• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare artizanale

Rezultate pentru

Covoare artizanale - Import export

 1. GUN GUS

  Namibia

  Verified by europages badge

  Compania GUN GUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, carpets, Sheep wool products, Sheep wool carpets, runners, Production of carpets, Felt products, coasters, și Felt coasters. Are sediul în Eros, Namibia.

 2. TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT

  Italia

  Compania TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Nicolosi, Italia.

 3. KUATRO EMOTIONAL CARPETS

  Spania

  Compania KUATRO EMOTIONAL CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, persian rugs, carpets to measure, Mochete, și pillows. Are sediul în Paterna-Valencia, Spania.

 4. ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA

  Portugalia

  Compania ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carpete, carpet, Carpete, și tapestry. Are sediul în Esmoriz, Portugalia.

 5. GRUNDSTOFF GMBH

  Germania

  Compania GRUNDSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, Creatori de tesaturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, și Creatori de tesaturi. Are sediul în Dorsten, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMASYA KILIM

  Turcia

  Compania AMASYA KILIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Amasya, Turcia.

 2. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turcia

  Compania Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, decorative carpets, Tapiserii, upholstery service, și leather upholstery. Are sediul în Başakşehir, Turcia.

 3. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turcia

  Compania SOFT HALI ÜRETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare orientale, decorative carpets, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LIMITED EDITION

  Belgia

  Compania LIMITED EDITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valuable carpets, coir mats, și interior decoration fittings. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 5. MEUBINEX

  Belgia

  Compania MEUBINEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, mats, Covoare artizanale, non-slip rug nets, și children's rugs. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 1. ÖZKUL CARPETS

  Turcia

  Compania ÖZKUL CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets. Are sediul în Manisa/demirci, Turcia.

 2. PERSIAN HOUSE

  Italia

  Compania PERSIAN HOUSE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wool rugs, rug dealers, și valuable carpets. Are sediul în Milano, Italia.

 1. ARICARPETS

  Germania

  Compania ARICARPETS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. IL PROFESSORE DELLO ZERBINO

  Italia

  Compania IL PROFESSORE DELLO ZERBINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, personalised door mats, carpet, Covoare artizanale, și door mats. Are sediul în Marigliano, Italia.

 3. SEMPATI HALI

  Turcia

  Compania SEMPATI HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Bagcilar / Istanbul, Turcia.

 4. BIRCH CARPETS

  Regatul Unit

  Compania BIRCH CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet, și carpet tiles. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 5. SHADDAI

  Spania

  Compania SHADDAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, și Covoare artizanale. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. FARAHAN CARPET

  Iran

  Compania FARAHAN CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. Are sediul în Arak, Iran.

 7. ELSEN AND SON

  Belgia

  Compania ELSEN AND SON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare artizanale, custom wallpaper, și valuable carpets. Are sediul în Genval, Belgia.

 8. VANHOUTTE CARPETS

  Belgia

  Compania VANHOUTTE CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carpete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Mochete, carpets, Covoare artizanale, Mochete, și moving walkways. Are sediul în Waregem, Belgia.

 1. TAPIJTENLOODS

  Olanda

  Compania TAPIJTENLOODS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare orientale, și rug dealers. Are sediul în Broek Op Langedijk, Olanda.

 2. BILDGEWEBE

  Germania

  Compania BILDGEWEBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Covoare orientale, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 3. AYT HALI LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania AYT HALI LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wool carpeting, anatolian rug, și antique carpets. Are sediul în Merkez / Isparta, Turcia.

 4. INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM

  Austria

  Compania INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Mattsee, Austria.

 5. WWW.HOME-BASKET.COM

  Turcia

  Compania WWW.HOME-BASKET.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turkish carpets, Chandeliers, antique carpets, și Special mineral loads. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI

  Turcia

  Compania ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare artizanale, oriental rugs, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 7. TEPPICHWELT GMBH

  Germania

  Compania TEPPICHWELT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Limburg, Germania.

 8. YULIIASHOP

  Ucraina

  Compania YULIIASHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kelmentci, Ucraina.

 9. BIO TEPPICHWÄSCHE EINY

  Austria

  Compania BIO TEPPICHWÄSCHE EINY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare artizanale. Are sediul în Wals, Austria.

 10. ASWAF MANSOUR

  Tunisia

  Compania ASWAF MANSOUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare artizanale, și raw wool. Are sediul în Monastir, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit