• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate de curatat fructe si razatoare

Rezultate pentru

Aparate de curatat fructe si razatoare - Import export

 1. DURFO S.R.L.

  Italia

  Compania DURFO S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, și jam pans. Are sediul în Nizza Monferrato, Italia.

 2. YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD.

  China

  Compania YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Yangjiang, China.

 3. URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED

  Franta

  Compania URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mixere si rasnite pentru industria alimentara, și Mixere si rasnite pentru industria alimentara. Are sediul în Lisses, Franta.

 4. JOS DE BRUYNE

  Belgia

  Compania JOS DE BRUYNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sortare si calibrare pentru fructe si legume. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de curatat fructe si razatoare, Aparate de curatat fructe si razatoare, kitchen accessories, fruit and vegetable processing machinery, și vegetable cutters. Are sediul în Leupegem, Belgia.

 5. FIMAR S.P.A.

  Italia

  Compania FIMAR S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, mixers for the food industry, electric stoves, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Verucchio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GARBY ANKA S.A

  Grecia

  Compania GARBY ANKA S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Aparate de curatat fructe si razatoare, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Aparate de curatat fructe si razatoare, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Ag.i. Rentis, Grecia.

 2. YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO

  Turcia

  Compania YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 3. PARMACONTROLS S.R.L.

  Italia

  Compania PARMACONTROLS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Parma, Italia.

 4. YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD

  China

  Compania YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Yantai, China.

 5. TEAMPACK S.R.L.

  Italia

  Compania TEAMPACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 1. TARGET PROFMODE S.R.L.

  Italia

  Compania TARGET PROFMODE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Mirandola, Italia.

 2. FEA S.R.L.

  Italia

  Compania FEA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Scarnafigi, Italia.

 1. LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA

  Italia

  Compania LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Guidonia Montecelio, Italia.

 2. FOODTECH S.R.L.

  Italia

  Compania FOODTECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Camposampiero, Italia.

 3. MARALE SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania MARALE SERVICE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Vicopisano, Italia.

 4. OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Giarre, Italia.

 5. TECHFOOD BY SOGABE S.R.L.

  Italia

  Compania TECHFOOD BY SOGABE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Castelnovo Di Sotto, Italia.

 6. COLUSSI ERMES S.R.L.

  Italia

  Compania COLUSSI ERMES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Casarsa Della Delizia, Italia.

 7. CAVALIERI S.P.A.

  Italia

  Compania CAVALIERI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Parma, Italia.

 8. PARMATIC ( S.R.L. )

  Italia

  Compania PARMATIC ( S.R.L. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Sala Baganza, Italia.

 1. GAM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania GAM INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Bellaria Igea Marina, Italia.

 2. I.G.F. ITALSTAMPI

  Italia

  Compania I.G.F. ITALSTAMPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în San Leo, Italia.

 3. PACK END ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Compania PACK END ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 4. TECNOFRUTTA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOFRUTTA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Orta Nova, Italia.

 5. MAFIN S.P.A.

  Italia

  Compania MAFIN S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Galliera Veneta, Italia.

 6. VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI

  Republica Ceha

  Compania VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de curatat fructe si razatoare, Feronerie pentru constructii, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Aparate de curatat fructe si razatoare, Feronerie pentru constructii, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în Besiny, Republica Ceha.

 7. F.I.P. S.R.L.

  Italia

  Compania F.I.P. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Parma, Italia.

 8. FRATELLI INDELICATO S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI INDELICATO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Giarre, Italia.

 9. TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L.

  Italia

  Compania TECH.IN TECNICAPOMPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Fara Vicentino, Italia.

 10. RE.LO.BO. ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Compania RE.LO.BO. ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Aparate de curatat fructe si razatoare, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Aparate de curatat fructe si razatoare. Are sediul în Parma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit