• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • burse de transport fluvial

Rezultate pentru

Burse de transport fluvial - Import export

 1. MY PANTHER GLOVES CO

  Spania

  Compania MY PANTHER GLOVES CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. Are sediul în Sialkot, Spania.

 2. NOTOM SPEDYCJA I AGENCJA CELNA

  Polonia

  Compania NOTOM SPEDYCJA I AGENCJA CELNA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. Are sediul în Leszno, Polonia.

 3. TIMOCOM

  Franta

  Compania TIMOCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, Cargo exchange, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Paris, Franta.

 4. B.SPDIZIONI & LOGISTICA

  Italia

  Compania B.SPDIZIONI & LOGISTICA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road haulage, Logistics platform, și warehouse management. Are sediul în Gualdo Tadino, Italia.

 5. MBM IMPORT GROUP S.R.O.

  Slovacia

  Compania MBM IMPORT GROUP S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta pentru persoane, cargo transport by barge, boat building, Asistenta pentru persoane, și European cargo exchange. Are sediul în Štúrovo, Slovacia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GMS HANSA AG

  Germania

  Compania GMS HANSA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, Burse de transport fluvial, Transporturi mixte feroviare-autostrada, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. SPEEDMANNEN

  Belgia

  Compania SPEEDMANNEN, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stocare in depozite si antrepozite - servicii, haulage trade associations, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și express delivery. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. VOMAX

  Polonia

  Compania VOMAX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road haulage. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 4. NEGRINI ILARIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania NEGRINI ILARIO & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Roncoferraro, Italia.

 5. POL - SUPPLY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania POL - SUPPLY SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Burse de transport fluvial, Agentii maritime - navlositori, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 1. LES GRANDS BATEAUX DE PROVENCE PROVENCE G B P - LE MIREILLE

  Franta

  Compania LES GRANDS BATEAUX DE PROVENCE PROVENCE G B P - LE MIREILLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Navlositori fluviali, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, Navlositori fluviali, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Avignon, Franta.

 2. NAVIGAZIONE MARINO CACCIATORI S.N.C. DI MARANGON GRAZIANA & FIGLI

  Italia

  Compania NAVIGAZIONE MARINO CACCIATORI S.N.C. DI MARANGON GRAZIANA & FIGLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Porto Tolle, Italia.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE ZEGLUGA KRAKOWSKA ARTUR KIERCZYNSKI

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE ZEGLUGA KRAKOWSKA ARTUR KIERCZYNSKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Krakow, Polonia.

 2. APSS-ADMINISTRAÇAO DOS PORTOS DE SETUBAL E SESIMBRA, S.A.

  Portugalia

  Compania APSS-ADMINISTRAÇAO DOS PORTOS DE SETUBAL E SESIMBRA, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Setúbal, Portugalia.

 3. BURMESTER & STUVE - NAVEGACAO, S.A.

  Portugalia

  Compania BURMESTER & STUVE - NAVEGACAO, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Leca Da Palmeira, Portugalia.

 4. SAN SALVADOR S.A.S.

  Italia

  Compania SAN SALVADOR S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Venezia, Italia.

 5. NAIADE - CONSULTORES MARITIMOS, LDA

  Portugalia

  Compania NAIADE - CONSULTORES MARITIMOS, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 6. MARFRETE (MADEIRA) - TRANSITARIOS E NAVEGACAO, LDA

  Portugalia

  Compania MARFRETE (MADEIRA) - TRANSITARIOS E NAVEGACAO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Funchal, Portugalia.

 7. LARUS SHIPPING CO

  Ucraina

  Compania LARUS SHIPPING CO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Burse de transport fluvial. Are sediul în Reni, Ucraina.

 8. TRANSINSULAR (AÇORES) TRANSPORTES MARITIMOS INSULARES, S.A.

  Portugalia

  Compania TRANSINSULAR (AÇORES) TRANSPORTES MARITIMOS INSULARES, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de transport fluvial, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Ponta Delgada, Portugalia.

 1. TRUCK EXPRESS SPEDITIONSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 2. SOCIETA' DI NAVIGAZIONE MOTOSCAFISTI GRADESI DI BIASIOL FRANCO & C. S.N.C.

  Italia

 3. TRAGHETTO GONDOLE MOLO

  Italia

 4. ALLOCCHIO VITTORINA

  Italia

 5. GOSAIL S.A.S. DI ANDREA FARINA E C.

  Italia

 6. BARCAIOLI DEL MINCIO

  Italia

 7. G.T. MOTOSCAFI S.R.L.

  Italia

 8. AGENZIA RIZZO

  Italia

 9. DAL ZENNARO GIOVANNI

  Italia

 10. TRAVEL VENICE S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit