• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii din beton

Rezultate pentru

Constructii din beton - Import export

 1. ADFIL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ADFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, synthetic fibres, fibre or polypropylene fibre, concrete, Constructii din beton, macrofibres, microfibre, synthetic fibre concrete reinforcement, și concrete reinforcements. Are sediul în Zele, Belgia.

 2. SASU BET CETEBA LTD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SASU BET CETEBA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Cofraje - lucrari, building construction, consultants on major building works, reinforced concrete, general renovation work, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Paris, Franta.

 3. DURCRETE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DURCRETE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. Are sediul în Limburg An Der Lahn, Germania.

 4. RATEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RATEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje, Battery formwork, Concrete formwork, Roof formwork, Slab formwork, Triangular cleats for precast concrete parts, Mounting parts for precast concrete parts, Window formwork, și Precast part formwork. Are sediul în Hockenheim, Germania.

 5. PMP CLIMABLOC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PMP CLIMABLOC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, Materiale pentru constructii, Constructii din beton, Materiale de constructii, Materiale pentru constructii, și Constructii din beton. Are sediul în Château Arnoux Saint Auban, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. S.C. ALMI RALART S.R.L.

  Romania

  CONSTRUCTII CIVILE Constructii case la rosu Constructii case la cheie Constructii vile Constructii blocuri Fundatii, structuri din beton, drenaje Extinderi, mansardari si modernizari Zidarii din caramida, BCA Sape mecanizate elicoperizate Tencuieli mecanizate Hidroizolatii Termoizolatii Izolatii fonice Alimentari cu apa Consolidari, reabilitari Renovari CONSTRUCTII INDUSTRIALE Constructii hale Constructii depozite Constructii ferme Constructii parcari Demolari Sapaturi, terasamente Pardoseli Industriale CONSTRUCTII COMERCIALE Constructii magazine Constructii showroom-uri Constructii caldiri de birouri Placari fatade alucobond Pereti cortina din sticla

 2. TEHNODIAM TOOLS SRL

  Romania

  ehnodiam Tools este un magazin online de discuri diamantate si carote diamantate, prin intermediul caruia va punem la dispozitie o gama diversificata de consumabile pentru industria constructiilor cum ar fi discuri diamantate, discuri taiere beton armat, carote diamantate, fir diamantat si solutii pentru repastilare carote. Discuri beton si produse testate Toata gama de discuri pentru beton simplu si armat a fost testata pe mai multe santiere si lucrari de constructii din Romania, astfel ca am reusit sa alcatuim o lista de produse testate care au un raport calitate/ pret mic foarte bun. Puteti comanda foarte simplu online, pe mail sau la telefon, dvs va alegeti produsele iar noi ne ocupam de livrare, pentru Bucuresti puteti ridica produsele direct din showroom-ul nostru Str. Calaretilor nr. 18, sector 5. Tehnodiam Tools este unicul distribuitor al Carbodiam Belgia ce ofera servicii si solutii pentru perforari, taieri, gauriri si slefuiri profesionale pentru contractori din industria constructiilor inca din anul 1954. Alege sa achizitionezi un fir diamantat sau disc diamantat premium sau cu o durata de viata indelungata, pentru a realiza taieturi precise, indiferent de grosimea sau duritatea peretelui. Daca trebuie doar sa gauresti peretele pentru a instala hota sau a trece o teava de gaz, iti recomandam o carota diamantata profesionale, cu ajutorul caruia vei putea face lucrarea cu mare precizie si rapiditate. Pentru optimizarea cheltuielilor, venim in sprij

 3. SC CORECT CONSTRUCT COMPANY SRL

  Romania

  Intr-o perioada in care primeaza frumusetea noi incercam sa va convingem sa alegeti calitatea in locul cantitatii. Daca esti decis sa faci economii atunci cand iti construiesti casa, trebuie sa stii ca realizarea structurii de rezistenta nu este momentul potrivit pentru a cauta chilipiruri. Folosim numai materiale de constructie omologate si certificate, calitate premium, care ofera garantia lucrului bine facut.

 4. BLOQUERAS GAGO

  Spania

  Compania BLOQUERAS GAGO, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Constructii din beton, Prefabricated concrete industry, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Constructii din beton. Are sediul în Culleredo-A Coruña, Spania.

 5. GLIP ARTE - CONSTRUCTION & RENOVATION

  Portugalia

  Compania GLIP ARTE - CONSTRUCTION & RENOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building renovation, building roofing, concrete pools, și civil constructions. Are sediul în Nogueira Da Regedoura, Portugalia.

 1. HEHENBERGER BAU GMBH

  Austria

  Compania HEHENBERGER BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii din beton, prefabricated construction products, și Civil engineering. Are sediul în Peilstein, Austria.

 2. KRUISBETON DE SLOOVERE

  Belgia

  Compania KRUISBETON DE SLOOVERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, rain water treatment, septic tanks, tanks for naphtha, și Dale - beton. Are sediul în Kruishoutem, Belgia.

 1. SYNERGY

  Turcia

  Compania SYNERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - utilaje si material, Constructii - utilaje si material, și Paving stone Machine. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. GERHARD MOHR GMBH

  Germania

  Compania GERHARD MOHR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, façade repairs, facelifts for facades, cement clearing, și Constructii din beton. Are sediul în Bochum, Germania.

 3. MAISON BLEUE

  Franta

  Compania MAISON BLEUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. Are sediul în La Rabatelière, Franta.

 4. AGLOMANCHA

  Spania

  Compania AGLOMANCHA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, civil works, Purifiers, Lucrari publice - antreprenori, și road building. Are sediul în CIUDAD REAL, Spania.

 5. STAYCONCRETE GMBH

  Germania

  Compania STAYCONCRETE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și kitchen work tops. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. BAG BAUARTIKEL GMBH

  Germania

  Compania BAG BAUARTIKEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements, și waterproofing. Are sediul în Sprendlingen, Germania.

 7. HEXAGON ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania HEXAGON ENGINEERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction, și landscape architecture. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE

  Turcia

  Compania ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixing light concrete, Block Machine, și lightweight concrete. Are sediul în Esenyurt/istanbul, Turcia.

 1. RECOS S.R.L.

  Italia

  Compania RECOS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial prefabricated constructions. Are sediul în Savigliano, Italia.

 2. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  Belgia

  Compania BOVIN BETON & NATUURSTEEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Constructii din beton, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Lemn taiat si tratat, Constructii din beton, Caramizi, și Beton - masini si instalatii pentru preparare. Are sediul în Kortenaken, Belgia.

 3. C.B.D.

  Belgia

  Compania C.B.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Finisari, Constructii industriale - antreprenori, Constructii din beton, Finisari, Constructii industriale - antreprenori, și Serviced Apartments. Are sediul în Ath, Belgia.

 4. ARCHILUX CONSTRUCOES LTDA

  Brazilia

  Compania ARCHILUX CONSTRUCOES LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civil and industrial constructions, application programs for project management, și civil engineering. Are sediul în Sao Paulo, Brazilia.

 5. ANATOLIA CHEMICALS

  Turcia

  Compania ANATOLIA CHEMICALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile admixtures for concrete and mortar, Glycerol, building construction, și Building chemicals. Are sediul în Darica, Turcia.

 6. US DEVELOPER & PROPERTY, INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania US DEVELOPER & PROPERTY, INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. Are sediul în Calabasas, Statele Unite ale Americii.

 7. PASSIVE BUILDING STRUCTURES LTD.

  Irlanda

  Compania PASSIVE BUILDING STRUCTURES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. Are sediul în Roslea, Irlanda.

 8. STUBBE WADDINXVEEN

  Olanda

  Compania STUBBE WADDINXVEEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Forari si taierea betonului armat, și precision milling. Are sediul în Zevenhuizen, Olanda.

 9. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  Belgia

  Compania BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Constructii din beton, Dale - beton, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Constructii din beton, și Dale - beton. Are sediul în Nieuwpoort, Belgia.

 10. VERKADE BETON

  Olanda

  Compania VERKADE BETON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixing heavy concrete. Are sediul în Monster, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Constructii din beton - Import export

Număr de rezultate

10.576 Intreprinderile