• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere

Rezultate pentru

Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere - Import export

 1. MUNITEC VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MUNITEC VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, și Germany and Europe. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 2. CABINET AVOCATURA BRAILA

  Romania

  Cabinetul de avocatura Braila vine in ajutorul dvs, cu avocati si juristi care se ocupa de urmatoarele domenii: - reprezentare in instanta in litigiile comerciale - consultanta si reprezentare in procedura insolventei - consultanta juridica in domeniile specifice zonei comerciale precum: drept comercial, drept fiscal, dreptul muncii, drept vamal, dreptul transporturilor. - reprezentarea in faza executarii silite - redactarea diverselor contracte din domeniul comercial - infiintarea societatilor comerciale

 3. ARIGA CONSULTING SRL-D

  Romania

  Consultanta profesionista in achizitii - sourcing, negociere, rapoarte, analiza cantitativa si calitativa de preturi, termene de plata, de livrare, comenzi pe baza de mandat. Consultanta in accesarea de fonduri publice in special europene POR, PNDR, Horizon 2020 Consultanta logistica pentru investitii

 4. ARIGA CONSULTING SRL

  Romania

  The Goal: Increase your PROFIT ARIGA knows how to find the services or products that You need Negotiations with the most popular strategies Report made of what best suit to your Business needs Assurance of your competitivity Closed deal with payment and delivery Terms

 5. CABINET D'AFFAIRES CLAES & CREMER

  Belgia

  Compania CABINET D'AFFAIRES CLAES & CREMER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, transfers of companies, specialised in company acquisitions and mergers, și company associations, mergers, consolidation and transfers. Are sediul în Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M&A TOP PARTNER GMBH & CO KG

  Austria

  Compania M&A TOP PARTNER GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rationalizari, redezvoltari, fuziuni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, business valuations, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, corporate management consulting, și Trusts and Succession. Are sediul în Graz, Austria.

 2. VRB VORRATSGESELLSCHAFTEN GMBH

  Germania

  Compania VRB VORRATSGESELLSCHAFTEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. IRMA INVESTMENTS WIEN

  Austria

  Compania IRMA INVESTMENTS WIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property sale and purchase. Are sediul în Wien, Austria.

 4. E-TRAINING

  Bulgaria

  Compania E-TRAINING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. CAPITAL CONCEPT FUNDS GMBH

  Germania

  Compania CAPITAL CONCEPT FUNDS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional information for businesses. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. ENERGIAS UNIDAS

  Brazilia

  Compania ENERGIAS UNIDAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile financing for projects, mergers and acquisitions. Are sediul în Curitiba, Brazilia.

 2. BAYTI PROPERTIES

  Turcia

  Compania BAYTI PROPERTIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CFZUID

  Olanda

  Compania CFZUID, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Maastricht, Olanda.

 2. A.C.E. CESSION

  Belgia

  Compania A.C.E. CESSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, Drept - consiliere, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, company bankruptcy and winding-up, transfers of companies, și Drept - consiliere. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. DATAROOMX

  Germania

  Compania DATAROOMX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Trier, Germania.

 4. TRASPASOS NEGOCIOS SL

  Spania

  Compania TRASPASOS NEGOCIOS SL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile utility transfers, și business valuations. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. ZUTS

  Germania

  Compania ZUTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct - agentii de consiliere, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, food industry, International trade, Marketing direct - agentii de consiliere, și Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. SPECTER

  Olanda

  Compania SPECTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile judicial law. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 7. RJ FINANCE, FINANCIAL SERVICES, LTD

  Slovenia

  Compania RJ FINANCE, FINANCIAL SERVICES, LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mergers & acquisitions, și buying and selling of real estate. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 8. SWISS MERGERS AND ACQUISITIONS (A.K.A.SWISSMANDA)

  Elvetia

  Compania SWISS MERGERS AND ACQUISITIONS (A.K.A.SWISSMANDA), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mergers & acquisitions, advice on mergers and takeovers, și specialised in company acquisitions and mergers. Are sediul în Meggen, Elvetia.

 1. CCMR CONSEILS

  Franta

  Compania CCMR CONSEILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transfers of companies, și advice on mergers and takeovers. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. BEDRIJFSADOPTIE

  Olanda

  Compania BEDRIJFSADOPTIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Hilversum, Olanda.

 3. CONSULTING ITALIA GROUP S.P.A.

  Italia

  Compania CONSULTING ITALIA GROUP S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Assago, Italia.

 4. OLVIA SYSTEMS S.A.

  Grecia

  Compania OLVIA SYSTEMS S.A., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company strategy and planning, și Online purchasing management, e-sourcing. Are sediul în Athens, Grecia.

 5. LMP DUQUAIRE CONSEIL

  Franta

  Compania LMP DUQUAIRE CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finante - consiliere, Analiza financiara - consiliere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, Finante - consiliere, Analiza financiara - consiliere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Lyon, Franta.

 6. HAMADI SALES AGENCY INTERNATIONAL

  Austria

  Compania HAMADI SALES AGENCY INTERNATIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Clante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, sliding doors, Glass fittings, Import-export de sticla si produse din sticla, și Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în Wien, Austria.

 7. RET-CONSULTING

  Olanda

  Compania RET-CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation and management of special sales, Promotion of business cooperation and partner search, sustainable development, și Renewable energies. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 8. ATKINSON

  Belgia

  Compania ATKINSON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, și mergers & acquisitions. Are sediul în Lille, Belgia.

 9. COMMERCIAL ADVISORY UNTERNEHMENSBERATUNG

  Germania

  Compania COMMERCIAL ADVISORY UNTERNEHMENSBERATUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. Are sediul în München, Germania.

 10. DELTA-VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania DELTA-VERTRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Schwabmünchen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere - Import export

Număr de rezultate

247 Intreprinderile