• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cafenele si baruri - masini si materiale

Rezultate pentru

Cafenele si baruri - masini si materiale - Import export

 1. DIGBY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DIGBY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, Alimentatie - utilaje si echipamente, Cafenele si baruri - masini si materiale, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Parçay-Meslay, Franta.

 2. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania D. UND E. GÜNTHER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Bergkirchen, Germania.

 3. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Wiener Neudorf / Wien, Austria.

 4. FARMABIOMED SRL

  Romania

  Compania Farmabiomed SRL si-a inceput drumul in 1992, fiind o afacere de familie cu mai multe domenii de activitate. Principalul domeniu este furnizarea de servicii farmaceutice si importul si comercializare de produse naturale: ceaiuri si infuzii, fructe deshidratate si nuci, cafea, produse bio si raw vegan. Ne adresam atat clienti persoane fizice cat si clientilor HORECA: cafenele si restaurante. In portofoliul nostru se numara peste 200 de sortimente de ceaiuri si infuzii. Va putem oferi: ceai verde, ceai alb, ceai negru, ceai oolong, ceai pu erh, infuzii de plante si fructe, ceai rooibos si honeybush. Produsele sunt distribuite atat prin reteaua proprie cat si online prin intermediul magazinului de ceaiuri, cafea, fructe confiate si mirodenii: laboratorulnaturii.ro dar si a magazinelor partenere. In cei peste 24 de ani de activitate compania noastra a avut un singur tel: satisfacerea nevoilor clientilor la cele mai inalte standarde de calitate. Acesta este principalul secret al succesului nostru. Avem o echipa tanara, foarte unita si foarte entuziasta, dedicata trup si suflet clientilor nostri. Suntem specialisti in produse naturale si in achizitii de produse naturale si bio, in marketing, vanzari si logistica dedicati muncii noastre si dornici sa va aducem in casa sau afacerea dumneavoastra produse de calitate premium rasfatul si starea de bine a dumneavoastra sau clientilor dumneavoastra.

 5. MATORECA

  Belgia

  Compania MATORECA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Cafenele si baruri - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, refrigerated cabinet, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Cafenele si baruri - masini si materiale, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Namur, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COSTADORO S.P.A.

  Italia

  Compania COSTADORO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee, organic coffee, Italian coffee, și coffee beans. Are sediul în Torino, Italia.

 2. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GEREÇLERI A.S

  Turcia

  Compania OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GEREÇLERI A.S, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Hoteluri şi restaurante, restaurant cutlery organisers, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SANTOS PALACE

  Belgia

  Compania SANTOS PALACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. YOUR COFFEE SRL

  Italia

  Compania YOUR COFFEE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile italian espresso coffee, și roasted coffee beans. Are sediul în Isola Di Capo Rizzuto, Italia.

 5. CAFES SOUBIRA

  Franta

  Compania CAFES SOUBIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, și Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Floirac, Franta.

 1. VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI

  Italia

  Compania VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Distribuitoare automate, și Coffee pods. Are sediul în Rutigliano, Italia.

 2. PANNUS

  Spania

  Compania PANNUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. DIERRE SERVICE

  Italia

  Compania DIERRE SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, coffee in capsules, free loan use service, și Filtre de cafea profesionale. Are sediul în Santa Maria Capua Vetere, Italia.

 2. MIOLA CAFFÈ

  Elvetia

  Compania MIOLA CAFFÈ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Prestigious coffee selections for bars, italian espresso coffee, și Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. Are sediul în Ecublens, Elvetia.

 3. MARESCAFÈ

  Italia

  Compania MARESCAFÈ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasted coffee in beans. Are sediul în Marano Di Napoli, Italia.

 4. BIEPI S.R.L.

  Italia

  Compania BIEPI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Coffee capsule machines, și Filtre de cafea profesionale. Are sediul în Castel Rozzone, Italia.

 5. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Turcia

  Compania BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, Rotisoare profesionale, Cafenele si baruri - masini si materiale, Rotisoare profesionale, fryers for institutions, și machines and equipment for hotels, catering and public premises. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ELEKTRA S.R.L.

  Italia

  Compania ELEKTRA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doser grinders, și espresso coffee machines. Are sediul în Dosson Di Casier, Italia.

 7. CAFESPELEN MARCEL

  Belgia

  Compania CAFESPELEN MARCEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri video si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri arcade, Cafenele si baruri - masini si materiale, Jocuri arcade, game rental for recreation rooms and bars, și Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 8. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BRANDLINE PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Daventry, Regatul Unit.

 1. ATELIERS PH. BUCKENS

  Belgia

  Compania ATELIERS PH. BUCKENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Mobilier - articole si accesorii decorative, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, sofa covering, divans, armchairs and chairs restored, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Montignies-Sur-Sambre, Belgia.

 2. VAPEPAL MANCHESTER

  Regatul Unit

  Compania VAPEPAL MANCHESTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 3. HACCP-KÜCHENPLANUNG

  Germania

  Compania HACCP-KÜCHENPLANUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Brake, Germania.

 4. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Italia

  Compania BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Greve In Chianti, Italia.

 5. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italia

  Compania CAFFITALY SYSTEM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, espresso coffee capsules, și coffee and tea. Are sediul în Gaggio Montano, Italia.

 6. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Spania

  Compania CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Granada, Spania.

 7. RESTOMAX

  Belgia

  Compania RESTOMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, paper in rolls for cash registers, rolls and cartridges for cash registers, article for restaurants, și Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Turcia

  Compania UYAR OTEL EKIPMANLARI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, hotel equipment, Cafenele si baruri - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, și hotel amenities. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. HUGGAMAG

  Grecia

  Compania HUGGAMAG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale coffee, și sunflower oil. Are sediul în Athens, Grecia.

 10. DE AMICIS CAFFE'

  Italia

  Compania DE AMICIS CAFFE', este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water bed lowering for reclamation. Are sediul în Trani, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cafenele si baruri - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

1.688 Intreprinderile