• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cocsificare - instalatii si masini

Rezultate pentru

Cocsificare - instalatii si masini - Import export

 1. VKG OIL AS

  Estonia

  Compania VKG OIL AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Bitum de petrol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cocsificare - instalatii si masini, Chimie - produse de baza si derivate, Alcooluri, fenoli si derivate, Rasini, Cocsificare - instalatii si masini, Chimie - produse de baza si derivate, Alcooluri, fenoli si derivate, și Rasini. Are sediul în Kohtla-Järve, Estonia.

 2. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italia

  Compania COMBER PROCESS TECHNOLOGY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Carugate, Italia.

 3. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania KURVERS PIPING ITALY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Bergamo, Italia.

 4. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italia

  Compania GEPA SYSTEMS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Pessano Con Bornago, Italia.

 5. TECNOSID S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOSID S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Roma, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATEC S.R.L.

  Italia

  Compania ATEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Milano, Italia.

 2. BOXMARK LEATHER D.O.O.

  Croatia

  Compania BOXMARK LEATHER D.O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cocsificare - instalatii si masini, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Trnovec Bartolovecki, Croatia.

 3. ALFA S.R.L.

  Italia

  Compania ALFA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Calderara Di Reno, Italia.

 4. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania CIMCO EUROPE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Gallarate, Italia.

 5. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Compania RIZZI ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Adro, Italia.

 1. MGM DI PEZZOLI BASILIO

  Italia

 2. N.S. PETROLEUM

  Italia

 1. BBA BETONS BITUMINEUX DE L AVESNOIS

  Franta

 2. GEOFLANGE S.R.L.

  Italia

 3. BHT ENGINEERING DI BELLEBONO LUCA

  Italia

 4. E.M.S S.R.L.

  Italia

 5. TECNO G.E. S.N.C. DI E.GORINI & C.

  Italia

 6. THREED SERVICE S.R.L.

  Italia

 7. B.R.S. EUROTECNO S.R.L.

  Italia

 8. SICON OIL & GAS S.P.A.

  Italia

 1. GM IMPIANTI S.R.L.

  Italia

 2. JAMA INTERNATIONAL

  Italia

 3. S.F.M. S.R.L.

  Italia

 4. METALLURGICA MEDOLAGO S.R.L.

  Italia

 5. FORAIN S.R.L.

  Italia

 6. O.M.C. S.P.A.

  Italia

 7. BCI BAUTECHNIK GROUP

  Italia

 8. KOCH GLITSCH ITALIA S.R.L.

  Italia

 9. OGC S.R.L.

  Italia

 10. BIESSE TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cocsificare - instalatii si masini - Import export

Număr de rezultate

6.883 Intreprinderile