• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • paine si prajituri

Rezultate pentru

Paine si prajituri - Import export

 1. ZENKAR GIDA

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ZENKAR GIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, healthy bread, Paine, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, și Tortillas bread. Are sediul în Osmangazi / Bursa, Turcia.

 2. MATAŞ MAKINA

  Turcia

  Compania MATAŞ MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, brutărie - Maşini şi echipament, Cuptoare pentru brutarii, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. TARIFIQ FOODS LTD

  Regatul Unit

  Compania TARIFIQ FOODS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, confectionery, halal, Paine si prajituri, și dry pasta. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 4. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ucraina

  Compania PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lebkuchen, sweets, Preserves, jams and marmalades, și frollino. Are sediul în Snovsk, Ucraina.

 5. KYIVKYI BKK

  Ucraina

  Compania KYIVKYI BKK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, și Paine si prajituri. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GILLI SRL

  Italia

  Compania GILLI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, sliced bread, spelt wheat bread, Paine si prajituri, și rye bread. Are sediul în Pineta-Laives, Italia.

 2. FABIAN SRL

  Italia

  Compania FABIAN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Torbole Casaglia, Italia.

 3. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italia

  Compania TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traditional product, și torrone and torroncini. Are sediul în Alimena, Italia.

 4. MAKOSAN MAKINA

  Turcia

  Compania MAKOSAN MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, plastic cutlery, rubbish bags, și automatic packaging machine line. Are sediul în Pendik / Istanbul, Turcia.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  Compania IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si produse de patiserie, Paine, dry pastries, Paine si produse de patiserie, și Paine. Are sediul în Albano Laziale, Italia.

 1. DETRIGO, LDA

  Portugalia

  Compania DETRIGO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, frozen bakery products, frozen desserts, ice cream cakes, și Paine si prajituri. Are sediul în Benedita, Portugalia.

 2. ELISA FOOD

  Italia

  Compania ELISA FOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gluten-free pasta, baci di dama, packaged pizza snacks, și pizza bases. Are sediul în Borgolavezzaro, Italia.

 1. FIRINCI DEPOM

  Turcia

  Compania FIRINCI DEPOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial furnaces. Are sediul în Karatay, Turcia.

 2. PANIFICIO CLEFRA

  Italia

  Compania PANIFICIO CLEFRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile panettone, bakery, own production, și pandori. Are sediul în Salerno, Italia.

 3. MOO MOO CAKES

  Regatul Unit

  Compania MOO MOO CAKES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Sudbury, Regatul Unit.

 4. QUAYSIDE BAKERY

  Regatul Unit

  Compania QUAYSIDE BAKERY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, bakery products, bakery supplies, Paine si prajituri, și food distribution. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. DENISLUX

  Luxemburg

  Compania DENISLUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, bakery products, Produse de patiserie, patisserie decorations, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Wandhaff Capellen, Luxemburg.

 6. EL HORNO DE JOSU

  Spania

  Compania EL HORNO DE JOSU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Barakaldo, Spania.

 7. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Italia

  Compania IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Formello, Italia.

 8. GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI

  Germania

  Compania GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie, Paine si prajituri, Produse de patiserie, bakery, country-style bread, și Paine si prajituri. Are sediul în Edling, Germania.

 1. BAKKERS VLAANDEREN

  Belgia

  Compania BAKKERS VLAANDEREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. FRANZELUTA SA

  Republica Moldova

  Compania FRANZELUTA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 3. SLADO

  Ucraina

  Compania SLADO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile icing sugar, semi-finished pastry products, baking ingredients, și food decorations. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 4. LE BONBON FRANC

  Olanda

  Compania LE BONBON FRANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Warmond, Olanda.

 5. FORTUNE COOKIES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania FORTUNE COOKIES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, Ceaiuri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, mini pasta for children, Paine si prajituri, Ceaiuri, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 6. KIRECBURNU BAKERY

  Turcia

  Compania KIRECBURNU BAKERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA

  Italia

  Compania LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Alimente - import-export, și crackers. Are sediul în Monselice, Italia.

 8. BAKKERIJ POT

  Olanda

  Compania BAKKERIJ POT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Barendrecht-Rotterdam, Olanda.

 9. BRIGHT-EXPORT LTD

  Bulgaria

  Compania BRIGHT-EXPORT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 10. KOLACI BEOGRAD

  Serbia

  Compania KOLACI BEOGRAD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, chocolates, filled chocolates, Biscuiti, și Traditional hand-crafted chocolates. Are sediul în Belgrade, Serbia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Paine si prajituri - Import export

Număr de rezultate

7.375 Intreprinderile