• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate de lustruit incaltamintea

Rezultate pentru

Aparate de lustruit incaltamintea - Import export

 1. ONLINESHOP SCHÜTZE

  Germania

  Compania ONLINESHOP SCHÜTZE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Auerbach, Germania.

 2. OZDEN GROUP

  Turcia

  Compania OZDEN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, polishes for leather goods, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. ITALDOSIT DI GALASSI ELENA

  Italia

  Compania ITALDOSIT DI GALASSI ELENA, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, proportioning devices, Aparate de lustruit incaltamintea, și Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. Are sediul în Quarona (Vc), Italia.

 4. NOVALBERG S.R.L.

  Italia

  Compania NOVALBERG S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

 5. SHUZHOU XIANGSHUN INDUSTRY AND TRADE CO.LTD.

  China

  Compania SHUZHOU XIANGSHUN INDUSTRY AND TRADE CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Suzhou, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VENETA GRANDICUCINE S.R.L.

  Italia

  Compania VENETA GRANDICUCINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Conegliano, Italia.

 2. GLOBAL SERVICE HOTEL S.R.L.

  Italia

  Compania GLOBAL SERVICE HOTEL S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Frosinone, Italia.

 3. GAT S.R.L.

  Italia

  Compania GAT S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Concorezzo, Italia.

 4. TECHNOPLAZ S.R.L.

  Italia

  Compania TECHNOPLAZ S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Conegliano, Italia.

 5. BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L.

  Italia

  Compania BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Firenze, Italia.

 1. VEGA S.R.L.

  Italia

  Compania VEGA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Bolzano, Italia.

 2. ALCOBAR S.R.L.

  Italia

  Compania ALCOBAR S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Sassari, Italia.

 1. PITTALIS ALESSANDRO

  Italia

  Compania PITTALIS ALESSANDRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Sassari, Italia.

 2. TECNOFRIGO

  Italia

  Compania TECNOFRIGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Faenza, Italia.

 3. PRO CLEANING GROEP

  Belgia

  Compania PRO CLEANING GROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 4. MUSSNER

  Italia

  Compania MUSSNER, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pene, puf si umpluturi diverse, Aparate de lustruit incaltamintea, Pene, puf si umpluturi diverse, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Merano, Italia.

 5. MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C.

  Italia

  Compania MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Ponte Buggianese, Italia.

 6. MASCHINENBÜRSTENFABRIK FRITZ MARTIN, INHABERIN J. BÜTTINGHAUS

  Germania

  Compania MASCHINENBÜRSTENFABRIK FRITZ MARTIN, INHABERIN J. BÜTTINGHAUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Perii si pensule, Aparate de lustruit incaltamintea, și Perii si pensule. Are sediul în Menden, Germania.

 7. BREAK LINE S.R.L.

  Italia

  Compania BREAK LINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Bari, Italia.

 8. ZUCCHERO EXPRESS S.R.L.

  Italia

  Compania ZUCCHERO EXPRESS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zahar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Nuoro, Italia.

 1. WINTERHALTER ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania WINTERHALTER ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Aparate de lustruit incaltamintea, Sanitare - articole, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Cardano Al Campo, Italia.

 2. RISTO CASH S.R.L.

  Italia

  Compania RISTO CASH S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Cellole, Italia.

 3. BRUNETTI 2014 FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L.

  Italia

  Compania BRUNETTI 2014 FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Bologna, Italia.

 4. D.F. TECNO SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania D.F. TECNO SERVICE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Preganziol, Italia.

 5. INTERHOTEL S.R.L.

  Italia

  Compania INTERHOTEL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Bressanone, Italia.

 6. LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L.

  Italia

  Compania LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Monfalcone, Italia.

 7. CAMAL DI CARRARO ENIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania CAMAL DI CARRARO ENIO & C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Mirano, Italia.

 8. B.L.M. S.R.L.

  Italia

  Compania B.L.M. S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Pozzuolo Del Friuli, Italia.

 9. MAZZER LUIGI S.R.L.

  Italia

  Compania MAZZER LUIGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Scorze', Italia.

 10. DOLOMIT S.R.L.

  Italia

  Compania DOLOMIT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Restaurante - masini si materiale, Aparate de lustruit incaltamintea, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Bressanone, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit