• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compozitie pentru prajituri

Rezultate pentru

Compozitie pentru prajituri - Import export

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Diplome, titluri si certificate, training courses for the food sector, confectionery, professional courses for pastry cooks, diplomas by correspondence, patisserie school, și moulds for bakeries, biscuit factories and patisseries. Are sediul în Compiègne (60200), Franta.

 2. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania THE FRENCH CAKE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, și Cadouri promotionale. Are sediul în Braine-Le-Château, Belgia.

 3. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DRIESSEN UNITED BLENDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Duisburg, Germania.

 4. BURCAK FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BURCAK FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Sosuri, Produse de patiserie, Cacao si ciocolata, coffee, Compozitie pentru prajituri, Sosuri, vinegar, și Powdered drinks. Are sediul în Livry Gargan, Franta.

 5. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, chocolate, bakery, food gelatins, și Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DAPEPPA

  Olanda

  Compania DAPEPPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, appetisers, Biscuiti, și popcorn. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italia

  Compania ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for restaurants, și sugar processing. Are sediul în Lercara Friddi, Italia.

 3. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Birstein, Germania.

 4. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Germania

  Compania PFAHNL BACKMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Ettringen, Germania.

 5. BACKALDRIN SUISSE AG

  Elvetia

  Compania BACKALDRIN SUISSE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 1. HEOLBIO

  Franta

  Compania HEOLBIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile basic food preparations for patisseries, și organic products. Are sediul în Baud, Franta.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Turcia

  Compania BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-finished pastry products, și semi-finished bakery products. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ECO BIO ALIMENTARE

  Italia

  Compania ECO BIO ALIMENTARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologica - alimentatie, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Biologica - alimentatie, și energy bars. Are sediul în San Giorgio In Bosco, Italia.

 2. BAKEART LTD

  Regatul Unit

  Compania BAKEART LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, cake decorations, chocolate, și Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Port Talbot, Regatul Unit.

 3. CANDYMAN GMBH

  Germania

  Compania CANDYMAN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Ladbergen, Germania.

 4. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgia

  Compania SILLY BELGIUM SA/NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marzipan, și culinary decoration using pralines and chocolate. Are sediul în Jette, Belgia.

 5. PROMIX SRL

  Italia

  Compania PROMIX SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-finished bakery products, și semi-finished pastry products. Are sediul în Guardiagrele, Italia.

 6. DISIO SRL

  Italia

  Compania DISIO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-finished products for ice cream bars, și semi-finished pastry products. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 7. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italia

  Compania CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, sicilian cannoli, cannolo pastries, Compozitie pentru prajituri, și hand-made ice-cream. Are sediul în Camporotondo Etneo, Italia.

 8. CNUDDE

  Belgia

  Compania CNUDDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Biscuiti si prajituri uscate, Compozitie pentru prajituri, pastries, Biscuiti si prajituri uscate, și pralines. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 1. PATISSERIE RICHARD

  Belgia

  Compania PATISSERIE RICHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie dulci, Compozitie pentru prajituri, diabetic food, healthy bread, Produse de patiserie dulci, și Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Châtelineau, Belgia.

 2. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Compozitie pentru prajituri, și bakery products. Are sediul în Völklingen, Germania.

 3. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Spania

  Compania MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile confectionery, pastries, assorted cream pastries, și hand-made confectionery. Are sediul în La Roda-Albacete, Spania.

 4. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina si gris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, flour, Compozitie pentru prajituri, cereals, și muesli. Are sediul în Mönsheim, Germania.

 5. HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT

  Germania

  Compania HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, bakery products, Compozitie pentru prajituri, flavours for bakery products, și bread flour. Are sediul în Frankfurt A.m., Germania.

 6. HEALTHY CAKES S.L.

  Spania

  Compania HEALTHY CAKES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în La Pobla De Vallbona, Spania.

 7. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, spelt, Compozitie pentru prajituri, patisserie and pasta products, și organic products. Are sediul în Ulm, Germania.

 8. TARTAS LUSSOCAKE GRANADA

  Spania

  Compania TARTAS LUSSOCAKE GRANADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie pentru prajituri. Are sediul în Granada, Spania.

 9. UMCEREAL GMBH

  Germania

  Compania UMCEREAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Compozitie pentru prajituri, flour for pastry-making, gluten-free product, și toppings. Are sediul în Ettenheim, Germania.

 10. IREKS GMBH

  Germania

  Compania IREKS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Compozitie pentru prajituri, Alimentatie dietetica si biologica, Compozitie pentru prajituri, brioches and morning goods, și flavours for bakery products. Are sediul în Kulmbach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit