• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • balistica - material si testare

Rezultate pentru

Balistica - material si testare - Import export

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Italia

  Compania F.A.I.R. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Marcheno, Italia.

 2. HARD SHELL U.S.

  Statele Unite ale Americii

  Compania HARD SHELL U.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Personal protection equipment. Are sediul în Miami, Fl, Statele Unite ale Americii.

 3. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ADS INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bullet proof vests, books by italian authors, și ballistics. Are sediul în York, Regatul Unit.

 4. STEEL DEFENCE CO.

  Turcia

  Compania STEEL DEFENCE CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. Are sediul în Yenimahalle/ Ankara, Turcia.

 5. HARD SHELL FZE

  Emiratele Arabe Unite

  Compania HARD SHELL FZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balistica - material si testare, bullet proof vests, armoured vehicles, și Balistica - material si testare. Are sediul în Sharjah, Emiratele Arabe Unite.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. J.V. NIEBERGALL

  Germania

  Compania J.V. NIEBERGALL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Police equipments. Are sediul în Niedernhausen, Germania.

 2. SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD.

  Hong Kong

  Compania SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 3. COSMI AMERICO & FIGLIO

  Italia

  Compania COSMI AMERICO & FIGLIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Ancona, Italia.

 4. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Italia

  Compania EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Roncadelle, Italia.

 5. CHEDDITE S.R.L.

  Italia

  Compania CHEDDITE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. FALCO ARMS S.R.L.

  Italia

  Compania FALCO ARMS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Marcheno, Italia.

 2. LAMEC S.R.L.

  Italia

  Compania LAMEC S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Nave, Italia.

 1. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Gardone Val Trompia, Italia.

 2. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Italia

  Compania LANCELOTTI MARA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Marcheno, Italia.

 3. MATCHGUNS S.R.L.

  Italia

  Compania MATCHGUNS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Parma, Italia.

 4. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  San Marino

  Compania ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optical. Are sediul în Gualdicciolo, San Marino.

 5. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Italia

  Compania NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Genova, Italia.

 6. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Turcia

  Compania SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile european grants, și direct marketing solutions. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. F.A.P.

  Italia

  Compania F.A.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Gussago, Italia.

 8. STIL CRIN

  Italia

  Compania STIL CRIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Pavone Del Mella, Italia.

 1. PARDINI ARMI S.R.L.

  Italia

  Compania PARDINI ARMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Camaiore, Italia.

 2. NUOVA JAGER S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA JAGER S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Basaluzzo, Italia.

 3. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Italia

  Compania ARMI PERAZZI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Botticino, Italia.

 4. C.D. EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania C.D. EUROPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Sarezzo, Italia.

 5. SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP.

  China

  Compania SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. Are sediul în JINAN, China.

 6. FABARM S.P.A.

  Italia

  Compania FABARM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Travagliato, Italia.

 7. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Italia

  Compania ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Lonato Del Garda, Italia.

 8. BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V.

  Mexic

  Compania BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste antiglont, protective work helmets, protection vests, și Veste antiglont. Are sediul în Mexico, Mexic.

 9. BREMEC S.R.L.

  Italia

  Compania BREMEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Gardone Val Trompia, Italia.

 10. SOFLAB

  Polonia

  Compania SOFLAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. Are sediul în Katowice, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit