• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope - utilaje de fabricare si resapare

Rezultate pentru

Anvelope - utilaje de fabricare si resapare - Import export

 1. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spania

  Compania NEUMÁTICOS RODACAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope resapate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, Roti si rotite din cauciuc, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Telde-Las Palmas, Spania.

 2. ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD.

  China

  Compania ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Zhengzhou, China.

 3. ITALMATIC S.R.L.

  Italia

  Compania ITALMATIC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre retreads. Are sediul în Cassina De' Pecchi, Italia.

 4. QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, truck tyres, offroad tyre, Anvelope, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Qingdao, China.

 5. RENOP SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania RENOP SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Liptovská Teplá , Slovacia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD.

  Tailanda

  Compania FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyres, și snow tyres. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 2. SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD

  China

  Compania SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Qingdao, China.

 3. ACTEN GROUP

  Malaezia

  Compania ACTEN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în nsdk, Malaezia.

 4. KIRKBY TYRES LTD

  Regatul Unit

  Compania KIRKBY TYRES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 5. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Romania

  Compania RUELLE SERVICES S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, Anvelope - produse pentru reparare, Anvelope si accesorii, Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, Anvelope - produse pentru reparare, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Buftea, Romania.

 1. SHENGTAI GROUP CO., LTD.

  China

  Compania SHENGTAI GROUP CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Dongying, China.

 2. REIFEN CHWOLKA E.K.

  Germania

  Compania REIFEN CHWOLKA E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Anvelope resapate, Anvelope, Anvelope si accesorii, Anvelope resapate, și Anvelope. Are sediul în Bad Kissingen, Germania.

 1. JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Wuxi, China.

 2. VERGOM DI FAVERO LORELLA

  Italia

  Compania VERGOM DI FAVERO LORELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for tyre retreading, și aluminium moulds. Are sediul în Trino, Italia.

 3. GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD

  China

  Compania GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre inspection. Are sediul în Jinan, China.

 4. RESEM GROUP CHINA

  China

  Compania RESEM GROUP CHINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre recycling, și plastic resins. Are sediul în shangqiu, China.

 5. ROTARY UNION

  India

  Compania ROTARY UNION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Mumbai, India.

 6. TYREPRO BANDAG LIMITED

  Irlanda

  Compania TYREPRO BANDAG LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 7. DAHMEN GMBH

  Germania

  Compania DAHMEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Alsdorf, Germania.

 8. QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Weihai, China.

 1. NOVA - S A.S.

  Slovacia

  Compania NOVA - S A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Brezová Pod Bradlom , Slovacia.

 2. QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Qingdao, China.

 3. ABT AG

  Elvetia

  Compania ABT AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Dietlikon, Elvetia.

 4. SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,

  China

  Compania SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile offroad tyre. Are sediul în Dongying, China.

 5. SENEEN CO

  Siria

  Compania SENEEN CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Aleppo, Siria.

 6. FAGA TYRES (PVT) LTD

  Sri Lanka

  Compania FAGA TYRES (PVT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Bandaragama, Sri Lanka.

 7. SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE

  Turcia

  Compania SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre retreads. Are sediul în Isparta, Turcia.

 8. SIO APS

  Danemarca

  Compania SIO APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Soendersoe, Danemarca.

 9. MACHINE INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  China

  Compania MACHINE INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Changzhou, China.

 10. SALSONS IMPEX PVT. LTD.

  India

  Compania SALSONS IMPEX PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Delhi, India.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit