• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cleme

Rezultate pentru

Cleme - Import export

 1. MPV PAPIER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MPV PAPIER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. Are sediul în Maintal, Germania.

 2. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Franta

  Compania A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal staples for packing, și staples for office staplers. Are sediul în Enchenberg, Franta.

 3. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Germania

  Compania TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. Are sediul în Ennepetal, Germania.

 4. AMBS + MORSCH GMBH

  Germania

  Compania AMBS + MORSCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. Are sediul în Lahr, Germania.

 5. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Elvetia

  Compania KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. Are sediul în Horgen, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KEMERLI METAL

  Turcia

  Compania KEMERLI METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture, compressed-air tools, și furniture accessories. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. TORREGGIANI SRL

  Italia

  Compania TORREGGIANI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, Pistoale pneumatice cu cuie, electrowelded rivets, tacks, Cuie si piuneze, și Pistoale pneumatice cu cuie. Are sediul în Ceresara, Italia.

 3. GEKAUCIUC FAB SRL

  Romania

  Compania GEKAUCIUC FAB SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, INJECTIE, cleme, Material plastic - produse pentru industrie, și plastic. Are sediul în Neamt, Romania.

  Toate produsele pentru "cleme"
 4. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Franta

  Compania MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Benzi transportoare, straps, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, și Benzi transportoare. Are sediul în Saint-Chamond, Franta.

 5. 3D MAKINA KALIP

  Turcia

  Compania 3D MAKINA KALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, galvanized wire, cords, Cleme, și studded gabions. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Italia

  Compania TRAFILERIA TRAVER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal wire, și wire. Are sediul în Zevio, Italia.

 1. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  China

  Compania HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metri, decametri, rigle verticale, aparate de masura si rigle, și Metri, decametri, rigle verticale, aparate de masura si rigle. Are sediul în Shangqiu, China.

 2. STALGRIT

  Belarus

  Compania STALGRIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, Cuie si piuneze, Cleme, Cuie si piuneze, Nailing and stapling machinery, și nails. Are sediul în Retchitsa, Belarus.

 3. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania TEW INDUSTRY CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Cuie si piuneze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, și Cleme. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 4. SOFRAGRAF SENCO

  Franta

  Compania SOFRAGRAF SENCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agrafe - servicii de ambalare, Birouri echipate si fabrici - servicii, Agrafe - servicii de ambalare, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în St Ame, Franta.

 5. ADIS FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  ADIS France, ATEO Group, manufactures and distributes water supply equipment and pipes. On our website you'll find numerous answers to your needs in terms of water supply mainly for professionals. An interactive catalogue will enable you to consult our range of cast iron and brass products and to download technical specifications. We are certified ISO 9001. For you this is the guarantee of a controlled process with rigorous checks at all stages of production. Our products, in compliance with EC standards, guarantee quality, innovation and safety. ATEO has always been committed to its clients to provide them with quality services and products. The processes we have implemented are true quality tools enabling us to respect the commitments made by our team to our clients.

 6. DOGAV GRUP

  Romania

 7. KINETECH INDUSTRY

  Romania

  Kinetech Industry ofera o gama complexa de echipamente si dispozitive de ridicat sarcini la carligul macaralei, specialistii firmei noastre oferind solutii tehnice pentru divesele aplicatii in ridicarea, transportul si asigurarea marfurilor. Calitatea si fiabilitatea produselor oferite de Kinetech Industry este garantata prin numele rezonante ale producatorilor din Europa de Vest, Japonia si Coreea de Sud, siguranta privind ridicarea si manipularea marfurilor fiind o preocupare constanta a firmei noastre. Promptitudinea livrarilor cu care firma noastra raspunde solicitarilor dvs. este atuul prin care vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri.Societatea noastra poate livra din stoc sau pe baza de comanda produsele pe care compania dvs. le solicita. Printre produsele oferite de compania noastra amintim : bride, chei de tachelaj, chingi textile si lant de ridicat sarcini, clesti, gafe, cleme, sufe metalice, cantare de macara dar si multe altele.

 8. CLEMA

  Franta

  Compania CLEMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promotii - agentii de consiliere, și Promotii - agentii de consiliere. Are sediul în Boulogne Billancourt, Franta.

 1. CLECE SA

  Spania

  Compania CLECE SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. Are sediul în Madrid, Spania.