• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carton - utilaje de productie

Rezultate pentru

Carton - utilaje de productie - Import export

 1. PAKEA

  Franta

  Compania PAKEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palletising machines, și palletizers. Are sediul în Rixheim, Franta.

 2. MONOMATIC

  Franta

  Compania MONOMATIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, Layered cardboard, pasteboard, cardboard boxes, și Cutii din carton. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 3. SPIRALTECH LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SPIRALTECH LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. Are sediul în Wakefield, Regatul Unit.

 4. COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA

  Portugalia

  Compania COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, Birotica - masini si materiale, plastic cards, Carton - utilaje de productie, non-bank credit cards, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Amadora, Portugalia.

 5. M-PACK S.C.

  Polonia

  Compania M-PACK S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, Ambalare, Carton - utilaje de productie, cardboard and pasteboard working, Cutii din carton, Ambalare, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Sanniki, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GMA

  Franta

  Compania GMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, Birouri de studii industriale, Inginerie - birouri de studii industriale, Carton - utilaje de productie, Birouri de studii industriale, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Poligny, Franta.

 2. CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS

  Franta

  Compania CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - fabricare, Carton - utilaje de productie, Carton - fabricare, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Le Coteau Cedex, Franta.

 3. FYNE PACKAGING LTD

  Regatul Unit

  Compania FYNE PACKAGING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging machines, și cardboard boxes. Are sediul în Leighton Buzzard, Regatul Unit.

 4. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Polonia

  Compania ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton - utilaje de productie, Construcții industriale, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton - utilaje de productie, și Construcții industriale. Are sediul în Mecinka, Polonia.

 5. INDUPRO AG

  Elvetia

  Compania INDUPRO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje din metale usaore. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Carton - utilaje de productie, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Dietlikon, Elvetia.

 1. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Italia

  Compania ENRICO TONIOLO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Carton - utilaje de productie, Hartie - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Milano, Italia.

 2. ITALCONVERTING S.P.A.

  Italia

  Compania ITALCONVERTING S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Carton - utilaje de productie, Hartie - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Borgo A Mozzano, Italia.

 1. GRASO ZENON SOBIECKI

  Polonia

  Compania GRASO ZENON SOBIECKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii de plastic, Carton - utilaje de productie, Folii de plastic, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Starogard Gdanski, Polonia.

 2. CARTONAJES MORA SA

  Spania

  Compania CARTONAJES MORA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Paterna, Spania.

 3. D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Leiston, Regatul Unit.

 4. SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO

  Austria

  Compania SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 5. BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG.

  Germania

  Compania BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Velbert, Germania.

 6. CARTEAM SL

  Spania

  Compania CARTEAM SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Sabadell, Spania.

 7. ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. Are sediul în Us, Statele Unite ale Americii.

 8. MÖLLE KARTONAGEN GMBH

  Germania

  Compania MÖLLE KARTONAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Kastellaun, Germania.

 1. TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L.

  Spania

  Compania TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Aspe, Spania.

 2. E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

  Austria

  Compania E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Steyr, Austria.

 3. KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Langenfeld, Germania.

 4. SCHADES A/S

  Danemarca

  Compania SCHADES A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Skive, Danemarca.

 5. COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES

  Franta

  Compania COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Paris, Franta.

 6. NIS ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania NIS ELECTRONICS SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Cluj-Napoca, Romania.

 7. BIMAS MASCHINENHANDEL

  Germania

  Compania BIMAS MASCHINENHANDEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru legare, Hartie - utilaje pentru transformare, Utilaje si materiale pentru legare, și Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Ratingen, Germania.

 8. KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE

  Germania

  Compania KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Dietenhofen, Germania.

 9. BOSSHART EMBALLAGEN AG

  Elvetia

  Compania BOSSHART EMBALLAGEN AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - utilaje de productie. Are sediul în Honau, Elvetia.

 10. INTERNATIONAL PAPER COMPANY (EUROPE) LTD.

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Carton - utilaje de productie - Import export

Număr de rezultate

6.087 Intreprinderile