• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • audit informatic

Rezultate pentru

Audit informatic - Import export

 1. UNIWAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania UNIWAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Pont-À-Celles, Belgia.

 2. MULTIMEDIAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MULTIMEDIAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, Retele informatizate - instalare si administrare, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, și Retele informatizate - instalare si administrare. Are sediul în Grez-Doiceau, Belgia.

 3. ECONSIGLIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ECONSIGLIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Audit informatic, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Audit informatic. Are sediul în Coursan, Franta.

 4. SCHOONHEYT CORP - INTERFAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SCHOONHEYT CORP - INTERFAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, Servicii informatice, Audit informatic, și Servicii informatice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. DIGITEC SOLUTION

  Belgia

  Compania DIGITEC SOLUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimante pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scannere, birotica, Audit informatic, Scannere, birotica, Audit informatic, Computer security auditing service, și printers. Are sediul în Braine-L'Alleud, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. L'ATELIER DÉCLIC

  Franta

  Compania L'ATELIER DÉCLIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Web designer, Computer network maintenance, IT facilities management, și Website referencing audit. Are sediul în Saujon, Franta.

 2. MY GEEX

  Regatul Unit

  Compania MY GEEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Oldbury, Regatul Unit.

 3. TREE TOP

  Luxemburg

  Compania TREE TOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hardware, Computer network security, storage solutions, și Network solution integration. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 4. RECOVERY AUDIT EXPERT

  Olanda

  Compania RECOVERY AUDIT EXPERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Almere, Olanda.

 5. HSP CONSULTING AG

  Elvetia

  Compania HSP CONSULTING AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, strategy consulting, și Audit informatic. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 1. VIKING SEO

  Spania

  Compania VIKING SEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere multimedia - servicii Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, Website positioning, și Audit informatic. Are sediul în Vigo, Spania.

 2. 2GI TECHNOLOGIE

  Franta

  Compania 2GI TECHNOLOGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suport tehnic - computere medii si sisteme mari, Inginerie informatica, Audit informatic, Suport tehnic - computere medii si sisteme mari, Inginerie informatica, și Audit informatic. Are sediul în Martigues, Franta.

 1. IPERFORM

  Belgia

  Compania IPERFORM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme informatice, consiliere, Audit informatic, Sisteme informatice, consiliere, Software solution integration, e-design, și Audit informatic. Are sediul în Kontich, Belgia.

 2. KIWA BELGIUM

  Belgia

  Compania KIWA BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, Audit informatic, verification and certification agencies, tests on building materials, și training and coaching. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. DACTIL

  Spania

  Compania DACTIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Sant Cugat Del Vallès, Spania.

 4. GEOCAPTURE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEOCAPTURE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Hopsten, Germania.

 5. PROFESIA SRL

  Italia

  Compania PROFESIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software, Programe de calculator - consiliere, Service-Oriented Architecture (SOA), applications for software development, Software, și Programe de calculator - consiliere. Are sediul în Torino, Italia.

 6. CABLE AND NETWORK

  Belgia

  Compania CABLE AND NETWORK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, structured wiring, Audit informatic, Network and security infrastructure, și Layout of computer rooms. Are sediul în Huy, Belgia.

 7. AUTEC

  Columbia

  Compania AUTEC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Retele informatizate - instalare si administrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, application software for the commercial and marketing sectors, și Audit informatic. Are sediul în Bogota, Columbia.

 8. SIT-NET

  Luxemburg

  Compania SIT-NET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Audit informatic, Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, web agency, și Audit informatic. Are sediul în Soleuvre, Luxemburg.

 1. 3IDM

  Franta

  Compania 3IDM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, și Informatica - software. Are sediul în Bailleau-Le-Pin, Franta.

 2. DATAGEST

  Luxemburg

  Compania DATAGEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii informatice, Audit informatic, Servicii informatice, Data security, Audit informatic, și it experts. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. YOUSEE GMBH

  Germania

  Compania YOUSEE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Groß-Bieberau, Germania.

 4. TECNOZERO

  Spania

  Compania TECNOZERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Leganés, Spania.

 5. ITRUST

  Franta

  Compania ITRUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, Audit informatic, și Computer security consulting service. Are sediul în Labège, Franta.

 6. EVELB TÉCNICAS Y SISTEMAS

  Spania

  Compania EVELB TÉCNICAS Y SISTEMAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Milladoiro, Spania.

 7. ADOHR PRESTATION

  Franta

  Compania ADOHR PRESTATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. Are sediul în Abymes Guadeloupe, Franta.

 8. MINA PROJE YONETIM YAZILIM DANISMANLIK

  Turcia

  Compania MINA PROJE YONETIM YAZILIM DANISMANLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer image processing software. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 9. SOPRA STERIA

  Luxemburg

  Compania SOPRA STERIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, information system consultation, Audit informatic, Computer server, și Computer network security. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 10. 3P SOLUTIONS

  Luxemburg

  Compania 3P SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie informatica, Programe de calculator - consiliere, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Inginerie informatica, Programe de calculator - consiliere, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și auditing computer networks. Are sediul în Echternach, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit