• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceramica artizanala

Rezultate pentru

Ceramica artizanala - Import export

 1. CERAMICA DI CAVA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CERAMICA DI CAVA produces handmade craftwork tiles for floors and cladding. The company is specialised in producing and selling floor tiles, ornamental tiles, majolica bands for claddings, as well as making masonry kitchens, fountains and bathrooms. It also produces, decorated step risers according to the customer's specifications and it's specialised in reproducing roof tiles and terracotta tiles for restructuring ancient churches and villas.

 2. "MASTER-CERAMICS"

  Ucraina

  Compania "MASTER-CERAMICS", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 3. SBIGOLI TERRECOTTE S.N.C. DI ADAMI LORENZA, CHIARA & C.

  Italia

  Compania SBIGOLI TERRECOTTE S.N.C. DI ADAMI LORENZA, CHIARA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic, artistic ceramics, ceramic articles, și tableware. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. CERAMIKDO

  Franta

  Compania CERAMIKDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Les Hauts de Chée, Franta.

 5. POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS

  Ucraina

  Compania POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Argila expandata - produse, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, ceramic forming, și Argila expandata - produse. Are sediul în Gorodenka Ivano-Frankovskaya Oblast, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANGULO CERAMIC ART

  Spania

  Compania ANGULO CERAMIC ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, hand-decorated tiling, Plaques and signs, și Faiante decorative. Are sediul în Mijas, Spania.

 2. TUNARTIS

  Tunisia

  Compania TUNARTIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile esparto fibres, italian ceramics, și amphoras. Are sediul în Hammamet, Tunisia.

 3. HIJOS DE PABLO PADILLA S.L.

  Spania

  Compania HIJOS DE PABLO PADILLA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Ceramica artizanala, Vesela din gresie ceramica, Furnituri pentru restaurante, ceramic articles, Ceramica artizanala, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Bailen, Spania.

 4. DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO

  Portugalia

  Compania DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, lamp, Lighting, Interior design products, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Braga, Portugalia.

 5. ANTICA MANIFATTURA CERAMICA DEI FRATELLI STINGO S.R.L.

  Italia

  Compania ANTICA MANIFATTURA CERAMICA DEI FRATELLI STINGO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. ANTICFANG

  Spania

  Compania ANTICFANG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, și Ceramica artizanala. Are sediul în Oliva, Spania.

 2. ARTISTICHE CERAMICHE FIORENTINE

  Italia

  Compania ARTISTICHE CERAMICHE FIORENTINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic ceramics, și art objects. Are sediul în Sesto Fiorentino, Italia.

 1. PRC CERÂMICA - PRODUTOS CERÂMICOS ARTESANAIS

  Portugalia

  Compania PRC CERÂMICA - PRODUTOS CERÂMICOS ARTESANAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Cabeceiras De Basto, Portugalia.

 2. FOTOCERAMICA.COM

  Spania

  Compania FOTOCERAMICA.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Cuarte De Huerva, Spania.

 3. BADIART

  Spania

  Compania BADIART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Ceramica artizanala, Faiante decorative, și Ceramica artizanala. Are sediul în Onda-Castellón, Spania.

 4. ELEPHANTOM

  Belgia

  Compania ELEPHANTOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic plates for hotels, și Dinnerware porcelain. Are sediul în Forville, Belgia.

 5. EL-ARTE

  Bulgaria

  Compania EL-ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 6. DORYAN ART

  Turcia

  Compania DORYAN ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de artizanat sculptate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, Ceramica artizanala, și interior design and decoration advice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. CERAQUITAINE

  Franta

  Compania CERAQUITAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Saint-Aulaye, Franta.

 8. POTARTE

  Turcia

  Compania POTARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower-stands, și ceramic decoration. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. RAMSIGN

  Danemarca

  Compania RAMSIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Roholmsvej, Danemarca.

 2. AURIJINAL

  Tailanda

  Compania AURIJINAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table lamp. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 3. TUSCANY ART

  Italia

  Compania TUSCANY ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic ceramic furnishings, artistic ceramic furniture accessories, și florentine terracotta. Are sediul în Montespertoli, Italia.

 4. ALFARERÍA RAIMUNDO SÁNCHEZ

  Spania

  Compania ALFARERÍA RAIMUNDO SÁNCHEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Valdetorres De Jarama, Spania.

 5. KRITIKACERAMICA

  Grecia

  Compania KRITIKACERAMICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, pots of flowers, hand-decorated pottery, Ceramica artizanala, și jars. Are sediul în Hraklio, Grecia.

 6. CERAMICHE ARTISTICHE AGATINO CARUSO

  Italia

  Compania CERAMICHE ARTISTICHE AGATINO CARUSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. Are sediul în Caltagirone, Italia.

 7. USEDOM-VP-PRODUKTE

  Germania

  Compania USEDOM-VP-PRODUKTE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural cloth bags. Are sediul în Heringsdorf, Germania.

 8. MAHA

  Franta

  Compania MAHA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Ceramica artizanala, table ornaments, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, și Ceramica artizanala. Are sediul în Créteil, Franta.

 9. EBOMBONIERE

  Italia

  Compania EBOMBONIERE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonbonniere, sweetmaking plant, și capodimonte ceramics. Are sediul în Caserta, Italia.

 10. BETTINI GERMANO SNC

  Italia

  Compania BETTINI GERMANO SNC, care își desfășoară activitatea în domeniul Lut ars - obiecte de vesela. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Ceramica artizanala, artistic ceramics, artistic terracotta, Obiecte decorative din portelan, și Ceramica artizanala. Are sediul în Deruta (Pg), Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit