• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare si cosuri industriale

Rezultate pentru

Cuptoare si cosuri industriale - Import export

 1. BTF

  Belgia

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Lage, Germania.

 4. SNOLTHERM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SNOLTHERM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Neustadt/wied, Germania.

 5. HALKA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HALKA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Rhede, Germania.

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Bad Königshofen, Germania.

 3. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Unna, Germania.

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Verden, Germania.

 5. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Plößberg, Germania.

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Weinheim, Germania.

 2. THERMCONCEPT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania THERMCONCEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CRONITE KLEFISCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Hürth, Germania.

 2. THERMOMELT SRL

  Italia

  Compania THERMOMELT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, smoke extraction, industrial systems, Cuptoare si cosuri industriale, și industrial furnaces. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Germania

  Compania FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Neckartenzlingen, Germania.

 4. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Germania

  Compania GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Germania

  Compania ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Flörsheim, Germania.

 6. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Austria

  Compania SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Felixdorf, Austria.

 7. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Elvetia

  Compania STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Schmerikon, Elvetia.

 8. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Germania

  Compania GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Leipzig, Germania.

 1. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Germania

  Compania SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

 2. JIM ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania JIM ENGINEERING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laboratory ovens, Electric ovens, furnaces and kilns, și incubators. Are sediul în St Helens, Regatul Unit.

 3. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Germania

  Compania BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Biebertal, Germania.

 4. CONVESA SA

  Spania

  Compania CONVESA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, pipe, heating, Cuptoare si cosuri industriale, și Ventilation ducts. Are sediul în Móstoles-Madrid, Spania.

 5. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugalia

  Compania JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 6. INDUCTOTHERMIE

  Franta

  Compania INDUCTOTHERMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, Cuptoare de tratare termica, forges, și Welding. Are sediul în Villiers-Sur-Marne Cedex, Franta.

 7. GLASREM

  Polonia

  Compania GLASREM, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, industrial furnaces, furnaces for tempering glass, Cuptoare industriale electrice, și Kilns - industrial. Are sediul în Boguszow-gorce, Polonia.

 8. SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH

  Germania

  Compania SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Cuptoare industriale electrice, și Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Hagen, Germania.

 9. SAFED FRANCE

  Franta

  Compania SAFED FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, Arzatoare industriale, Cuptoare de tratare termica, Conveyor belts for the food industry, Burners, și Arzatoare industriale. Are sediul în Besancon, Franta.

 10. ENGEMAN

  Portugalia

  Compania ENGEMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Intretinere industriala, Lubrifianti industriali, burner installation, Intretinere industriala, și metallurgy. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit