• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • coduri de bare - tehnologie

Rezultate pentru

Coduri de bare - tehnologie - Import export

 1. TECHNICOD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TECHNICOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în La Turballe, Franta.

 2. POHL ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POHL ELECTRONIC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

 3. SL-LASER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SL-LASER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Traunreut, Germania.

 4. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 5. IT DEPOT

  Romania

  IT Depot iti ofera solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software. Am dezvoltat parteneriate cu cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente din piata. Afacerea ta poate beneficia de experienta dobandita de echipa noastra, prin livrarea de solutii si servicii la preturi foarte competitive. Avem solutii complete adaptate pentru activitatile de logistica, productie, distributie, servicii sau retail.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IDMAG.RO

  Romania

  Site-ul Idmag.ro apartine firmei SC Smart Id Dynamics SA, care ofera spre comercializare echipamente POS si UPS, imprimante mobile, riboane termice, imprimante coduri de bare, placi de baza, cititoare coduri de bare si multe altele. Idmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare imprimante coduri de bare, computere industriale, placi de baza, videoproiectoare, cititoare coduri de bare, cantare electronice, terminale mobile, aplicatii mobilitate, etc. Idmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare cititoare coduri de bare, cantare electronice, imprimante mobile, terminale mobile, aplicatii mobilitate, etc. Magazinul online Idmag.ro prezinta oferte de pret pentru cititoare coduri de bare, imprimante mobile, cantare electronice, terminale mobile, aplicatii mobilitate si multe altele. SmartID.Inventory este varianta light a solutiei SmartID.Assets. Aplicatia automatizeaza si accelereaza procesele de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar din orice companie. SmartID.Inventory elimina complet procesele manuale consumatoare de resurse, reduce costurile si timpul alocat identificarii mijloacelor fixe si obiectelor de inventar aflate în locatii multiple.

 2. F.P.H.U. KIM S.C. JOZEF PALENIK MAREK STACHULAK

  Polonia

  Compania F.P.H.U. KIM S.C. JOZEF PALENIK MAREK STACHULAK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Jabłonka, Polonia.

 3. STRICO AG

  Elvetia

  Compania STRICO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Fehraltorf, Elvetia.

 4. KIM-TECH JÓZEF PALENIK

  Polonia

  Compania KIM-TECH JÓZEF PALENIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barcode reader. Are sediul în Jablonka, Polonia.

 5. RLS RATIOLABEL SERVICE GMBH

  Germania

  Compania RLS RATIOLABEL SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete - papetarie, Coduri de bare - tehnologie, Label printing systems, Etichete - papetarie, label rolls, și Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Flörsheim Am Main, Germania.

 1. WERTECH S.A.S

  Italia

  Compania WERTECH S.A.S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile RFID printers, electronic scanning devices for the industrial graphics sector, Radio frequency Identification, și access control and presence identification systems. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 2. SENSE-IT GMBH

  Germania

  Compania SENSE-IT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Jena, Germania.

 1. EPOSTERS

  Portugalia

  Compania EPOSTERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Azeitão, Portugalia.

 2. CROSS-CHECK SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania CROSS-CHECK SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stock management software. Are sediul în Alcester, Regatul Unit.

 3. HIGHWAY IDENTCODE- UND DRUCKSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania HIGHWAY IDENTCODE- UND DRUCKSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Zwickau / Sachsen, Germania.

 4. TRACABILIS

  Franta

  Compania TRACABILIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Miribel, Franta.

 5. IBCS POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania IBCS POLAND SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, technical consultants in logistics and warehouse management, Coduri de bare - tehnologie, stamps, și Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Nowy Sącz, Polonia.

 6. SUPOIN GMBH

  Germania

  Compania SUPOIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. BLUETECH SYSTEMS BARCODESYSTEME

  Austria

  Compania BLUETECH SYSTEMS BARCODESYSTEME, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Wien, Austria.

 8. AKMAZ BARKOD LTD. STI.

  Turcia

  Compania AKMAZ BARKOD LTD. STI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, labels for clothing, Coduri de bare - tehnologie, Paper labels, și label manufacturer. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. UNITECH

  Olanda

  Compania UNITECH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile keyboards. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 2. AITRONIC GMBH

  Germania

  Compania AITRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, Identificare si recunoastere - software, Coduri de bare - scannere, Controlarea accesului - instalatii si material, Coduri de bare - tehnologie, Identificare si recunoastere - software, Coduri de bare - scannere, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Paderborn, Germania.

 3. ELEKTRON-SENKRON YAZILIM LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ELEKTRON-SENKRON YAZILIM LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, order management, Supply chain execution, și Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. KEEBLE N.I. LTD

  Regatul Unit

  Compania KEEBLE N.I. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Dunmurry, Belfast, Regatul Unit.

 5. IMERO TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania IMERO TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software publisher, și wine industry. Are sediul în Halle (saale), Germania.

 6. DIPL.-ING. PÜTTMANN KG

  Germania

  Compania DIPL.-ING. PÜTTMANN KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulapuri securizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Coduri de bare - tehnologie, Identificare si recunoastere - software, Alarma si supraveghere - instalatii, Sisteme video de supraveghere, Coduri de bare - tehnologie, și Identificare si recunoastere - software. Are sediul în Oberursel, Germania.

 7. ANTEGIS GMBH ETIKETTEN & BARCODESYSTEME

  Germania

  Compania ANTEGIS GMBH ETIKETTEN & BARCODESYSTEME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, Coduri de bare - scannere, Etichete - papetarie, Marcare - produse diverse, Coduri de bare - tehnologie, Coduri de bare - scannere, Etichete - papetarie, și Marcare - produse diverse. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. INNOLABEL

  Belgia

  Compania INNOLABEL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, barcode systems, Coduri de bare - tehnologie, și thermometers. Are sediul în Keerbergen, Belgia.

 9. SYNTEC - SCANNING AND MOBILE TECHNOLOGIES

  Regatul Unit

  Compania SYNTEC - SCANNING AND MOBILE TECHNOLOGIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Bromsgrove, Regatul Unit.

 10. JIT UK LTD

  Regatul Unit

  Compania JIT UK LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit