• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • brutărie - maşini şi echipament

Rezultate pentru

Brutărie - maşini şi echipament - Import export

 1. SACAR FORNI

  Italia

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. DAMS MACHINE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DAMS MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Alimentatie - utilaje si echipamente, Paste fainoase - instalatii si materiale, brutărie - Maşini şi echipament, Bag sealing machine, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, și Bakery machine. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pungi de hartie, brutărie - Maşini şi echipament, Ambalaje alimentare, paper bags for bread, fast-food paper bags, printed paper bags, paper bags for fruit, folded paper bags, și paper bags manufacturer. Are sediul în Kostomloty Pierwsze, Polonia.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, Sisteme pentru incinte albe si procedee, brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Paris, Franta.

 5. GROSMAC AUTOMATIC SL

  Spania

  Compania GROSMAC AUTOMATIC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ovens for patisseries. Are sediul în Cati (castellón), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UTILPAN LDA

  Portugalia

  Compania UTILPAN LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for bakeries. Are sediul în Alagoa-Agueda, Portugalia.

 2. IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE

  Polonia

  Compania IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishings for bakeries, și confectionery. Are sediul în Szubin, Polonia.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusia

  Compania PKO-SURA COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Penza, Rusia.

 4. MATAŞ MAKINA

  Turcia

  Compania MATAŞ MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, brutărie - Maşini şi echipament, Cuptoare pentru brutarii, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. AXION BAKERY CORPORATION

  Franta

  Compania AXION BAKERY CORPORATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, brutărie - Maşini şi echipament, equipment for bakeries, shaping machines for the food industry, și refrigerated display cabinets for shops, bars and restaurants. Are sediul în Moustoir-Ac, Franta.

 1. PANEM INTERNATIONAL

  Franta

  Compania PANEM INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, brutărie - Maşini şi echipament, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în La Crèche, Franta.

 2. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Olanda

  Compania MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Restaurante - masini si materiale, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, machines for the hotel trade, professional kitchens, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Mijdrecht, Olanda.

 1. BACKTECH SAM GMBH

  Germania

  Compania BACKTECH SAM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spicers, pasta makers, pasta dryers, și pasta sheeter. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 2. KALCHER MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania KALCHER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Chieming, Germania.

 3. DAXNER GERMANY GMBH

  Germania

  Compania DAXNER GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Lauda-Königshofen, Germania.

 4. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Germania

  Compania HERBERT BIRNBAUM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Thüngen, Germania.

 5. BRIATTE - COELEN SPRL

  Belgia

  Compania BRIATTE - COELEN SPRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, slicing machine repair, Masini si materiale de ocazie, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și machines for bakeries. Are sediul în Herstal, Belgia.

 6. LP CONSULTING

  Italia

  Compania LP CONSULTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, Paste fainoase - instalatii si materiale, Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, și Paste fainoase - instalatii si materiale. Are sediul în Verona, Italia.

 7. DIMOBA

  Spania

  Compania DIMOBA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Patiserie industriala, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Almería, Spania.

 8. ARREDI BAKEGASTRO GOBBI

  Elvetia

  Compania ARREDI BAKEGASTRO GOBBI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Prelucrarea alimentelor, brutărie - Maşini şi echipament, gas ovens for pizzerias, Prelucrarea alimentelor, și Industrial bakery machines. Are sediul în Osogna, Elvetia.

 1. MECH- MASZ SZCZECIŃSKI

  Polonia

  Compania MECH- MASZ SZCZECIŃSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for bakeries, equipment for bakeries, baking systems and equipment, și proving cells. Are sediul în Żnin, Polonia.

 2. ECIMSTAL LDA

  Portugalia

  Compania ECIMSTAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making, furnishings for bakeries, Cuptoare pentru brutarii, și machines for bakeries. Are sediul în Serzedo-Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 3. AMO FORNI SRL

  Italia

  Compania AMO FORNI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Zugliano, Italia.

 4. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Franta

  Compania TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, pastry-making machinery, și french baking machinery. Are sediul în Sennecey-Lès-Dijon, Franta.

 5. ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH

  Germania

  Compania ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz tehnic, brutărie - Maşini şi echipament, Panza de uz tehnic, equipment for bakeries, brutărie - Maşini şi echipament, și work aprons. Are sediul în Halle, Germania.

 6. PROYECTOS Y MAQUINARIA REINA, S.L.

  Spania

  Compania PROYECTOS Y MAQUINARIA REINA, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Cordoba, Spania.

 7. GRUPO JOPAN

  Portugalia

  Compania GRUPO JOPAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie, Produse de patiserie, și frozen fresh cakes & pastries. Are sediul în Ílhavo, Portugalia.

 8. VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES

  Belgia

  Compania VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Zuienkerke, Belgia.

 9. AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O.

  Slovacia

  Compania AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, food mixers, și equipment for bakeries. Are sediul în Zilina, Slovacia.

 10. GRAM DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania GRAM DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frigidere de uz casnic, Turnuri de racire, brutărie - Maşini şi echipament, Frigidere de uz casnic, Turnuri de racire, brutărie - Maşini şi echipament, și household freezers. Are sediul în Sarstedt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit