• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cizme si pantofi din piele

Rezultate pentru

Cizme si pantofi din piele - Import export

 1. WEESTEP SP. Z.O.O

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania WEESTEP SP. Z.O.O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte pentru copii, shoes, children's sports shoes, shoes for children, Incaltaminte pentru copii, Brand name shoes for children, leather shoes for children, Boots for children, și Flat shoes for children. Are sediul în Wólka Kosowska., Polonia.

 2. YOURS CUSTOM SHOES

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania YOURS CUSTOM SHOES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, Incaltaminte de dama, bridegroom shoes, shoemakers, custom shoes, footwear design, custom shoes manufacturers, development of bespoke shoe collections, și bespoke footwear collections. Are sediul în Oliveira De Azemeis, Portugalia.

 3. MANEXCO

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MANEXCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte de dama, Incaltaminte pentru copii, Cizme si pantofi din piele, Incaltaminte de dama, men's shoes, Incaltaminte pentru copii, classic footwear, leather shoes, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Thines, Belgia.

 4. GÜNDE AYAKKABI

  Turcia

  Compania GÜNDE AYAKKABI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, Incaltaminte ortopedica, children's footwear, leather footwear for children and teenagers, Cizme si pantofi din piele, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în IZMIR, Turcia.

 5. Y&N GROUP FOOTWEAR

  Turcia

  Compania Y&N GROUP FOOTWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's shoes, men's shoes, și shoe factory. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LELA LANC LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LELA LANC LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, genti diplomat si genti de dama, Marochinarie de lux, Podoabe, Genti, genti diplomat si genti de dama, Marochinarie de lux, și Podoabe. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. BEATRIA SHOES,SLU

  Spania

  Compania BEATRIA SHOES,SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, Cizme si pantofi din piele, sandals, ladies' footwear in various materials, și leather boots. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. JBDESIGN LDA

  Portugalia

  Compania JBDESIGN LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile classical footwear for men. Are sediul în Macieira Da Lixa E Caramos, Felgueiras, Porto, Portugalia.

 4. VAZMOR

  Portugalia

  Compania VAZMOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Porto, Portugalia.

 5. ILOS OÜ

  Estonia

  Compania ILOS OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. RAKER AYAKKABI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania RAKER AYAKKABI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather footwear for children and teenagers, children's boots, și sandals for children and young people. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. LUTVELIZADE

  Turcia

  Compania LUTVELIZADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fake leather. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SUNGU

  Turcia

  Compania SUNGU, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leathers and footwear, articles and accessories. Are sediul în Kilis, Turcia.

 2. LOOKIE

  Ucraina

  Compania LOOKIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. DRT MAKINA METAL AHSAP SAN VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania DRT MAKINA METAL AHSAP SAN VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's leather footwear. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. YAVECO LEATHER SHOE LTD.

  Turcia

  Compania YAVECO LEATHER SHOE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's leather shoes. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 5. EFENDI GROUP

  Turcia

  Compania EFENDI GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather sandals, și leather boots. Are sediul în Uşak, Turcia.

 6. BRANDSGATEWAY.COM

  Suedia

  Compania BRANDSGATEWAY.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Luxury goods, fashion accessories, leather handbags, și designer handbags. Are sediul în Bankeryd, Suedia.

 7. ZAPATITOS DE COLORES

  Spania

  Compania ZAPATITOS DE COLORES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Aranjuez, Spania.

 8. MELDYMOOR SHOE FACTORY

  Turcia

  Compania MELDYMOOR SHOE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. SPLENDID

  Spania

  Compania SPLENDID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Almansa, Spania.

 2. ARPOS INTERNATIONAL D.O.O.

  Slovenia

  Compania ARPOS INTERNATIONAL D.O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributie en gros, Import-export - textile si imbracaminte, Bluze si sorturi profesionale, Cizme si pantofi din piele, Distributie en gros, Import-export - textile si imbracaminte, Bluze si sorturi profesionale, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Slovenska Bistrica, Slovenia.

 3. VIVOBAREFOOT

  Regatul Unit

  Compania VIVOBAREFOOT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. CALZADOS PASCU, S.L.

  Spania

  Compania CALZADOS PASCU, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, women's sandals, finishing of footwear, Cizme si pantofi din piele, și skilled craftsman. Are sediul în Elche (alicante), Spania.

 5. GON CANTA KEMER AYAKKABI VE DERI URUNLERI

  Turcia

  Compania GON CANTA KEMER AYAKKABI VE DERI URUNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. LOU SHOES

  Grecia

  Compania LOU SHOES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, ladies' leather footwear, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 7. MIS BOTAS ANCHAS

  Spania

  Compania MIS BOTAS ANCHAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. OJSC "GRODNO FOOTWEAR FACTORY "NEMAN"

  Belarus

  Compania OJSC "GRODNO FOOTWEAR FACTORY "NEMAN", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Grodno, Belarus.

 9. GURGEN MACHINERY

  Turcia

  Compania GURGEN MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. ABAISA

  Spania

  Compania ABAISA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile protective gloves. Are sediul în Madrid, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit