• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cacao si ciocolata - masini si material

Rezultate pentru

Cacao si ciocolata - masini si material - Import export

 1. ALLURE LLC

  Rusia

  Compania ALLURE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, systems and equipment for the confectionery industry, și plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. IDEO TECNICA

  Italia

  Compania IDEO TECNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dozare - aparate si materiale, Cacao si ciocolata, Dozare - aparate si materiale, plants and equipment for processing dried fruit, și Cacao si ciocolata. Are sediul în Villanova Mondovì, Italia.

 3. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie - utilaje si echipamente, Alimentatie - utilaje si echipamente, chocolate processing equipment, pastry-making equipment, și pastry-making machinery. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. SCHOKOBEDARF GMBH

  Germania

  Compania SCHOKOBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Winsen, Germania.

 5. CACAO VENEZUELA DELTA

  Spania

  Compania CACAO VENEZUELA DELTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, powdered cocoa, Cacao si ciocolata, Cocoa beans, și Cocoa butter. Are sediul în Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TERLET B.V.

  Olanda

  Compania TERLET B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Orez - instalatii si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Orez - instalatii si materiale. Are sediul în Zutphen, Olanda.

 2. TRAPEZ MAKINA

  Turcia

  Compania TRAPEZ MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Turcia

  Compania ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri cu ciocolata, chocolate processing equipment, chocolate production equipment, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Cacao si ciocolata - masini si material, chocolate makers, și foundry circuits. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 5. ZILCO INDUSTRIAL

  Olanda

  Compania ZILCO INDUSTRIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate pots. Are sediul în Almere, Olanda.

 1. BETEC

  Belgia

  Compania BETEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, și machinery for food-processing products. Are sediul în Heist Op Den Berg, Belgia.

 2. KADZAMA LLC

  Rusia

  Compania KADZAMA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Dulciuri fara ciocolata, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și cocoa. Are sediul în Moscow, Rusia.

 1. THOUET GMBH

  Germania

  Compania THOUET GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cocoa processing equipment, tempering machines, chocolate makers, și cocoa processing machines. Are sediul în Aachen, Germania.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Franta

  Compania EUROFOOD TRADING SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Prajirea boabelor de cafea - materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Annecy-Le-Vieux, Franta.

 3. MOL D'ART

  Belgia

  Compania MOL D'ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, și hot chocolate machines. Are sediul în Webbekom, Belgia.

 4. SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics services, electronic payment systems, import of foodstuffs, și transport agent. Are sediul în Lamezia Term, Italia.

 5. ALPER MAKINA

  Turcia

  Compania ALPER MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, chocolate production equipment, Cacao si ciocolata - masini si material, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Ikitelli, Turcia.

 6. YASA MACHINERY

  Turcia

  Compania YASA MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Turcia

  Compania CIKOTECH FOOD MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chocolate and sweet wrapping machines. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. DEDY GMBH

  Germania

  Compania DEDY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Essen, Germania.

 1. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Germania

  Compania BÖHNKE & LUCKAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate production equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, și chocolate production plants. Are sediul în Wernigerode, Germania.

 2. GAMI S.R.L.

  Italia

  Compania GAMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tempering machines, și pure chocolate pralines. Are sediul în Schio, Italia.

 3. CHOCOTECH GMBH

  Germania

  Compania CHOCOTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Tacamuri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Wernigerode, Germania.

 4. F.B. LEHMANN GMBH

  Germania

  Compania F.B. LEHMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate processing equipment, și tempering machines. Are sediul în Aalen, Germania.

 5. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Ucraina

  Compania SKS-FOODS INGREDIENTS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agar agar powder, și egg whites. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 6. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  Belgia

  Compania BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 7. PREFAMAC

  Belgia

  Compania PREFAMAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate production equipment, și chocolate processing equipment. Are sediul în Lummen, Belgia.

 8. ECOMEC BELGIUM

  Belgia

  Compania ECOMEC BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Braine L' Alleud, Belgia.

 9. FBM BOSCOLO

  Italia

  Compania FBM BOSCOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biscuit draining machines, și biscuit production systems and equipment. Are sediul în Legnano, Italia.

 10. CAMPEONA S.L.

  Spania

  Compania CAMPEONA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermos flasks, și Chocolate pots. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit