• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale hidroelectrice

Rezultate pentru

Centrale hidroelectrice - Import export

 1. TROYER SPA - AG

  Italia

  Verified by europages badge

  TROYER's clientèle can count on the company's long experience in the construction, supply, installation and maintenance of every type of hydroelectric system. This company handles mechanical construction and electromechanical repair, with design and advice that is guaranteed. Troyer manages all turbine types (PELTON, FRANCIS, KAPLAN), both from an electromechanical and an hydraulic point of view, checks their perfect working order and certifies that they are used according to the standards.

 2. B&B IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania B&B IMPIANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Longare, Italia.

 3. SCOTTA UKRAINE

  Ucraina

  Compania SCOTTA UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Producerea curentului electric, High voltage alternators for hydraulic power stations, architectural studies for electrical power stations, Centrale hidroelectrice, și Producerea curentului electric. Are sediul în Vinnitsa, Ucraina.

 4. TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA

  Spania

  Compania TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidroelectrice. Are sediul în Murcia, Spania.

 5. TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS

  Italia

  Compania TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Tavagnacco, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TECHNICAL SERVICE

  Italia

  Compania TECHNICAL SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidroelectrice. Are sediul în Cutrofiano, Italia.

 2. KAIFULL MOTOR

  China

  Compania KAIFULL MOTOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidroelectrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stepping motors. Are sediul în Dongguan, China.

 3. AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C.

  Italia

  Compania AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Pesaro, Italia.

 4. INEO SCLE FERROVIAIRE

  Franta

  Compania INEO SCLE FERROVIAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - echipamente de distributie, Centrale hidroelectrice, Electricitate - echipamente de distributie, Centrale hidroelectrice, și infrastructure design. Are sediul în Toulouse Cedex 2, Franta.

 5. CRESSONI ELETTRIFICAZIONI DI CRESSONI GIANCARLO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania CRESSONI ELETTRIFICAZIONI DI CRESSONI GIANCARLO & C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Volta Mantovana, Italia.

 1. VRG IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania VRG IMPIANTI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Motta Di Livenza, Italia.

 2. ZETA IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania ZETA IMPIANTI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Castenaso, Italia.

 1. IMP.EL S.R.L.

  Italia

  Compania IMP.EL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Centrale hidroelectrice, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Centrale hidroelectrice. Are sediul în Imola, Italia.

 2. INSTEL GROUP SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania INSTEL GROUP SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Uta, Italia.

 3. E.T.A. ELETTRO TECNOLOGIE ANNONI CLAUDIO S.N.C. DI

  Italia

  Compania E.T.A. ELETTRO TECNOLOGIE ANNONI CLAUDIO S.N.C. DI, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Centrale hidroelectrice, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Centrale hidroelectrice. Are sediul în Mozzate, Italia.

 4. ELEKTRO PLAICKNER S.R.L.

  Italia

  Compania ELEKTRO PLAICKNER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Centrale hidroelectrice, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Centrale hidroelectrice. Are sediul în Bressanone, Italia.

 5. TECNO LIGHT S.N.C.

  Italia

  Compania TECNO LIGHT S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Genova, Italia.

 6. NEW TEAM S.R.L.

  Italia

  Compania NEW TEAM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Brunello, Italia.

 7. TECNOELETTRA S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italia

  Compania TECNOELETTRA S.R.L. A SOCIO UNICO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Torrile, Italia.

 8. VECCHI GIAMPAOLO

  Italia

  Compania VECCHI GIAMPAOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Langhirano, Italia.

 1. ICEEL S.R.L.

  Italia

  Compania ICEEL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Vasto, Italia.

 2. PIESSE IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania PIESSE IMPIANTI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Montegalda, Italia.

 3. AGRICONTROL

  Italia

  Compania AGRICONTROL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Albenga, Italia.

 4. RICCO CARLO

  Italia

  Compania RICCO CARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în San Mauro La Bruca, Italia.

 5. UNITA' GAMMA S.R.L.

  Italia

  Compania UNITA' GAMMA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Tortona, Italia.

 6. ECOCLIMA S.R.L.

  Italia

  Compania ECOCLIMA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Cazane industriale, Centrale hidroelectrice, și Cazane industriale. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 7. COLOMBO IMPIANTI ELETTRICI S.R.L.

  Italia

  Compania COLOMBO IMPIANTI ELETTRICI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Marano Ticino, Italia.

 8. ALL LOGISTIC CENTER S.R.L.

  Italia

  Compania ALL LOGISTIC CENTER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Stazzano, Italia.

 9. E.B.S. DI BUSATO STEFANO

  Italia

  Compania E.B.S. DI BUSATO STEFANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Zero Branco, Italia.

 10. 2F ELETTROTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania 2F ELETTROTECNICA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Cantu', Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit