• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • crustacee in conserva

Rezultate pentru

Crustacee in conserva - Import export

 1. CONSERVAS HOYA

  Spania

  Compania CONSERVAS HOYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Crustacee in conserva, tuna, Peste in conserva, Crustacee in conserva, și anchovies. Are sediul în Santoña-Cantabria, Spania.

 2. THE GOURMET CORP

  Spania

  Compania THE GOURMET CORP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Crustacee in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seafood and shellfish, canned vegetables, tinned seafood, și Organic wines. Are sediul în Murcia, Spania.

 3. ORBE SA

  Spania

  Compania ORBE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Crustacee in conserva, Peste in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Vigo, Spania.

 4. R R SPINK & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania R R SPINK & SONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Arbroath, Regatul Unit.

 5. SEAVINA JOINT STOCK CO.

  Vietnam

  Compania SEAVINA JOINT STOCK CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Crustacee in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen seafood, și Marketing of frozen seafood. Are sediul în Can Tho, Vietnam.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECCO SEAFOOD A/S

  Danemarca

  Compania ECCO SEAFOOD A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, Crustacee in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Crustacee in conserva. Are sediul în Strandby, Danemarca.

 2. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania DEVEREAU GEO & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Isle Of Man, Regatul Unit.

 3. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania DEVEREAU GEO & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Isle Of Man, Regatul Unit.

 4. CLEY SMOKEHOUSE

  Regatul Unit

  Compania CLEY SMOKEHOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Holt, Regatul Unit.

 5. TWEED SMOKERY

  Regatul Unit

  Compania TWEED SMOKERY, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Kelso, Regatul Unit.

 1. NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V.

  Olanda

  Compania NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Urk, Olanda.

 2. BLEIKERS SMOKEHOUSE

  Regatul Unit

  Compania BLEIKERS SMOKEHOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Northallerton, Regatul Unit.

 1. ALFRED ENDERBY LTD

  Regatul Unit

  Compania ALFRED ENDERBY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Grimsby, Regatul Unit.

 2. UGIES

  Regatul Unit

  Compania UGIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Peterhead, Regatul Unit.

 3. UIG LODGE SMOKED SALMON

  Regatul Unit

  Compania UIG LODGE SMOKED SALMON, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Isle Of Lewis, Regatul Unit.

 4. CAITHNESS SMOKE HOUSE

  Regatul Unit

  Compania CAITHNESS SMOKE HOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Thurso, Regatul Unit.

 5. THE DARTMOUTH FOODS LTD

  Regatul Unit

  Compania THE DARTMOUTH FOODS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Dartmouth, Regatul Unit.

 6. THE GALLOWAY SMOKE HOUSE

  Regatul Unit

  Compania THE GALLOWAY SMOKE HOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Newton Stewart, Regatul Unit.

 7. HIGHLAND SMOKED SALMON LTD

  Regatul Unit

  Compania HIGHLAND SMOKED SALMON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Fort William, Regatul Unit.

 8. SRTHXHG

  Spania

  Compania SRTHXHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Crustacee in conserva. Are sediul în Hrtty, Spania.

 1. INVERAWE SMOKEHOUSES

  Regatul Unit

  Compania INVERAWE SMOKEHOUSES, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Taynuilt, Regatul Unit.

 2. TOBERMORY FISH CO LTD

  Regatul Unit

  Compania TOBERMORY FISH CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Isle Of Mull, Regatul Unit.

 3. CORNISH CUISINE

  Regatul Unit

  Compania CORNISH CUISINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Penryn, Regatul Unit.

 4. ISLE OF EWE SMOKEHOUSE

  Regatul Unit

  Compania ISLE OF EWE SMOKEHOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Achnasheen, Regatul Unit.

 5. ANCHOR SMOKEHOUSE

  Regatul Unit

  Compania ANCHOR SMOKEHOUSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Lowestoft, Regatul Unit.

 6. DEE FISH

  Regatul Unit

  Compania DEE FISH, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Kirkcudbright, Regatul Unit.

 7. IFB AGRO

  India

  Compania IFB AGRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Crustacee in conserva. Are sediul în Kolkata, India.

 8. J C MORRIS & SON

  Regatul Unit

  Compania J C MORRIS & SON, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crustacee in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Anstruther, Regatul Unit.

 9. MARRBURY SMOKEHOUSE

  Regatul Unit

 10. FARNE SALMON & TROUT LTD

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit