• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • blanuri - masini si echipamente

Rezultate pentru

Blanuri - masini si echipamente - Import export

 1. GRUPOGEAP

  Portugalia

  Compania GRUPOGEAP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Blanuri - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, și Incaltaminte. Are sediul în Lixa, Portugalia.

 2. BMS

  Italia

  Compania BMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Turbigo, Italia.

 3. ESCOMAR ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania ESCOMAR ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 4. IN.TE.CO. S.R.L.

  Italia

  Compania IN.TE.CO. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Carre', Italia.

 5. C M TANNERY MACHINES S.P.A.

  Italia

  Compania C M TANNERY MACHINES S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPELTO S.N.C.

  Italia

  Compania SPELTO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Torino, Italia.

 2. EUROTEC S.R.L.

  Italia

  Compania EUROTEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 3. OFF. MECCANICA M.M.

  Italia

  Compania OFF. MECCANICA M.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

 4. LAMEBO S.R.L.

  Italia

  Compania LAMEBO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Leinì, Italia.

 5. TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L.

  Italia

  Compania TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 1. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Oglianico, Italia.

 2. FORNI VARESE

  Italia

  Compania FORNI VARESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Ispra, Italia.

 1. VOLPIANA SARTORI S.R.L.

  Italia

  Compania VOLPIANA SARTORI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 2. MOSCONI S.P.A.

  Italia

  Compania MOSCONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Verona, Italia.

 3. 2G S.R.L.

  Italia

  Compania 2G S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 4. PELLIZZATO BRUNO

  Italia

  Compania PELLIZZATO BRUNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 5. OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A

  Italia

  Compania OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 6. VOTTA TANNERY MACHINES S.R.L.

  Italia

  Compania VOTTA TANNERY MACHINES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 7. T.A. GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania T.A. GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Solofra, Italia.

 8. B.C.R.

  Italia

  Compania B.C.R., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 1. BIOKIMICA VENETO S.R.L.

  Italia

  Compania BIOKIMICA VENETO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 2. FOGLIA DI FOGLIA GIANFRANCO E C. ( S.A.S. )

  Italia

  Compania FOGLIA DI FOGLIA GIANFRANCO E C. ( S.A.S. ), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Torino, Italia.

 3. HUNI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania HUNI ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în San Miniato, Italia.

 4. THEMAMEC DI BERTELLI ANTONELLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania THEMAMEC DI BERTELLI ANTONELLO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montopoli In Val D'arno, Italia.

 5. BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

  Compania BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Tezze Sul Brenta, Italia.

 6. EQUITAN S.R.L.

  Italia

 7. PULCRA CHEMICALS ITALY S.R.L.

  Italia

 8. D M S ITALIA S.R.L.

  Italia

 9. RAPPRESENTANZE PALESI TIZIANO S.R.L. MACCHINE PER CONCERIA

  Italia

 10. MEC MAN S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Blanuri - masini si echipamente - Import export

Număr de rezultate

11.550 Intreprinderile