• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cablu gros

Rezultate pentru

Cablu gros - Import export

 1. VERGOKAN

  Belgia

  Compania VERGOKAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable gland conduits, bespoke wire covers, cable car/gondola, și cable cars. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 2. BAUDE KABELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BAUDE KABELTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Sarstedt, Germania.

 3. CABLERO SRL

  Romania

  Compania CABLERO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablu gros, Dispozitive de ridicare, Componente de siguranta, Palane si troliuri, Cablu gros, Dispozitive de ridicare, Componente de siguranta, și Palane si troliuri. Are sediul în Iasi, Romania.

 4. INTEGRA CABLE

  Belarus

  Compania INTEGRA CABLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre optic cables and rods, indoor cables, high data rate cables, și data transmission cables. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 5. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgia

  Compania JSC SAKCABLE (SAKCABLE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablu gros, Sarma si cablu din cupru, Cablu gros, Sarma si cablu din cupru, halogen free cables against toxic gase, și indoor cables. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VALLE INDUSTRIAL SA

  Spania

  Compania VALLE INDUSTRIAL SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Metalurgie - utilaje si instalatii, Cablu gros, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Cabluri si fire electrice si telefonice, Metalurgie - utilaje si instalatii, Cablu gros, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Cornella De Llobregat, Spania.

 2. SHENZHEN INTEGRITY CABLE CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN INTEGRITY CABLE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. ZAFER KABLO GRUPLAMA

  Turcia

  Compania ZAFER KABLO GRUPLAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terminals for explosion-proof electrical systems. Are sediul în Küçükçekmece, Turcia.

 4. SHENZHEN ANPUBAOGUANG ELECTRONICS.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN ANPUBAOGUANG ELECTRONICS.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. SHENZHEN KW-LINK ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN KW-LINK ELECTRONIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. GUANGZHOU SIMPACT ELECTRONIC PRODUCT CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU SIMPACT ELECTRONIC PRODUCT CO.,LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. SHENZHEN HINSUNG ELECTRONICS CO.,LTD.

  China

  Compania SHENZHEN HINSUNG ELECTRONICS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile USB cables, și HDMI Cable. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. TIANHU TRADE(H.K.) LTD

  China

  Compania TIANHU TRADE(H.K.) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. ALLSTRONG TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania ALLSTRONG TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LAN cables. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. AGEN PRATO S.R.L.

  Italia

  Compania AGEN PRATO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablu gros, Linii de inalta tensiune, și Cablu gros. Are sediul în PRATO, Italia.

 4. WIRE CO., LTD. SHENZHEN WAN SHENG SOURCE

  China

  Compania WIRE CO., LTD. SHENZHEN WAN SHENG SOURCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. ZHEJIANG ZHAOLONG CABLE CO., LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG ZHAOLONG CABLE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Wukang, China.

 6. DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V.

  Olanda

  Compania DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Cablu gros, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Cablu gros. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 7. SHENZHEN LASUN NETWORK CABLING CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN LASUN NETWORK CABLING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric cables. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. STAND RAISE LTD.

  Hong Kong

  Compania STAND RAISE LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Cablu gros, Cabluri - accesorii, Cabluri si fire electrice si telefonice, Cablu gros, și Cabluri - accesorii. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 1. NINGBO LUXSOUND ELECTRONICS CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO LUXSOUND ELECTRONICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Ningbo, China.

 2. LAMPS AND LIGHTS

  Regatul Unit

  Compania LAMPS AND LIGHTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braided cords, și lamp holders. Are sediul în Cambridge, Regatul Unit.

 3. CONDUCFIL S.L.

  Spania

  Compania CONDUCFIL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Linii de inalta tensiune, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Abrera, Spania.

 4. NIBLER GMBH

  Germania

  Compania NIBLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablu gros, și Cablu gros. Are sediul în München, Germania.

 5. SHENZHEN HYAMDA TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN HYAMDA TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile HDMI Cable. Are sediul în Shenzhen, China.

 6. CABLE HARNESSES (UK) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CABLE HARNESSES (UK) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablu gros, și Cablu gros. Are sediul în Llanelli, Regatul Unit.

 7. MILANO CAVI S.R.L.

  Italia

  Compania MILANO CAVI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablu gros, Linii de inalta tensiune, și Cablu gros. Are sediul în Cesate, Italia.

 8. SHENZHEN BROTHER YOUNG DEVELOPMENT CO,.LTD

  China

  Compania SHENZHEN BROTHER YOUNG DEVELOPMENT CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablu gros. Are sediul în Shenzhen, China.

 9. TECNO ELLESSE S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO ELLESSE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablu gros, Linii de inalta tensiune, și Cablu gros. Are sediul în Marigliano, Italia.

 10. HEINRICH SCHEVEN ANLAGEN UND LEITUNGSBAUGMBH

  Germania

  Compania HEINRICH SCHEVEN ANLAGEN UND LEITUNGSBAUGMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablu gros, și Cablu gros. Are sediul în Erkrath, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit