NATURTREND DESIGN (DECOTREND)

Romania

Office Building Outline icon Detailist

NATURTREND DESIGN (DECOTREND)
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Aplica centrala din lemn de arbore de cauciuc. Decoratiune sculptata fina, dantelata, cu o floare centrala si frunze incarlionate. Ornamentul din lemn este ideal pentru decorarea oricarui tip de mobilier de mari dimensiuni, iconostase sau chiar pereti. Cele mai mici pot orna obiecte de mici dimensiuni. Poate fi folosit ca ornament central sau in combinatie cu alte piese si baghete din lemn. Disponibil in trei dimensiuni. Toate sculpturile din lemn sunt prelucrate profesional si se comercializeaza in stare naturala, finisate pentru a fi vopsite si lacuite. Se pot vopsi si lacui cu orice de tip de lac sau vopsea. Producem și comercializam o gama foarte variata de ornamente din lemn, sculpturi din lemn, decorațiuni din lemn precum: capiteluri, console, ornamente de coronament, capitel, terminații, rozete, aplice, elemente din lemn pentru colț, picioare mobila etc. Aceste sculpturi din lemn de tei, fag, arțar sau arbore de cauciuc decoreaza și înnobileaza orice spațiu și mobilier.

Solicitați o ofertă

Romania

Întrebuințări sipci ornamentale, frize, cornise, baghete decorative din lemn: profile decorative pentru închidere (căntuire) margini pal melaminat, baghete ornamentale pentru execuție coroană mobilier, șipci pentru apărătoare corpuri neoane, ornamentare fronturi și tocuri uși și ferestre, ornamentare rame oglinzi, formare arcade interioare clădiri, executare chenar lambriu.

Solicitați o ofertă

Romania

Paiele de Viena sau împletitura de rattan cane este de mai multe tipuri. Cea cu litera „N” din codul materialului este o țesătură folosită în general la confecționarea măștilor de calorifere, radiatoare sau oriunde se dorește. Se poate utiliza și ca paravan sau separator de spațiu. Împletitura cu codul „S” este special confecționată pentru înlocuirea plasei de rattan din șezuturi și spătare de scaune, tăblii de pat sau orice altă piesă. Împletitura cu litera „D” din cod, este de culoare alb-gălbui, țesătura este mai rară, găurile mai mari, model de 5/8 țoli. Suprafața este mai puțin uniformă, prețul find mai mic. Pentru a oferi o varianta mai ieftină, am mărit gama de produse cu împletituri din plastic și hârtie întărită cu fir nylon. Culorile disponibile sunt alb și crem cu lățimi de 60cm și 90cm. Codul celor din plastic conține litera „P” iar cea de hârtie cu nylon, literele „HP”.

Solicitați o ofertă

Romania

Este un model clasic, elegant, care poate înnobila mobilierul. Producem și comercializam o gama foarte variata de ornamente din lemn, sculpturi din lemn, decorațiuni din lemn precum: capiteluri, console, ornamente de coronament, capitel, terminații, rozete, aplice, elemente din lemn pentru colț, picioare mobila etc. Aceste sculpturi din lemn de tei, fag, arțar sau arbore de cauciuc decoreaza și înnobileaza orice spațiu și mobilier. De asemenea pot fi utilizate pentru decorarea tocurilor de uși și geamuri, a porților și vitrinelor de magazin. Cumpara acum din magazinul nostru online! Aceste elemente decorative se gasesc în stoc şi livram imediat dupa comanda în toata România.

Solicitați o ofertă

Ornamente lemn pentru mobila sunt foarte valoroase si pot impodobi orice locuinta sau birou, reflectand in acelasi timp o parte din personalitatea dvs. Mobilierul îmbunatatit cu decoratiuni mobila deosebite se incadreaza in categoria mobila de lux, diferitele modele sculptura in lemn transformand cu succes orice tip de mobila din lemn. Decotrend oferă o gama variata de decoratiuni mobila din lemn. Piesele pentru decorat mobilierul pot fi folosite și la decorarea interiorului și exteriorului. Diversitatea de modele sculptura in lemn, varietatea de modele de decor din lemn, nenumăratele stiluri de ornamente lemn pentru mobila garantează că există întotdeauna ornamente din lemn și modele de sculptură în lemn care sunt în armonie cu gustul nostru. Aceste ornamente lemn pentru mobila sunt produse din lemn masiv, fiind ideale și pentru spațiile deschise. Sculpturile acestea se pot utiliza într-un mod complex, atât pentru decorarea pieselor de mobila sufragerie, cât și pentru o simplă masuta cafea sau o modernă comoda tv.

Documente

Domain icon Detailist

NATURTREND DESIGN (DECOTREND)

Fantanii 13

310490 Arad - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Anul crearii
    2004
  • Natura intreprinderii
    Sediu social
  • Activitate principala
    Detailist

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon European

Zone de livrare

Activități ale NATURTREND DESIGN (DECOTREND)

  • Piese din lemn pentru mobila
  • baghete decorative lemn
  • aplice din lemn
  • capiteluri lemn
  • decoratiuni bambus
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit