• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si materiale de ocazie si reconditionate

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate

BelgiaGand si Flandra Orientala
 1. APT INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania APT INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Deinze, Belgia.

 2. DEN AZALEE

  Belgia

  Compania DEN AZALEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii sociale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Biciclete, accesorii si piese, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, used clothing, catering - services, și Biciclete, accesorii si piese. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 3. UNICA

  Belgia

  Compania UNICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, textile machinery, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Grammene, Belgia.

 4. MAREM

  Belgia

  Compania MAREM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Oosterzele, Belgia.

Filtre

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate

Număr de rezultate

4 Intreprinderile