realization of transport and tank cleaning. We enable whole ligostic services in the field of liquid transportation to own domestic customers and those abroad. Our wish is to become trustworthy company in the branch to be fully responsible to our services, employees and the environment. With our services we want to satisfy our customers and our priority is not only to achive high wuality, but also to establish trustful relationship. We are also following new development trends and enreaching our services. Our transport company has been operating since 1979. It is baes on many years of experience in the field of tank transportation. During this period, we have gained experience in cooperating with European leading companies in the bussines and successfully working with companies within EU and outside of EU. In enabling whole logistic service we are offering knowledge, trust and tradition which also includes tank container and road tanker transportations throughout Slovenia and ex Yugoslave republics. Our task is to provide great customer service and quality transportation. We'll be pleased to answer all your questions. Contact us for more information!

 2. INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Dormettingen, Germania.

 3. OKNAL HANDELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OKNAL HANDELS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Steinfurt, Germania.

 4. GÖHLER GMBH UND CO. KG ANLAGENTECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GÖHLER GMBH UND CO. KG ANLAGENTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Hösbach, Germania.

 5. WOMA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WOMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Machinery and systems for descaling, high-pressure pumps, Paint removal systems, High-pressure water jet cleaning equipment, Cleaning systems for pipes, Machinery and systems for high-pressure water jet cleaning, High-pressure water-jet deburring, High-pressure cleaning equipment, și Tank cleaning equipment. Are sediul în Duisburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GENMOD SERV SRL

  Romania

  Compania GENMOD SERV® are ca obiect principal de activitate productia de rezervoare pentru stocarea apei si servicii de intretinere si reparatii pentru componentele oricarui sistem de alimentare cu apa potabila sau de stingerea incendiilor. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniul rezervoarelor de apa. Participand la peste 350 de proiecte de specialitate, expertiza acumulata de echipa face ca aceasta sa poata raspunde prompt la toate exigentele clientilor. Gama de rezervoare pe care le furnizeaza GENMOD SERV® cuprinde: rezervoare metalice supraterane modulare (cilindrice si rectangulare) din otel galvanizat, otel vitrificat, otel inox si aluminiu. Acestea pot fi: rezervoare pentru apa potabila, rezervoare apa PSI, rezervoare pentru irigatii, rezervoare apa industriala sau de proces. Serviciile oferite de compania noastra cuprind: servicii de mentenanta & service rezervoare; hidroizolare rezervoare; servicii in domeniul PSI; servicii de mentenanta & service grupuri electrogene; consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare.

 2. HERRMANN & VOGL ENTSORGUNG UND RECYCLING GMBH

  Germania

  Compania HERRMANN & VOGL ENTSORGUNG UND RECYCLING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 3. VERTICALIS

  Spania

  Compania VERTICALIS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chimney cleaning. Are sediul în Cartagena, Spania.

 4. IRUS GMBH

  Germania

  Compania IRUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. CCP GRUPPE GMBH

  Germania

  Compania CCP GRUPPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Mülheim An Der Ruhr, Germania.

 1. LAVADOS Y ENGRASES UGARTE SL

  Spania

  Compania LAVADOS Y ENGRASES UGARTE SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, tank truck cleaning, și Curatenie - servicii. Are sediul în Valle De Trápaga-Vizcaya, Spania.

 2. TANK & HANDEL SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania TANK & HANDEL SCHWEIZ AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Rümlang, Elvetia.

 1. ECOMAGIC SRL

  Italia

  Compania ECOMAGIC SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewer cleaning, checking pipe seals, sewage works, și Tank cleaning. Are sediul în Ravenna, Italia.

 2. MAILLOT SAS

  Franta

  Compania MAILLOT SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri industriale - servicii de depoluare, Degassing, contractors, și Deseuri industriale - servicii de depoluare. Are sediul în Val-De-Reuil, Franta.

 3. MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI

  Polonia

  Compania MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare si compartimente de stocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Rezervoare metalice, butcher hoppers, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, containers for collecting hazardous/toxic waste, și Rezervoare metalice. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 4. SUN CALOR

  Belgia

  Compania SUN CALOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Tank cleaning. Are sediul în Mol, Belgia.

 5. SA LAFOURCADE

  Franta

  Compania SA LAFOURCADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, septic tanks, septic tank draining, și Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Hossegor, Franta.

 6. CLEANING VANDE VYVERE

  Belgia

  Compania CLEANING VANDE VYVERE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Curatarea cladirilor, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatenie industriala, Curatarea cladirilor, și Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Meulebeke, Belgia.

 7. LA VIDANGE LOISEAU

  Belgia

  Compania LA VIDANGE LOISEAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Tratarea apei - produse, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, toxic waste disposal, și unblocking of civil and industrial pipelines. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. DAR QUICKE EDWARD

  Belgia

  Compania DAR QUICKE EDWARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Optic smoke detectors, și drain clearing. Are sediul în Brugge, Belgia.

 1. GLOBAL-CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania GLOBAL-CONCEPT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, boilers, filters, intercooler, și Constructii din beton. Are sediul în Brake, Germania.

 2. GÖBEL TANKANLAGEN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania GÖBEL TANKANLAGEN GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Dresden, Germania.

 3. MAINTENANCE INDUSTRIEL ET MANUTENTION

  Franta

  Compania MAINTENANCE INDUSTRIEL ET MANUTENTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Intretinere industriala, chemical washing, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și pumping units. Are sediul în Os-Marsillon, Franta.

 4. REEHORST DORDRECHT

  Olanda

  Compania REEHORST DORDRECHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și surveys. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 5. ADRIAENSEN RENE

  Belgia

  Compania ADRIAENSEN RENE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Terasamente - lucrari, container services, cesspool drainage, și Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Zoersel (st-Antonius), Belgia.

 6. AA IJZERLAND

  Belgia

  Compania AA IJZERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Demolare - antreprenori, metal scrap recovery, demolitions, și Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 7. CARMONA - SLTC S.A.

  Portugalia

  Compania CARMONA - SLTC S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car wash tunnels, și tank cleaning. Are sediul în Azeitao, Portugalia.

 8. WIRTZ BRENNSTOFFE HANDELS- UND TRANSPORTGES. MBH

  Germania

  Compania WIRTZ BRENNSTOFFE HANDELS- UND TRANSPORTGES. MBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Ratingen, Germania.

 9. TEBO AG

  Elvetia

  Compania TEBO AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel storage fitting. Are sediul în Windisch, Elvetia.

 10. BROUX

  Belgia

  Compania BROUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și façade coverings. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit