• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cisterne metalice

Rezultate pentru

Cisterne metalice - Import export

 1. CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Berghülen, Germania.

 2. A&O TEC GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania A&O TEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Eugendorf, Austria.

 3. BORGES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BORGES GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Seelze, Germania.

 4. POSCHEN & GIEBEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POSCHEN & GIEBEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Haan, Germania.

 5. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KÖVER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania KÖVER GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Buxtehude, Germania.

 2. ALFRED SCHNEIDER GMBH & CO. TANKBAU KG

  Germania

  Compania ALFRED SCHNEIDER GMBH & CO. TANKBAU KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Söhrewald, Germania.

 3. BEHÄLTERTECHNIK HAASE

  Germania

  Compania BEHÄLTERTECHNIK HAASE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Plessa, Germania.

 4. BÜENFELD GMBH GFK-TANK- UND BEHÄLTERBAU

  Germania

  Compania BÜENFELD GMBH GFK-TANK- UND BEHÄLTERBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Meschede, Germania.

 5. AKS DASIS DOMMERMUTH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AKS DASIS DOMMERMUTH GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Mülheim-Kärlich, Germania.

 1. IAT INDUSTRIELLE ANLAGENTECHNIK AG

  Elvetia

  Compania IAT INDUSTRIELLE ANLAGENTECHNIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Herzogenbuchsee, Elvetia.

 2. SUPERVAC MASCHINENBAU GES.M.B.H.

  Austria

  Compania SUPERVAC MASCHINENBAU GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Wien, Austria.

 1. KÜSSNER INDUSTRIEDEMONTAGEN GMBH

  Germania

  Compania KÜSSNER INDUSTRIEDEMONTAGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Beelen, Germania.

 2. VENETA ACCIAI SRL

  Italia

  Compania VENETA ACCIAI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ball valves, stainless steel manhole covers, și safety valve. Are sediul în Fossalta Di Piave, Italia.

 3. ROBERT ZIMMERMANN GMBH

  Germania

  Compania ROBERT ZIMMERMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Morsbach, Germania.

 4. DOCKMARINE GMBH

  Austria

  Compania DOCKMARINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Neusiedl, Austria.

 5. UWE KIESSLING

  Germania

  Compania UWE KIESSLING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 6. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Italia

  Compania ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, sheet metal for reels, corrugated sheets for roofs, Cisterne metalice, și metal calendering. Are sediul în Porcari, Italia.

 7. M.A.C. S.R.L.

  Italia

  Compania M.A.C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, tank trailers, cargo trailers, Cisterne metalice, și tanks for liquid petroleum products. Are sediul în Jesi, Italia.

 8. INGENSIEP & SCHALLENBERG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INGENSIEP & SCHALLENBERG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. Are sediul în Grefrath, Germania.

 1. ALGOR S.R.L.

  Italia

  Compania ALGOR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve metalice, Cisterne metalice, Cuve metalice, Cisterne metalice, stainless steel containers for wine, și stainless steel containers for oil. Are sediul în Villa Del Conte, Italia.

 2. MAGYAR

  Franta

  Compania MAGYAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, tanks, și Cisterne metalice. Are sediul în Dijon, Franta.

 3. GIMAR S.R.L.

  Italia

  Compania GIMAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cisterne metalice, wine-makers, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și storage tanks. Are sediul în Occimiano, Italia.

 4. METALCONSTRUCT 2000 SPRLU

  Belgia

  Compania METALCONSTRUCT 2000 SPRLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Feronerie, Rezervoare metalice, Feronerie, și metal gates. Are sediul în Courcelles, Belgia.

 5. JAASTRA-WAM, LTD

  Lituania

  Compania JAASTRA-WAM, LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, tanks for tank trucks, Tank, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, și machinery and equipment for food products. Are sediul în Alytus, Lituania.

 6. HARALD LIEBERS BEHÄLTER - APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Compania HARALD LIEBERS BEHÄLTER - APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Tinichigerie, Cisterne metalice, Tinichigerie grea, Construcții industriale, Tinichigerie, Cisterne metalice, și Tinichigerie grea. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 7. BTS TANK SOLUTIONS

  Belgia

  Compania BTS TANK SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cisterne metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horizontal storage tanks. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 8. FEROMETAL

  Belgia

  Compania FEROMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, Stainless steel metalwork, metal structural work, metal ladders, și Cisterne metalice. Are sediul în Châtelet, Belgia.

 9. MORI 2 A S.R.L.

  Italia

  Compania MORI 2 A S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve metalice, Cisterne metalice, Cuve metalice, și Cisterne metalice. Are sediul în Nuvolento, Italia.

 10. VITALI & C. S.A.S. DI VITALI GIUSEPPE E C.

  Italia

  Compania VITALI & C. S.A.S. DI VITALI GIUSEPPE E C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve metalice, Cisterne metalice, Cuve metalice, și Cisterne metalice. Are sediul în Vanzaghello, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit