• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ionizarea aerului - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Ionizarea aerului - aparate si instalatii - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DELBAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Herne, Germania.

 3. GENANO BENELUX

  Belgia

  Compania GENANO BENELUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air purifiers, room ionizers, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și air tests. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 4. AC-UMWELTTECHNIK

  Germania

  Compania AC-UMWELTTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, Desprafuirea aerului - aparate si instalatii, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, și Desprafuirea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Lechbruck Am See, Germania.

 5. NEOGIENE

  Franta

  Compania NEOGIENE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air purifiers, indoor air quality, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Olanda

  Compania SIMCO-ION EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ionisers, anti-static systems, și High-voltage generators. Are sediul în Lochem, Olanda.

 2. LYNATOX GMBH

  Germania

  Compania LYNATOX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Ilmenau, Germania.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Germania

  Compania BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Kerpen, Germania.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LTA LUFTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Nordrach, Germania.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAUG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ionisers, Dischargers, și ionization chambers. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 1. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA BONATO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, anti-static systems, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, anti-static equipment for printing machines, și anti-static brushes. Are sediul în Carrè, Italia.

 2. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Germania

  Compania ALPHA IONSTATEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air freshening devices, room air conditioning, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Offenbach, Germania.

 1. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Germania

  Compania ING.-BÜRO DRECHSEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Curatare industriala - masini, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Curatare industriala - masini, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale. Are sediul în Thalheim, Germania.

 2. EASYWELL GMBH

  Germania

  Compania EASYWELL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Epurarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Rosenheim, Germania.

 3. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Germania

  Compania SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 4. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Germania

  Compania MEECH ELEKTROSTATIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Lübeck, Germania.

 5. VARIONIX GMBH

  Elvetia

  Compania VARIONIX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Baar, Elvetia.

 6. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgia

  Compania AIR QUALITY CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, indoor air quality, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Beauvechain, Belgia.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Germania

  Compania ENULEC AMERICAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Trittau, Germania.

 8. BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air purification plants. Are sediul în Weilerswist, Germania.

 1. DE BERNARDI S.R.L.

  Italia

  Compania DE BERNARDI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Cusago, Italia.

 2. MADEL ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania MADEL ITALIANA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Missaglia, Italia.

 3. CAPUZZO FERNANDO

  Italia

  Compania CAPUZZO FERNANDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspirarea gazului si a fumului - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Aspirarea gazului si a fumului - materiale, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Rovereto, Italia.

 4. CANALSISTEM S.R.L.

  Italia

  Compania CANALSISTEM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Scanzorosciate, Italia.

 5. PRANA S.R.L.

  Italia

  Compania PRANA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Ceva, Italia.

 6. AMERICAN ENTERPRISE S.R.L.

  Italia

  Compania AMERICAN ENTERPRISE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Tombolo, Italia.

 7. TITANO CANALI S.R.L.

  San Marino

  Compania TITANO CANALI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Repubblica Di San Marino, San Marino.

 8. IMPAIR S.R.L.

  Italia

  Compania IMPAIR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Cagliari, Italia.

 9. DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C.

  Italia

  Compania DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Colle Umberto, Italia.

 10. REFSYSTEMS

  Italia

  Compania REFSYSTEMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Grugliasco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ionizarea aerului - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

559 Intreprinderile