• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compactoare pentru constructii

Rezultate pentru

Compactoare pentru constructii - Import export

 1. COSMETALL SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COSMETALL SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Pignataro Maggiore, Italia.

 2. VR-PLAST, LLC

  Rusia

  Compania VR-PLAST, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii pentru izolatii termice, Cauciuc - produse, Cauciuc - articole medicale, Tuburi si tevi din cauciuc, Articulatii pentru izolatii termice, Cauciuc - produse, Cauciuc - articole medicale, și Tuburi si tevi din cauciuc. Are sediul în Kazan, Rusia.

 3. BELINECO LLC

  Belarus

  Compania BELINECO LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile projection foam, și polyurethane foam. Are sediul în Brest, Belarus.

 4. ADAPTACIJE KM

  Serbia

  Compania ADAPTACIJE KM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Beograd, Serbia.

 5. STOMIL SANOK BR

  Belarus

  Compania STOMIL SANOK BR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sigilii din cauciuc, Joints for aluminium doors and windows, Joints for wooden doors and windows, Sigilii din cauciuc, și custom gaskets to design. Are sediul în Brest, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VINTAGE OBRAS

  Portugalia

  Compania VINTAGE OBRAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior renovations. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. POLI

  Ucraina

  Compania POLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 3. MARTOS FRÈRES ET CIE

  Belgia

  Compania MARTOS FRÈRES ET CIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, loaders, dumpers, Jaw crushers, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Moustier-sur-sambre, Belgia.

 4. BOROLA CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania BOROLA CONSULTING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Holdinguri, Compactoare pentru constructii, Holdinguri, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în München, Germania.

 5. STROBL PUMPE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STROBL PUMPE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Hilpoltstein, Germania.

 1. DOOSAN

  Belgia

  Compania DOOSAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Compactoare pentru constructii, Elevatoare si ascensoare de santier, Utilaje pentru constructii, Compactoare pentru constructii, și Elevatoare si ascensoare de santier. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 2. ROYAL MEDIA GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ROYAL MEDIA GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de publicitate - conceptie si realizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Aschheim, Germania.

 1. ENERGIE & MANAGEMENT VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ENERGIE & MANAGEMENT VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Herrsching a. Ammersee, Germania.

 2. PAYEN

  Franta

  Compania PAYEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, Compactoare pentru constructii, loading shovels, telescopic arms, și machine repair. Are sediul în Rozay En Brie, Franta.

 3. SKONIECZNY ZYGMUNT. WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU BUDOWLANEGO

  Polonia

  Compania SKONIECZNY ZYGMUNT. WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU BUDOWLANEGO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, paver cement mixers, Compactoare pentru constructii, trestles, și lawn mowers. Are sediul în Legionowo, Polonia.

 4. AKTASDOOR

  Turcia

  Compania AKTASDOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. VAN DE VELDE

  Franta

  Compania VAN DE VELDE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Intretinere - materiale si echipamente, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Compactoare pentru constructii, Santiere - materiale si echipamente, Intretinere - materiale si echipamente, Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Mont-De-Marsan, Franta.

 6. AXIROS GMBH

  Germania

  Compania AXIROS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, și Telefonie pe Internet. Are sediul în München, Germania.

 7. WITRON LOGISTIK INFORMATIK GMBH

  Germania

  Compania WITRON LOGISTIK INFORMATIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Parkstein, Germania.

 8. DYNETIX NETWORKS

  Germania

  Compania DYNETIX NETWORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, Comert electronic - servicii, Compactoare pentru constructii, și Comert electronic - servicii. Are sediul în Eltmann, Germania.

 1. COMPACTOOLS CO.,LTD

  China

  Compania COMPACTOOLS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Hefei, China.

 2. GENCO GROUP

  Romania

  Compania GENCO GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Construcții industriale, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Feronerie industriala si pentru constructii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Construcții industriale, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Bolintin Deal, Romania.

 3. CONESTOGA CONSTRUCTION

  Statele Unite ale Americii

  Compania CONESTOGA CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Lake Havasu City, Statele Unite ale Americii.

 4. ALCRES REPARACIONES

  Spania

  Compania ALCRES REPARACIONES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Salteras, Spania.

 5. INTERACTIVE CHANNEL

  Germania

  Compania INTERACTIVE CHANNEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de relatii publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Oberhaching, Germania.

 6. HJH COMMERCIAL CONSULTANTS LTD

  Regatul Unit

  Compania HJH COMMERCIAL CONSULTANTS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tender, și Commercial management software. Are sediul în Sandycroft, Regatul Unit.

 7. NU CENTURY HOMES

  Statele Unite ale Americii

  Compania NU CENTURY HOMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Lehi, Statele Unite ale Americii.

 8. POONGKWANG

  Coreea de Sud

  Compania POONGKWANG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare pentru constructii. Are sediul în Kyonggi-Do, Coreea de Sud.

 9. STUDIO OST ATELIERGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania STUDIO OST ATELIERGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în München, Germania.

 10. T.S.H. CONSULTING TRANSNATIONAL SERVICES GMBH

  Germania

  Compania T.S.H. CONSULTING TRANSNATIONAL SERVICES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Compactoare pentru constructii, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în München, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit