• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale maremotrice

Rezultate pentru

Centrale maremotrice - Import export

 1. ÇELIK MAKINA

  Turcia

  Compania ÇELIK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crusher, tools for jack hammers, Machine manufacturing, și Sieving machines. Are sediul în Aydın, Turcia.

 2. IM-TEK

  Turcia

  Compania IM-TEK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import/export service. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crude oil, și lubricant. Are sediul în Atasehir / Istanbul, Turcia.

 4. NFM MAKINA

  Turcia

  Compania NFM MAKINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, cisterns, și Otel. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Italia

  Compania VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale maremotrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale maremotrice. Are sediul în LAURIA, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. Are sediul în Foshan, China.

 2. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Norvegia

  Compania NORWEGIAN OCEAN POWER AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale maremotrice, și Centrale maremotrice. Are sediul în Drammen, Norvegia.

 3. RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH

  Bangladesh

  Compania RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale maremotrice. Are sediul în Dhaka,bangladesh, Bangladesh.