• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • combustibili nucleari

Rezultate pentru

Combustibili nucleari - Import export

 1. BELGONUCLEAIRE

  Belgia

  Compania BELGONUCLEAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili nucleari, Combustibili nucleari, treatment of nuclear waste, și storage of nuclear waste. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. SYNATOM

  Belgia

  Compania SYNATOM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate si combustibili nucleari iradiati, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Electricitate si combustibili nucleari iradiati, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Ixelles, Belgia.

 3. CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD

  Regatul Unit

  Compania CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. BBS HERTEN GMBH

  Germania

  Compania BBS HERTEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili nucleari, Energie din surse regenerabile, Combustibili nucleari, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în Herten, Germania.

 5. URENCO LTD

  Regatul Unit

  Compania URENCO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uraniu, și Uraniu. Are sediul în Marlow, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RADIO CASTILLA SA

  Spania

  Compania RADIO CASTILLA SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiu, și Radiu. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. EURODIF PRODUCTION

  Franta

  Compania EURODIF PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uraniu, și Uraniu. Are sediul în Pierrelatte, Franta.

 3. URENCO NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania URENCO NEDERLAND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uraniu, și Uraniu. Are sediul în Almelo, Olanda.

 4. FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL

  Spania

  Compania FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiu, și Radiu. Are sediul în Sant Joan Despi, Spania.

 5. TEOLLISUUDEN VOIMA OY

  Finlanda

  Compania TEOLLISUUDEN VOIMA OY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Producerea curentului electric, și Producerea curentului electric. Are sediul în Olkiluoto, Finlanda.

 1. GAS NATURAL VALENCIA

  Spania

  Compania GAS NATURAL VALENCIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for car gas. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. PICTOR VALVES S.L.

  Spania

  Compania PICTOR VALVES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Esparreguera, Spania.

 1. SACHTLEBEN BERGBAU GMBH

  Germania

  Compania SACHTLEBEN BERGBAU GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Lennestadt, Germania.

 2. BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH

  Germania

  Compania BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Gorleben, Germania.

 3. WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ

  Polonia

  Compania GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Jaslo, Polonia.

 5. NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC

  Regatul Unit

  Compania NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Gloucester, Regatul Unit.

 6. SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY

  Ucraina

  Compania SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uraniu, și Uraniu. Are sediul în Dnepropetrovsk Region, Ucraina.

 7. SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A.

  Romania

  Compania SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 8. ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH

  Germania

  Compania ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Lingen, Germania.

 1. COMURHEX

  Franta

  Compania COMURHEX, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Pierrelatte, Franta.

 2. E S L, A.S.

  Republica Ceha

  Compania E S L, A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Brno-Sever, Republica Ceha.

 3. AMEC NNC LTD

  Regatul Unit

  Compania AMEC NNC LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. Are sediul în Knutsford, Regatul Unit.

 4. RADIO GALINDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

 5. URENCO (CAPENHURST) LTD

  Regatul Unit

 6. NATIONAL NUCLEAR CORPORATION LIMITED

  Regatul Unit

 7. URANGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 8. ASOCIACION NUCLEAR ASCO VANDELLOS II, A.I.E.

  Spania

 9. ENUSA INDUSTRIAS AVANZADAS SA

  Spania

 10. HANSA PROJEKT ANLAGENTECHNIK GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit