• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • standuri de expozitie - conceptie si montaj

Rezultate pentru

Standuri de expozitie - conceptie si montaj - Import export

 1. ALPHABET STAND SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPHABET STAND SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în La Farlède, Franta.

 2. COM2COM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COM2COM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Constructii prefabricate si industrializate, Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Kapelle-Op-Den-Bos, Belgia.

 3. STIK & CO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STIK & CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 4. LTM LICHT- TON- MEDIENTECHNIK INH. JÜRGEN SCHERLE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LTM LICHT- TON- MEDIENTECHNIK INH. JÜRGEN SCHERLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Remchingen, Germania.

 5. INTERFIERE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INTERFIERE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Stand design, equipment for trade fairs and stands, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, event organisation, sets built, și trade fair services and organisation. Are sediul în Moncalieri, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STANTECH

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STANTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium profiles, și booth design. Are sediul în Verviers, Belgia.

 2. FREE SERVICE S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FREE SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stand design, stand assembly, preparations for fashion shows, stand hire, booth design, trade fair setting-up, custom staging, showy stands, și scenery for concerts. Are sediul în Sacile, Italia.

 3. IMPRESSA 2M 2013

  Romania

  Impressa 2M it’s a Romanian company and it’s active for 6 years now on the exhibition branch collaborating with companies from Italy, Germany and Romania. We assemble and dismantle stands with 4 specialized teams continuously improved. Our men work with machines, tools and all the endowment required for exhibitions (vacuum cleaners, hand tools, pallet truck, etc.). In our teams are carpenters, painters, electricians, locksmiths and cleaning personnel. We assemble stands after the projects of the companies we are collaborating with, producing them in our carpentry workshop. The materials that we are using are raw or melaminated pal, octanorm, mezzo or other types used in exhibitions, we laminate and apply graphics on any material and we give life to our clients projects. In our qualified personnel are colleagues speaking English, French, Hungarian and German. Shortly we are an exceptional team for exceptional situations.

 4. STAND EXPO

  Romania

  STAND EXPO este un creator de imagine Pentru noi amenajarea unui stand expozitional este mai mult decat un exercitiu de arhitectura este un vector de imagine, este o modalitate foarte buna de promovare

 5. MATTDESIGN

  Portugalia

  Compania MATTDESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, shop preparation, Standuri pentru expozitii, și promotional lettering. Are sediul în São Domingos De Rana, Portugalia.

 1. IN FIERI SRL

  Italia

  Compania IN FIERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, stand fittings, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, și stand and window fitting to rent. Are sediul în Torino, Italia.

 2. GALLIOTTA DESIGN LDA

  Portugalia

  Compania GALLIOTTA DESIGN LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exhibition stand, Design, advertising, și exhibition stand assembly. Are sediul în Trofa, Portugalia.

 1. NEOSYSTEM

  Regatul Unit

  Compania NEOSYSTEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri pentru expozitii, stands for events and conferences, și interior design for bars. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 2. GM PRODUCTIONS

  Belgia

  Compania GM PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Standuri pentru expozitii, stand assembly, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, bags, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 3. SOLUTION EXPOSITION

  Franta

  Compania SOLUTION EXPOSITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exhibition stand, mobile stands, stand fittings, și showroom layouts. Are sediul în Montpellier Cedex 3, Franta.

 4. BRILHA EMPRESA DE IDEIAS LDA

  Portugalia

  Compania BRILHA EMPRESA DE IDEIAS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 5. QUADRO MESSEBAU & DESIGN GMBH

  Germania

  Compania QUADRO MESSEBAU & DESIGN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior refinishing, construction of building complexes for trade fairs, exhibitions and shows, metrology services, și stand fittings. Are sediul în Kelkheim, Germania.

 6. BAÑULS CARPINTEROS

  Spania

  Compania BAÑULS CARPINTEROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stands, stand assembly, și stand fittings. Are sediul în Moncada-Valencia, Spania.

 7. STANDEXPO

  Portugalia

  Compania STANDEXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, exhibition stand assembly, rental of showcases for fairs, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în São Romão De Neiva, Portugalia.

 8. EGOVISION GMBH

  Germania

  Compania EGOVISION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Standuri pentru expozitii, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Standuri pentru expozitii, și events management. Are sediul în Lohmar, Germania.

 1. VISSUAL EVENTS

  Spania

  Compania VISSUAL EVENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri pentru expozitii, și exhibition stand assembly. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. DIPER EXHIBITIONS

  Columbia

  Compania DIPER EXHIBITIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, booth rental, equipment for trade fairs and stands, Vitrine pentru expozitii, și international trade fairs. Are sediul în Bogotá, Columbia.

 3. EURL THIERRY PUPIER

  Franta

  Compania EURL THIERRY PUPIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Mobilier pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, prefabricated display booths, și Mobilier pentru expozitii. Are sediul în Pomeys, Franta.

 4. ITA.PRO.SRL

  Italia

  Compania ITA.PRO.SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, și trade fair services and organisation. Are sediul în Roma, Italia.

 5. EXPO INTERNATIONAL DI DAMASO DAVIDE

  Italia

  Compania EXPO INTERNATIONAL DI DAMASO DAVIDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Standuri pentru expozitii, complete stands, trade fair services and organisation, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Bologna, Italia.

 6. DESIGN-R

  Franta

  Compania DESIGN-R, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile modular stands. Are sediul în Versailles, Franta.

 7. PIXIS - DIGITAL PRINTING & DISPLAYS

  Belgia

  Compania PIXIS - DIGITAL PRINTING & DISPLAYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Afise, obiecte publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Vitrine pentru expozitii, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, și Vitrine pentru expozitii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. IMA INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania IMA INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display, furniture, carpentry work, și 3D design work. Are sediul în Aßlar, Germania.

 9. STYL METAL

  Franta

  Compania STYL METAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Sartrouville, Franta.

 10. ARTEK STANDS I ESPACIOS QUE COMUNICAN

  Spania

  Compania ARTEK STANDS I ESPACIOS QUE COMUNICAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile virtual reality, și Events communications agency. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit