• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ionizarea aerului - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Ionizarea aerului - aparate si instalatii - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DELBAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Herne, Germania.

 3. GENANO BENELUX

  Belgia

  Compania GENANO BENELUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air purifiers, room ionizers, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și air tests. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 4. AC-UMWELTTECHNIK

  Germania

  Compania AC-UMWELTTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, Desprafuirea aerului - aparate si instalatii, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, și Desprafuirea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Lechbruck Am See, Germania.

 5. NEOGIENE

  Franta

  Compania NEOGIENE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air purifiers, indoor air quality, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Olanda

  Compania SIMCO-ION EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ionisers, anti-static systems, și High-voltage generators. Are sediul în Lochem, Olanda.

 2. LYNATOX GMBH

  Germania

  Compania LYNATOX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Ilmenau, Germania.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Germania

  Compania BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Kerpen, Germania.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LTA LUFTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Nordrach, Germania.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAUG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ionisers, Dischargers, și ionization chambers. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Germania

  Compania ALPHA IONSTATEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air freshening devices, room air conditioning, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Offenbach, Germania.

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA BONATO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, anti-static systems, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, anti-static equipment for printing machines, și anti-static brushes. Are sediul în Carrè, Italia.

 1. EASYWELL GMBH

  Germania

  Compania EASYWELL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Epurarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Rosenheim, Germania.

 2. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Germania

  Compania SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 3. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Germania

  Compania MEECH ELEKTROSTATIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Lübeck, Germania.

 4. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Germania

  Compania ING.-BÜRO DRECHSEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Curatare industriala - masini, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Curatare industriala - masini, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale. Are sediul în Thalheim, Germania.

 5. VARIONIX GMBH

  Elvetia

  Compania VARIONIX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Climatizare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Baar, Elvetia.

 6. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgia

  Compania AIR QUALITY CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, indoor air quality, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Beauvechain, Belgia.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Germania

  Compania ENULEC AMERICAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Curatare industriala - masini, Sonorizare - materiale profesionale, Electroacustica - materiale de sonorizare profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Trittau, Germania.

 8. SOCIM S.P.A.

  Italia

  Compania SOCIM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în San Sebastiano Al Vesuvio, Italia.

 1. ENERBLUE S.R.L.

  Italia

  Compania ENERBLUE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Cona, Italia.

 2. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italia

  Compania GOBBO CLIMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire, climatizare - lucrari, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Incalzire, climatizare - lucrari, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Torino, Italia.

 3. BONACCI PROFILATI S.R.L.

  Italia

  Compania BONACCI PROFILATI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Modena, Italia.

 4. EURAPO S.R.L.

  Italia

  Compania EURAPO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Pordenone, Italia.

 5. LESATEC S.R.L.

  Italia

  Compania LESATEC S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Opera, Italia.

 6. CANALSISTEM S.R.L.

  Italia

  Compania CANALSISTEM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Scanzorosciate, Italia.

 7. WANG GLOBAL INC.

  Taiwan (ROC)

  Compania WANG GLOBAL INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ionizarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ionization chambers. Are sediul în Taipei, Taiwan (ROC).

 8. INNOVARIA S.R.L.

  Italia

  Compania INNOVARIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Schimbatoare de caldura, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Gonars, Italia.

 9. CR AIR SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania CR AIR SYSTEM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire, climatizare - lucrari, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Incalzire, climatizare - lucrari, și Ionizarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Piacenza, Italia.

 10. TEELCOND IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania TEELCOND IMPIANTI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ionizarea aerului - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

563 Intreprinderile