• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • birotica - masini si materiale

Rezultate pentru

Birotica - masini si materiale - Import export

 1. ROBERT E. HUBER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROBERT E. HUBER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Königsbach-Stein, Germania.

 2. KÄMMERER PAPER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KÄMMERER PAPER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 3. TE POSTLINE FRANKIER-KUVERTIER-VERSAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TE POSTLINE FRANKIER-KUVERTIER-VERSAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Niedernberg, Germania.

 4. TECHNOBRAU VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TECHNOBRAU VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Ronnenberg, Germania.

 5. H.M. GERING & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania H.M. GERING & CO. KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Gelnhausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RUS-PAPIER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RUS-PAPIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Köln, Germania.

 2. ADRA PLAST

  Romania

  Adra Plast S.R.L, a fost fondata in anul 2004 in Bucuresti si are ca principala activitate productia de coperti pentru caiete, carti, carnete de note, blocuri de desen. Materialul folosit pentru producerea acestor coperti este folia PVC transparenta. Procedeul de lipire afoliei PVC este termosudarea. Alte articole pe care le producem sunt copertile pentru documente: coperti talon auto, coperti carte identitate, coperti buletin identitate, coperti permis, coperti carte identitate auto. Compania noastra mai produce si clipboarduri, albume carti vizita, port documente, ecusoane, caiete mecanice, bibliorafturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

 3. GELIVAS COM SRL

  Romania

  Firma distributie produse de birotica papetarie si echipamente it consumabile originale si compatibile.Oferim servicii de tiparire si personalizare pentru formulare chitante facturi carti vizita, mape prezentare.

 4. SCHULTEN GMBH OBJEKT- UND BÜROEINRICHTUNGEN

  Germania

  Compania SCHULTEN GMBH OBJEKT- UND BÜROEINRICHTUNGEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Ahaus, Germania.

 5. SOWORKA BÜROSYSTEME

  Germania

  Compania SOWORKA BÜROSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Übach-Palenberg, Germania.

 1. KISLING GMBH

  Germania

  Compania KISLING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Alfdorf, Germania.

 2. UEHLINGER AG

  Elvetia

  Compania UEHLINGER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Aesch, Elvetia.

 1. PRONTRO AG - MEMBER OF SCHADES GROUP

  Elvetia

  Compania PRONTRO AG - MEMBER OF SCHADES GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Egliswil, Elvetia.

 2. PAPIERVERARBEITUNG GOLZERN GMBH

  Germania

  Compania PAPIERVERARBEITUNG GOLZERN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Grimma, Germania.

 3. BECK OFFICE

  Austria

  Compania BECK OFFICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bargains. Are sediul în Neusiedl Am See, Austria.

 4. MA.CO.2L SRL

  Italia

  Compania MA.CO.2L SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Cerea, Italia.

 5. PFLEIDERER TEISNACH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PFLEIDERER TEISNACH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Teisnach, Germania.

 6. LASER UFFICIO SRL

  Italia

  Compania LASER UFFICIO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, office information technology, office furniture, Mobilier pentru locuinte, și office desks. Are sediul în Recanati, Italia.

 7. ZENLESER GMBH

  Austria

  Compania ZENLESER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Maria Anzbach, Austria.

 8. BÜROTECHNIK STUNDNER

  Austria

  Compania BÜROTECHNIK STUNDNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Salzburg, Austria.

 1. PRINTERU KARTRIDZI

  Letonia

  Compania PRINTERU KARTRIDZI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toner for laser printers. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. PROACCESS

  Franta

  Compania PROACCESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, și plotter services. Are sediul în Carbonne, Franta.

 3. PERMATREND AG

  Elvetia

  Compania PERMATREND AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Gelterkinden, Elvetia.

 4. SMYTHE BUSINESS MACHINES LTD

  Regatul Unit

  Compania SMYTHE BUSINESS MACHINES LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, printers and peripherals for personal computers, multifunction photocopiers, office equipment sales, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 5. A&B BÜROKOMMUNIKATION

  Germania

  Compania A&B BÜROKOMMUNIKATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile franking machines, electric punching machine, envelope stuffing machine repair, și letter-openers. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 6. MICHIELS

  Belgia

  Compania MICHIELS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare documentara integrata, Online document management, Administrare documentara integrata, Electronic billing software, și printers. Are sediul în Westmeerbeek, Belgia.

 7. FRAMA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania FRAMA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. Are sediul în Ratingen, Germania.

 8. V C D

  Belgia

  Compania V C D, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Birotica - masini si materiale, Informatica - microcomputere, Birotica - masini si materiale, telephony, și internet. Are sediul în Halle, Belgia.

 9. SHARP ELECTRONICS BELGIUM

  Belgia

  Compania SHARP ELECTRONICS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Birotica - masini si materiale, Birou - furnituri, Birotica - masini si materiale, Solar panels, și batteries. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 10. FRAMA BELGIUM

  Belgia

  Compania FRAMA BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, Birotica - masini si materiale, photoreproducers, copying systems, și office machines. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Birotica - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

23.815 Intreprinderile