• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carne proaspata de rata

Rezultate pentru

Carne proaspata de rata - Import export

 1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turcia

  Compania AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de rata. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. TAPAT ENVOLTORIOS

  Spania

  Compania TAPAT ENVOLTORIOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de rata. Are sediul în Cardedeu, Barcelona, Spania.

 3. DELMOND FOIES GRAS

  Franta

  Compania DELMOND FOIES GRAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de rata, duck meat, și Whole block duck foie gras. Are sediul în Vezac, Franta.

 4. AYDOGDU GROUP

  Turcia

  Compania AYDOGDU GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de rata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne congelata si congelata rapid, foie gras, duck meat, și Carne congelata si congelata rapid. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. LUCANARD

  Mexic

  Compania LUCANARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de rata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen foods - production, și duck meat. Are sediul în Zapopan, Mexic.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. T SOANES & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania T SOANES & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Driffield, Regatul Unit.

 2. ADLINGTON LTD

  Regatul Unit

  Compania ADLINGTON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 3. CROWN CHICKEN LTD

  Regatul Unit

  Compania CROWN CHICKEN LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Diss, Regatul Unit.

 4. THE ARK

  Regatul Unit

  Compania THE ARK, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 5. PASTURES FARM

  Regatul Unit

  Compania PASTURES FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 1. THE ARK CHICKEN CO

  Regatul Unit

  Compania THE ARK CHICKEN CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

 2. GARTMORN FARM

  Regatul Unit

  Compania GARTMORN FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Alloa, Regatul Unit.

 1. GREAT GROVE POULTRY

  Regatul Unit

  Compania GREAT GROVE POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Attleborough, Regatul Unit.

 2. BARN FARM

  Regatul Unit

  Compania BARN FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Waterlooville, Regatul Unit.

 3. SPRINGFIELD POULTRY

  Regatul Unit

  Compania SPRINGFIELD POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Leominster, Regatul Unit.

 4. GOODMANS GEESE

  Regatul Unit

  Compania GOODMANS GEESE, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Worcester, Regatul Unit.

 5. FARM FRESH (HATCHERY)

  Regatul Unit

  Compania FARM FRESH (HATCHERY), care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 6. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Regatul Unit

  Compania DEVONSHIRE POULTRY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Honiton, Regatul Unit.

 7. MILFORD FARM LTD

  Regatul Unit

  Compania MILFORD FARM LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 8. W J CHILCOTT & CO

  Regatul Unit

  Compania W J CHILCOTT & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Dorchester, Regatul Unit.

 1. G & J BARRON

  Regatul Unit

  Compania G & J BARRON, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 2. BARON TURKEYS

  Regatul Unit

  Compania BARON TURKEYS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Warrington, Regatul Unit.

 3. ST. BRIDES POULTRY

  Regatul Unit

  Compania ST. BRIDES POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Strathaven, Regatul Unit.

 4. J SHEFFIELD

  Regatul Unit

  Compania J SHEFFIELD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Heathfield, Regatul Unit.

 5. K COULLING

  Regatul Unit

  Compania K COULLING, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Louth, Regatul Unit.

 6. G POTTER & SONS

  Regatul Unit

  Compania G POTTER & SONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Thirsk, Regatul Unit.

 7. A K WOODS

  Regatul Unit

  Compania A K WOODS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Sevenoaks, Regatul Unit.

 8. N HEBDITCH

  Regatul Unit

  Compania N HEBDITCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Martock, Regatul Unit.

 9. LE CANARD EN BOITE

  Franta

  Compania LE CANARD EN BOITE, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de rata. Are sediul în Castelnaud De Gratecambe, Franta.

 10. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

  Franta

  Compania CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de rata. Are sediul în Montauban, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Carne proaspata de rata - Import export

Număr de rezultate

7.672 Intreprinderile