• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • coloranti si pigmenti industriali nealimentari

Rezultate pentru

Coloranti si pigmenti industriali nealimentari - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Reinhardshagen, Germania.

 3. PINTURAS FERROLUZ S.L.

  Spania

  Compania PINTURAS FERROLUZ S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Val De San Vicente, Spania.

 4. ITACA

  Spania

  Compania ITACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Ceramic additives. Are sediul în La Pobla Tornesa-Castellón, Spania.

 5. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusia

  Compania ZAVOD KRONAKRIL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru coloranti industriali, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Anticorozive - produse chimice, Substante anticorozive, Aditivi pentru coloranti industriali, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Anticorozive - produse chimice, și Substante anticorozive. Are sediul în Tutaev, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY

  China

  Compania HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pigments. Are sediul în Hangzhou, China.

 2. ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.)

  Iran

  Compania ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Tehran-Iran, Iran.

 3. PIGMENT A.L. SAS

  Italia

  Compania PIGMENT A.L. SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixed iron oxides, Titanium dioxide, și calcium carbonate. Are sediul în Bari, Italia.

 4. ECKART GMBH

  Germania

  Compania ECKART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for the cosmetics industry. Are sediul în Wackersdorf, Germania.

 5. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KARL FINKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, pigments for plastics, masterbatch for plastics, industrial colourants and pigment, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 1. ESENCO

  Franta

  Compania ESENCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Melesse, Franta.

 2. IDOK BOYA KIMYA

  Turcia

  Compania IDOK BOYA KIMYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte chimice, Ingrasaminte chimice, stable manure, și Powder dyes. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH

  Germania

  Compania PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Herdecke, Germania.

 2. COLORS(INDIA)

  India

  Compania COLORS(INDIA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pigments. Are sediul în MUMBAI, India.

 3. HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD.

  China

  Compania HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Zhuhai, China.

 4. DEF MEDITERRÁNEO S.L.

  Spania

  Compania DEF MEDITERRÁNEO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Vila-Real, Spania.

 5. SUPERKIMYA CHEMICALS

  Turcia

  Compania SUPERKIMYA CHEMICALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, pigments and dyes for the textile industry, finishing and dyeing of fabrics and textile products, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PROKAPS

  Turcia

  Compania PROKAPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - chimie si farmacie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, paint for industrial use, recycled chemical products, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. ARC

  Franta

  Compania ARC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extrusion. Are sediul în Saint-priest, Franta.

 8. COLORANT GMBH

  Germania

  Compania COLORANT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, compound materials, Pigmenti si coloranti nealimentari, industrial colourants and pigment, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Limburg, Germania.

 1. KEMAS S.R.L.

  Italia

  Compania KEMAS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial chemical products, chemical products for the tanning industry, colour dyes for shoes, și zirconium ores. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 2. AF-COLOR

  Germania

  Compania AF-COLOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, additives for plastic materials, și masterbatch for plastics. Are sediul în Niederzissen, Germania.

 3. REKOL

  Polonia

  Compania REKOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, wholesale paints, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Radziszów, Polonia.

 4. BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U.

  Austria

  Compania BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Cerneluri, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Cerneluri. Are sediul în Oberpullendorf, Austria.

 5. TECHPROBUSNESS

  Spania

  Compania TECHPROBUSNESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic accessories for footwear, Surface finishing of plastics, și plastic resins processing. Are sediul în Ibi, Spania.

 6. GABRIEL - CHEMIE DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania GABRIEL - CHEMIE DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsire - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, masterbatch for plastics, additives for plastic materials, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Weitnau, Germania.

 7. RIKA CHEMIE GMBH

  Germania

  Compania RIKA CHEMIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Münchweiler, Germania.

 8. INNO-TEC GMBH

  Germania

  Compania INNO-TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Lemn brut, Vopsele si lacuri, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Lemn brut. Are sediul în Köln, Germania.

 9. SUDARSHAN EUROPE

  Olanda

  Compania SUDARSHAN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 10. HERMANN REIFELTSHAMMER

  Austria

  Compania HERMANN REIFELTSHAMMER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, Cerneluri, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, și Cerneluri. Are sediul în Altheim, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit