• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • congrese- seminarii- receptii - organizare si servicii

Rezultate pentru

Congrese- seminarii- receptii - organizare si servicii - Import export

 1. EVENTS2EVENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EVENTS2EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri si expozitii, booth design, stand assembly, Living-room suites, made-to-measure furniture, stands, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și exhibition stand. Are sediul în Montlouis Sur Loire, Franta.

 2. TABLE FESTIVE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TABLE FESTIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarbatori - articole si decoratiuni, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Boulogne-Billancourt, Franta.

 3. CARPE EVENT PRODUCTIONS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CARPE EVENT PRODUCTIONS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Köln, Germania.

 4. MODERN EVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MODERN EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Corbeil-Essonnes, Franta.

 5. TROMMELKUNST ROBERTO UND KATJA DOKU GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TROMMELKUNST ROBERTO UND KATJA DOKU GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Neu Wulmstorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARTINE FOR ÉVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MARTINE FOR ÉVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Marketing, Comunicare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. VALENTIN INTERNATIONALER MESSESERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VALENTIN INTERNATIONALER MESSESERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Mettmann, Germania.

 3. INKASSOBÜRO MARCO ORMANNS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INKASSOBÜRO MARCO ORMANNS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 4. HOTELAGENTUR ANNELIESE DETTLING TAGUNGEN . VERANSTALTUNGEN GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOTELAGENTUR ANNELIESE DETTLING TAGUNGEN . VERANSTALTUNGEN GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 5. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 1. LABOUR OF LOVE WEDDINGS

  Grecia

  Compania LABOUR OF LOVE WEDDINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower decorations. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 2. EVARIEL

  Franta

  Compania EVARIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Bury, Franta.

 1. LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER

  Italia

  Compania LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation advice, și wedding organisation. Are sediul în Roma, Italia.

 2. ACRESA

  Spania

  Compania ACRESA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisete - furnituri de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, clipboards for conferences, attache cases, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Advertising presents. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. BASKENT MASA SANDALYE CADIR KIRALAMA ANKARA

  Turcia

  Compania BASKENT MASA SANDALYE CADIR KIRALAMA ANKARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. LE PASS

  Belgia

  Compania LE PASS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, conference hall rental, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Frameries, Belgia.

 5. POL-KONGRES PROJEKT

  Polonia

  Compania POL-KONGRES PROJEKT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare, conference hall sound systems, Interpretare, organisation and consulting for conferences and congresses, și simultaneous translation. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 6. AGENCE BELLETANE

  Franta

  Compania AGENCE BELLETANE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of meetings. Are sediul în Nice, Franta.

 7. TRAITEUR MALHERBES

  Belgia

  Compania TRAITEUR MALHERBES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile banquets organised. Are sediul în Dolembreux, Belgia.

 8. VOTEWORKS GMBH

  Germania

  Compania VOTEWORKS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Königswinter, Germania.

 1. NG ALLESTIEVENTI SRL

  Italia

  Compania NG ALLESTIEVENTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de scenografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, scenery and costumes, sets built, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și stand fittings. Are sediul în Catania, Italia.

 2. FUORI ROTTA EVENTI E CONGRESSI

  Italia

  Compania FUORI ROTTA EVENTI E CONGRESSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Montescaglioso, Italia.

 3. MESSE ESSEN GMBH

  Germania

  Compania MESSE ESSEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Essen, Germania.

 4. LE BOARD VAL THORENS

  Franta

  Compania LE BOARD VAL THORENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renting of meeting-rooms, event organisation, Congresses and seminars, și conference and meeting centre. Are sediul în Les Belleville, Franta.

 5. AMR ANAGRAMAS METÁLICOS

  Spania

  Compania AMR ANAGRAMAS METÁLICOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Insigne, stegulete si trofee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecusoane, insigne de politist si insigne, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, chemical engraving, Ecusoane, insigne de politist si insigne, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Castalla-Alicante, Spania.

 6. WOLFGANG ALLGÄUER MOTIVATIONSSEMINARE UND VORTRÄGE

  Austria

  Compania WOLFGANG ALLGÄUER MOTIVATIONSSEMINARE UND VORTRÄGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentie de formare si insotire profesionala, seminar, qualified instructor, Agentie de formare si insotire profesionala, și business courses. Are sediul în Klaus, Austria.

 7. CREA GROUP - EVENT MANAGEMENT BARCELONA

  Spania

  Compania CREA GROUP - EVENT MANAGEMENT BARCELONA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. SMART SET (PURA EMOÇÃO)

  Portugalia

  Compania SMART SET (PURA EMOÇÃO), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events, event organisation, și conference organisation. Are sediul în Vila Do Conde-Portugal, Portugalia.

 9. LEVEL UP EVENT

  Franta

  Compania LEVEL UP EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Lagny Sur Marne, Franta.

 10. COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L.

  Spania

  Compania COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Imprimare digitala, giant screen hire, Audio-vizual - productie si distributie, audio-visual gear rental, și Imprimare digitala. Are sediul în Valencia, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Congrese- seminarii- receptii - organizare si servicii - Import export

Număr de rezultate

11.540 Intreprinderile