• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale nucleare

Rezultate pentru

Centrale nucleare - Import export

 1. BC INGENIERIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BC INGENIERIE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Saint-Martin-Lacaussade, Franta.

 2. FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION

  Franta

  Compania FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Decontaminare radioactiva si chimica, Chemicals, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Decontaminare radioactiva si chimica. Are sediul în Corbas, Franta.

 3. SEGAULT SA

  Franta

  Compania SEGAULT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale nucleare, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, aeronautical engineering, și Centrale nucleare. Are sediul în Mennecy, Franta.

 4. LINK RESOURCES

  Statele Unite ale Americii

  Compania LINK RESOURCES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. Are sediul în Kennesaw, Statele Unite ale Americii.

 5. SIGEDI

  Franta

  Compania SIGEDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, Centrale nucleare, Nuclear reactors, nuclear components, și TUBEST - metal hoses. Are sediul în Corps, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES

  Franta

  Compania SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roboti industriali, și Roboti industriali. Are sediul în Chatellerault Cedex, Franta.

 2. VUEZ, A.S.

  Slovacia

  Compania VUEZ, A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Centrale nucleare, Construcții industriale, și Centrale nucleare. Are sediul în Levice , Slovacia.

 3. ESIS GMBH

  Germania

  Compania ESIS GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. Are sediul în Greifswald, Germania.

 4. ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O.

  Republica Ceha

  Compania ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 5. STUDSVIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STUDSVIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 1. KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH

  Germania

  Compania KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Gundremmingen, Germania.

 2. ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH

  Germania

  Compania ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Rödermark, Germania.

 1. OSC, A.S.

  Republica Ceha

  Compania OSC, A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 2. MOSTRO A.S.

  Republica Ceha

  Compania MOSTRO A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 3. F A D O M S. R. O.

  Republica Ceha

  Compania F A D O M S. R. O., care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Dolni Mesto, Republica Ceha.

 4. CKD PRAHA DIZ, A.S.

  Republica Ceha

  Compania CKD PRAHA DIZ, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 5. FORSMARKS KRAFTGRUPP AB

  Suedia

  Compania FORSMARKS KRAFTGRUPP AB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. Are sediul în Osthammar, Suedia.

 6. ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Brno, Republica Ceha.

 7. STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL

  Franta

  Compania STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Paris, Franta.

 8. INSTRUMENTY

  Ucraina

  Compania INSTRUMENTY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 1. MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S.

  Republica Ceha

  Compania MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii tubulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Praha 4, Republica Ceha.

 2. VUJE, A.S.

  Slovacia

  Compania VUJE, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare, și Centrale nucleare. Are sediul în Trnava , Slovacia.

 3. NUCLEAR POWER PLANT - KOZLODUI E A D

  Bulgaria

 4. SKODA SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

 5. PRAGUE CASTING SERVICES A.S.

  Republica Ceha

 6. SIMEX SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 7. WESTINGHOUSE TECHNOLOGY SERVICES SA

  Spania

 8. PAKSI ATOMERÖMÜ RT.

  Ungaria

 9. KOBAU GESELLSCHAFT FÜR KONSTRUKTIONSBAU UND MONTAGE MBH

  Germania

 10. IDEALEX

  Franta

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit