• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si materiale de ocazie si reconditionate

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate

BelgiaAnvers si regiunea inconjuratoare
 1. SKS MACHINES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SKS MACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Fabrici de caramida - masini si materiale, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Metale - utilaje si material, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Masini si materiale de ocazie. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 2. AERTS SJEF

  Belgia

  Compania AERTS SJEF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare elevatoare, collapsible trolleys, tractor, earthmoving machinery, și Carucioare elevatoare. Are sediul în Herselt, Belgia.

 3. MICHIELSENS TRADING

  Belgia

  Compania MICHIELSENS TRADING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, second-hand excavators, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și lifts and hoists for the building trade. Are sediul în Deurne, Belgia.

 4. SOMABO

  Belgia

  Compania SOMABO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, earthmoving machinery, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Schelle, Belgia.