• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate pentru ceruirea parchetului

Rezultate pentru

Aparate pentru ceruirea parchetului - Import export

 1. GREAT FLOOR SANDING

  Regatul Unit

  Compania GREAT FLOOR SANDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ANNAVI

  Croatia

  Compania ANNAVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-pressure car washers, Wet and Dry Vacuum Cleaners, și professional washing machines. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 3. FLOOR SANDING BATH

  Regatul Unit

  Compania FLOOR SANDING BATH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Bath, Regatul Unit.

 4. ACORN FLOOR SANDING

  Regatul Unit

  Compania ACORN FLOOR SANDING, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor restoration. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 5. FLOOR SANDING LONDON

  Regatul Unit

  Compania FLOOR SANDING LONDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A&S FLOORING

  Regatul Unit

  Compania A&S FLOORING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flooring, sanding, și floor polishing. Are sediul în Newcastle Upon Tyne, Regatul Unit.

 2. FLOORINGFIRST!

  Regatul Unit

  Compania FLOORINGFIRST!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. FLOOR SANDING EXPERTS LTD

  Regatul Unit

  Compania FLOOR SANDING EXPERTS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. INTERIOR HARMONY

  Regatul Unit

  Compania INTERIOR HARMONY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet flooring for residential interiors. Are sediul în Bath, Regatul Unit.

 5. NEFIT B.V.

  Olanda

  Compania NEFIT B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Deventer, Olanda.

 1. EURO ELEKTROWERKZEUG UND MASCHINEN SERVICE GMBH

  Germania

  Compania EURO ELEKTROWERKZEUG UND MASCHINEN SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Frechen, Germania.

 2. BIAZET S.A.

  Polonia

  Compania BIAZET S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 1. PHARMACOUNT LTD

  Regatul Unit

  Compania PHARMACOUNT LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Malvern, Regatul Unit.

 2. ASKO APPLIANCES HOLDING AB

  Suedia

  Compania ASKO APPLIANCES HOLDING AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, Uscatoare de rufe, Aparate pentru ceruirea parchetului, și Uscatoare de rufe. Are sediul în Kvanum, Suedia.

 3. BRESCO Y BLASI SA

  Spania

  Compania BRESCO Y BLASI SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congelatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Aparate pentru ceruirea parchetului, Electrocasnice - aparate mari, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. LARS BO GULVE

  Danemarca

  Compania LARS BO GULVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Aarlborg, Danemarca.

 5. KIRCHNER ELEKTROTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KIRCHNER ELEKTROTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspiratoare de uz casnic, Aparate pentru ceruirea parchetului, Aspiratoare de uz casnic, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Coburg, Germania.

 6. NORTH SOUTH RESTORATION

  Regatul Unit

  Compania NORTH SOUTH RESTORATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Shoreham-By-Sea, Regatul Unit.

 7. LESTO PRODUCT E O O D

  Bulgaria

  Compania LESTO PRODUCT E O O D, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Vratza, Bulgaria.

 8. K-J GULVSERVICE

  Danemarca

  Compania K-J GULVSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Nykøbing Sj, Danemarca.

 1. DYSON S.R.L.

  Italia

  Compania DYSON S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspiratoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, vacuum cleaners for the home, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Milano, Italia.

 2. CLUB 360 SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania CLUB 360 SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. TOOL-MATIC A/S

  Danemarca

  Compania TOOL-MATIC A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, și Aparate pentru ceruirea parchetului. Are sediul în Herfoelge, Danemarca.

 4. BACKER ELEKTRO CZ A.S.

  Republica Ceha

 5. VSM PRODUCTION S.R.O.

  Republica Ceha

 6. BRESTGAZOAPPARAT SP OAO

  Belarus

 7. WHIRLPOOL SLOVAKIA SPOL. S R.O.

  Slovacia

 8. BSH I.D. INVALIDSKA DRUZBA D.O.O.

  Slovenia

 9. SARA LEE/DE HOLDINGS LTD

  Regatul Unit

 10. SPECTRIM DISTRIBUTION LTD

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit