• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • imobile comerciale si industriale - promotori si agenti

Rezultate pentru

Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti - Import export

 1. QUITTENBAUM BAUINGENIEURE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania QUITTENBAUM BAUINGENIEURE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Niesky, Germania.

 2. INTERTRUST CONSULTING

  Romania

  Welcome to Intertrust Consulting – Your Partner for Business in CEE Intertrust Consulting is a reputated business consulting company serving the needs of local and international customers in Romania, the Republic of Moldova and other CEE countries since 2001. Intertrust Consulting is closely associated with selected law firms, tax advisors and accounting firms as well as specialists from the IT, telecommunications, logistics and engineering sector for creating tailor-made solutions for its clients. Intertrust Consulting provides its clients professional and expert services in a wide range of services related to M &A, Real Estate, Investments and Management services, just to mention a few. Intertrust Consulting is now recognized as one of the well established consulting firms in the region. Intertrust Consulting has also developed services and products for the advertising industry and in the e-commerce sector.

 3. EVOLVE IMOBILIARE

  Romania

  Evolve Imobiliare oferă servicii specializate de consultanţă şi intermediere imobiliară, atât pentru cei ce doresc să închirieze, să vândă sau să achiziţioneze un bun imobil (apartament, casă, teren, spaţii comerciale, de birouri sau pentru producţie etc), cât şi pentru investitori, fie că vorbim despre dezvoltarea unui proiect imobiliar sau despre administrarea unui portofoliu de proprietăţi. Evolve Imobiliare - Achiziţii fericite, investiţii de success!

 4. LO DEL BARRET GESTIÓ RÚSTICA DELTA, S.L.

  Spania

  Compania LO DEL BARRET GESTIÓ RÚSTICA DELTA, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rural banks. Are sediul în Camarles-Tarragona, Spania.

 5. ENGEL & VÖLKERS IBIZA

  Spania

  Compania ENGEL & VÖLKERS IBIZA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate agency. Are sediul în Ibiza, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAIZEN PROPERTIES

  Regatul Unit

  Compania KAIZEN PROPERTIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate management, asset manager, multi-ownership real estate, și real-estate operations. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. DB REAL ESTATE INTL.

  Spania

  Compania DB REAL ESTATE INTL., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. BALEAGRA INMOBILIARIA

  Spania

  Compania BALEAGRA INMOBILIARIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate agency. Are sediul în Santanyi, Spania.

 4. INMO INVESTMENTS

  Spania

  Compania INMO INVESTMENTS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accommodation rentals. Are sediul în Orihuela Costa-Alicante, Spania.

 5. GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL

  Italia

  Compania GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, seasonal lettings, residential buildings, Agentii imobiliare - comert si industrie, și property purchase sale and rental. Are sediul în Belluno, Italia.

 1. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania AB-LUX RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Luxembourg-Grund, Luxemburg.

 2. COSTA CÁLIDA PROMOTORES

  Spania

  Compania COSTA CÁLIDA PROMOTORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile estate agency, Sale of flats, și real estate service. Are sediul în Pilar De La Horadada-Alicante, Spania.

 1. EVODAK RENTAL APARTMENTS

  Turcia

  Compania EVODAK RENTAL APARTMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. INMOBILIARIA LARROSA INTERNATIONAL

  Spania

  Compania INMOBILIARIA LARROSA INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, real estate agency, și Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Guardamar Del Segura-Alicante, Spania.

 3. AGENZIA IMMOBILIARE L'AFFARE

  Italia

  Compania AGENZIA IMMOBILIARE L'AFFARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Casciana Terme Lari, Italia.

 4. TORO BULGARIA

  Bulgaria

  Compania TORO BULGARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Valves, pumps, real estate service, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. M337 APARTMENTS

  Spania

  Compania M337 APARTMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rental, furnished apartments, și individual lodgings. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. GREEN PARK

  Regatul Unit

  Compania GREEN PARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office rental, și business centre. Are sediul în Reading, Regatul Unit.

 7. MPDUNNE - HAMPTONS INTERNATIONAL

  Spania

  Compania MPDUNNE - HAMPTONS INTERNATIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling villas, și real estate agency. Are sediul în Marbella-Málaga, Spania.

 8. LEBENSWELT WOHNEN - GENERATIONEN-WOHNEN IN SALZBURG

  Austria

  Compania LEBENSWELT WOHNEN - GENERATIONEN-WOHNEN IN SALZBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Salzburg, Austria.

 1. LA CLAU ELITE

  Spania

  Compania LA CLAU ELITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Sitges-Barcelona, Spania.

 2. ALQUILER COSTA BRAVA

  Spania

  Compania ALQUILER COSTA BRAVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rental, overnight stay by reservation, holiday home renting, și vacation lodgings. Are sediul în Palamós-Girona, Spania.

 3. INMOBILIARIA PAÍS VALENCIÁ

  Spania

  Compania INMOBILIARIA PAÍS VALENCIÁ, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchirieri sezoniere de case si apartamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, real estate agency, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Vinaros-Castellón, Spania.

 4. GOVONI LAW: REAL ESTATE AGENTS AND LAWYERS IN SARDINIA, ITALY MIAMI, USA

  Italia

  Compania GOVONI LAW: REAL ESTATE AGENTS AND LAWYERS IN SARDINIA, ITALY MIAMI, USA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drept - consiliere, Drept - consiliere, property purchase sale and rental, real estate agency, și property sale and purchase. Are sediul în Alghero, Italia.

 5. AGENZIA IMMOBILIARE ITALIANI

  Italia

  Compania AGENZIA IMMOBILIARE ITALIANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seasonal lettings, real estate rental for non-reesidential use, accommodation rentals, și buying and selling of real estate. Are sediul în Varazze, Italia.

 6. INMOBILIARIA TROPICO

  Spania

  Compania INMOBILIARIA TROPICO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Torrevieja, Spania.

 7. SYNERGY INMOBILIARIA

  Spania

  Compania SYNERGY INMOBILIARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari imobiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, și Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în León, Spania.

 8. STUDIO 2M IMMOBILIARE SEMPLIFICATA

  Italia

  Compania STUDIO 2M IMMOBILIARE SEMPLIFICATA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assistance with contracts, și property surveys and valuations. Are sediul în San Giuliano Terme, Italia.

 9. INVERSIONES ANDALUCÍA

  Spania

  Compania INVERSIONES ANDALUCÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Experti imobiliari - comert si industrie, real estate agency, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Málaga, Spania.

 10. OFFICEMARKET.MT

  Malta

  Compania OFFICEMARKET.MT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial real estate rental, offices, real estate service, și offices for sale. Are sediul în Balzan, Malta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti - Import export

Număr de rezultate

35.390 Intreprinderile