• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare artizanale

Rezultate pentru

Covoare artizanale - Import export

 1. GUN GUS

  Namibia

  Verified by europages badge

  Compania GUN GUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, carpets, Sheep wool products, Sheep wool carpets, runners, Production of carpets, Felt products, coasters, și Felt coasters. Are sediul în Eros, Namibia.

 2. TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT

  Italia

  Compania TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Nicolosi, Italia.

 3. KUATRO EMOTIONAL CARPETS

  Spania

  Compania KUATRO EMOTIONAL CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, persian rugs, carpets to measure, Mochete, și pillows. Are sediul în Paterna-Valencia, Spania.

 4. GRUNDSTOFF GMBH

  Germania

  Compania GRUNDSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, Creatori de tesaturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, și Creatori de tesaturi. Are sediul în Dorsten, Germania.

 5. ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA

  Portugalia

  Compania ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carpete, carpet, Carpete, și tapestry. Are sediul în Esmoriz, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMASYA KILIM

  Turcia

  Compania AMASYA KILIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Amasya, Turcia.

 2. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turcia

  Compania Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, decorative carpets, Tapiserii, upholstery service, și leather upholstery. Are sediul în Başakşehir, Turcia.

 3. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turcia

  Compania SOFT HALI ÜRETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare orientale, decorative carpets, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. PERSIAN HOUSE

  Italia

  Compania PERSIAN HOUSE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wool rugs, rug dealers, și valuable carpets. Are sediul în Milano, Italia.

 5. IL PROFESSORE DELLO ZERBINO

  Italia

  Compania IL PROFESSORE DELLO ZERBINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, personalised door mats, carpet, Covoare artizanale, și door mats. Are sediul în Marigliano, Italia.

 1. ÖZKUL CARPETS

  Turcia

  Compania ÖZKUL CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets. Are sediul în Manisa/demirci, Turcia.

 2. BIRCH CARPETS

  Regatul Unit

  Compania BIRCH CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet, și carpet tiles. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 1. MEUBINEX

  Belgia

  Compania MEUBINEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, mats, Covoare artizanale, non-slip rug nets, și children's rugs. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 2. ARICARPETS

  Germania

  Compania ARICARPETS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. SEMPATI HALI

  Turcia

  Compania SEMPATI HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Bagcilar / Istanbul, Turcia.

 4. LIMITED EDITION

  Belgia

  Compania LIMITED EDITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valuable carpets, coir mats, și interior decoration fittings. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 5. TAPIJTENLOODS

  Olanda

  Compania TAPIJTENLOODS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare orientale, și rug dealers. Are sediul în Broek Op Langedijk, Olanda.

 6. SHADDAI

  Spania

  Compania SHADDAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, și Covoare artizanale. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. VANHOUTTE CARPETS

  Belgia

  Compania VANHOUTTE CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carpete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Mochete, carpets, Covoare artizanale, Mochete, și moving walkways. Are sediul în Waregem, Belgia.

 8. ELSEN AND SON

  Belgia

  Compania ELSEN AND SON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare artizanale, custom wallpaper, și valuable carpets. Are sediul în Genval, Belgia.

 1. LATIF INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania LATIF INTERNATIONAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. YULIIASHOP

  Ucraina

  Compania YULIIASHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Kelmentci, Ucraina.

 3. VÁNDOR KRISZTINA E.V.

  Ungaria

  Compania VÁNDOR KRISZTINA E.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, pillows, Blanket, Covoare artizanale, și home textile products. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI

  Turcia

  Compania ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare artizanale, oriental rugs, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. MAG. CHRISTINE SICKINGER

  Austria

  Compania MAG. CHRISTINE SICKINGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Hof, Austria.

 6. INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM

  Austria

  Compania INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Mattsee, Austria.

 7. ROGER VANDEN BERGHE

  Belgia

  Compania ROGER VANDEN BERGHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carpete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Mochete, carpets, Covoare artizanale, și Mochete. Are sediul în Beveren-Leie, Belgia.

 8. BILDGEWEBE

  Germania

  Compania BILDGEWEBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Covoare orientale, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 9. TEPPICHWELT GMBH

  Germania

  Compania TEPPICHWELT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Limburg, Germania.

 10. TEPPICHE DI KHODAI GMBH

  Austria

  Compania TEPPICHE DI KHODAI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Covoare orientale, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Graz, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru