• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuie si piuneze

Rezultate pentru

Cuie si piuneze - Import export

 1. CONNECTON

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since more than 170 years CONNECTON specializes in the production of fixings for the building industry We specialize in the manufacturing of roof fixings (from slate hooks to clout nails), fixings for the suspendes ceilings, and wall ties. Relying on a state of the art machinery, assembly robots and qualified personnel we offer quality products that are innovative and flexible. CONNECTON : FASTENERS FOR BUILDERS Our domains of expertise are: Construction: wall ties, roof fixings, pins & nails (copper, aluminium, stainless), ceiling suspension systems, ... Industry : clamps for the agro-alimentary sector, skewers for the food industry, hanging wires for the painting industry, special wire-bended parts, ...

 2. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 3. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Germania

  Compania SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Schönheide, Germania.

 4. YANTOS

  Ucraina

  Compania YANTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanised fences and panels, și galvanized wire. Are sediul în Ternopil, Ucraina.

 5. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Olanda

  Compania (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Feronerie pentru constructii, și Fastening parts. Are sediul în Doetinchem, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood screws, steel nails, și chipboard screws. Are sediul în Neuenrade, Germania.

 2. TORREGGIANI SRL

  Italia

  Compania TORREGGIANI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, Pistoale pneumatice cu cuie, electrowelded rivets, tacks, Cuie si piuneze, și Pistoale pneumatice cu cuie. Are sediul în Ceresara, Italia.

 3. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Pistoale pneumatice cu cuie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, vibrators, compressed-air systems, Cuie si piuneze, și pneumatic and hydropneumatic equipment. Are sediul în Montecosaro, Italia.

 4. LITNAGLIS

  Lituania

  Compania LITNAGLIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel nails. Are sediul în Glaudziai, Lituania.

 5. PEMS CAMBRILLONES

  Spania

  Compania PEMS CAMBRILLONES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, footwear design, shoemakers, articles for footwear, și Cuie si piuneze. Are sediul în Elda-Alicente, Spania.

 1. NAILSS, SIA

  Letonia

  Compania NAILSS, SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Italia

  Compania TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Torre De' Busi, Italia.

 1. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BIZON INT SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, industrial staples, staplers, Cuie si piuneze, și pneumatic gun-nailer. Are sediul în Baniocha K. Warszawy, Polonia.

 2. ÖZCAN ÇIVI

  Turcia

  Compania ÖZCAN ÇIVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule si feronerie, și Scule si feronerie. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Turcia

  Compania ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drawn iron and steel wires. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Germania

  Compania FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Oberboihingen, Germania.

 5. PREBENA-UKRAINE

  Ucraina

  Compania PREBENA-UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dibluri de fixare, și Dibluri de fixare. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Turcia

  Compania BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tactile studs. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 7. D&Z LTD

  Turcia

  Compania D&Z LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Common nails, wire, Low-carbon galvanized steel wire, și manufacture of steel profiles. Are sediul în Hatay, Turcia.

 8. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Italia

  Compania TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal meshing for fencing, rivets, și galvanized fence. Are sediul în Brivio, Italia.

 1. STALGRIT

  Belarus

  Compania STALGRIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, Cuie si piuneze, Cleme, Cuie si piuneze, Nailing and stapling machinery, și nails. Are sediul în Retchitsa, Belarus.

 2. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Polonia

  Compania BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, Cuie si piuneze, tools, și electric tools. Are sediul în Radom, Polonia.

 3. WEIDINGERGLAS A/S

  Danemarca

  Compania WEIDINGERGLAS A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carlige metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Cuie si piuneze, Obiecte pentru fixare, feronerie din metal, Garnituri din metal, Feronerie pentru constructii, Cuie si piuneze, Obiecte pentru fixare, feronerie din metal, și Garnituri din metal. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 4. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turcia

  Compania BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Regatul Unit

  Compania GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel nails. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 6. DMI METAL LTD

  Turcia

  Compania DMI METAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wire coil nails, nails for packing, Paper collated nails, și peg inserters for wood. Are sediul în Adana, Turcia.

 7. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugalia

  Compania LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. Are sediul în S.tomé Negrelos, Portugalia.

 8. ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY

  China

  Compania ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Common nails, și steel nails. Are sediul în Hengshui, China.

 9. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania TEW INDUSTRY CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, și Cleme. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 10. COLOMBO SEVERO E ERMANNO ( S.N.C. )

  Italia

  Compania COLOMBO SEVERO E ERMANNO ( S.N.C. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nituri, packing and packaging materials, și Nituri. Are sediul în Valmadrera, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit