• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • audiovizual - material didactic

Rezultate pentru

Audiovizual - material didactic - Import export

 1. ALTERN'ACTIVE SYSTEMS

  Franta

  Compania ALTERN'ACTIVE SYSTEMS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic voting system. Are sediul în Réans, Franta.

 2. SONUS GMBH

  Germania

  Compania SONUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 3. MAPPING WORLD LAB

  Spania

  Compania MAPPING WORLD LAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video special effects, cultural event service, 2-d and 3-d animation, și Audiovisual equipment. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

  Germania

  Compania VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Table de scris, Formare generala, continua si specializata, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Table de scris, și Formare generala, continua si specializata. Are sediul în Friesenheim, Germania.

 5. OMEGA PRODUCTIONS

  Belgia

  Compania OMEGA PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Audiovizual - material didactic, audio light video system rental, Instalatii de sonorizare, simultaneous translation services, și Audiovizual - material didactic. Are sediul în Marcinelle, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GSARA

  Belgia

  Compania GSARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Video - productie, Publicitate audio si video - productie si realizari, Audiovizual - material didactic, Asociatii si organizatii, Video - productie, Publicitate audio si video - productie si realizari, Audiovizual - material didactic, și Asociatii si organizatii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. PENTAGRAMA

  Mexic

  Compania PENTAGRAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în San Luis Potosi, Mexic.

 3. 3D DISPLAY

  Belgia

  Compania 3D DISPLAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii audio si video, Audiovizual - material didactic, Accesorii audio si video, installation of local audio systems, hire and sale of videoconferencing systems, și Audiovizual - material didactic. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. SECRETSCREEN, LDA

  Portugalia

  Compania SECRETSCREEN, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maxi-screen rental and sale. Are sediul în Odivelas, Portugalia.

 5. WISA

  Belgia

  Compania WISA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul informaticii, Audiovizual - material didactic, software, Formare in domeniul informaticii, information system consultation, și Audiovizual - material didactic. Are sediul în Leuven, Belgia.

 1. STICHTING DAY FOR CHANGE

  Olanda

  Compania STICHTING DAY FOR CHANGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Hilversum, Olanda.

 2. CHEMA BAZÁN

  Spania

  Compania CHEMA BAZÁN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dubbing, și announcers' courses. Are sediul în Alicante, Spania.

 1. CONXI BARBA

  Spania

  Compania CONXI BARBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telephone exchanges. Are sediul în Cambrils, Spania.

 2. SHOOTSENZO

  Olanda

  Compania SHOOTSENZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Gramsbergen, Olanda.

 3. DS - CENTRO SERVIZI

  Italia

  Compania DS - CENTRO SERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Universitati, training, training for entrepreneurs and professional, in-house training, și Universitati. Are sediul în Morciano Di Leuca, Italia.

 4. STATION FACTORY

  Belgia

  Compania STATION FACTORY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. MOONVISUAL

  Spania

  Compania MOONVISUAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile music video clips. Are sediul în Alpedrete, Spania.

 6. CENTRO DE OPTOMETRÍA LAURA TALLADA

  Spania

  Compania CENTRO DE OPTOMETRÍA LAURA TALLADA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optometry, pediatric optometry, și optometrists. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 7. POWER AUDIOVISUAL RENTAL COMPANY

  Spania

  Compania POWER AUDIOVISUAL RENTAL COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în San Fernando De Henares, Spania.

 8. TECHLAND ELECTRONICS CO., LTD.

  China

  Compania TECHLAND ELECTRONICS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Guangzhou, China.

 1. EASYSKILLZ

  India

  Compania EASYSKILLZ, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile education, și training. Are sediul în Faridabad, India.

 2. MATSIND

  Maroc

  Compania MATSIND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stiinte naturale - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audiovizual - material didactic, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, laboratory dealers, Audiovizual - material didactic, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. COMPANY "PARTUS" UKRAINE

  Ucraina

  Compania COMPANY "PARTUS" UKRAINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile school equipment, și cases. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. ALPHA SOUND BVBA

  Belgia

  Compania ALPHA SOUND BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 5. DEBIJLESSTUDENT

  Olanda

  Compania DEBIJLESSTUDENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organising updating courses. Are sediul în Leidschendam-Voorburg, Netherlands, Olanda.

 6. LOCATION-SKYTUBE.BE

  Belgia

  Compania LOCATION-SKYTUBE.BE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Bossière, Belgia.

 7. RONGLEE GROUP

  China

  Compania RONGLEE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. GRODATEK

  Spania

  Compania GRODATEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audiovizual - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate audio si video - productie si realizari, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Móstoles, Spania.

 9. RETENTIVE SOUND AGENCY

  Franta

  Compania RETENTIVE SOUND AGENCY, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audiovizual - material didactic, și Audiovizual - material didactic. Are sediul în Fatouville Grestain, Franta.

 10. DISTRIBUIDORA MARITIMA SA

  Spania

  Compania DISTRIBUIDORA MARITIMA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audiovizual - material didactic, și Audiovizual - material didactic. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit