• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambreiaje pentru vehicule

Rezultate pentru

Ambreiaje pentru vehicule - Import export

 1. KAS-CLUTCH

  Germania

  Compania KAS-CLUTCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clutch spare parts, și heavy industrial vehicles. Are sediul în Geldersheim, Germania.

 2. GEZET INDUSTRIEBEDARF & SERVICE, INH. GUIDO ZIELKE

  Austria

  Compania GEZET INDUSTRIEBEDARF & SERVICE, INH. GUIDO ZIELKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Oberndorf In Tirol, Austria.

 3. GUNTHER SRL

  Italia

  Compania GUNTHER SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicle brakes, brakes for vintage cars, clutch, și industrial brakes. Are sediul în Bari, Italia.

 4. HYDROLINE-SERVICE AG

  Elvetia

  Compania HYDROLINE-SERVICE AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cilindri hidraulici, Pompe hidraulice, Ambreiaje pentru vehicule, Climatizoare pentru vehicule, Cilindri hidraulici, Pompe hidraulice, Ambreiaje pentru vehicule, și Climatizoare pentru vehicule. Are sediul în Schlieren, Elvetia.

 5. QWERTY

  Italia

  Compania QWERTY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elemente de transmisie, machining, și Elemente de transmisie. Are sediul în Torino, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMBRAGUES LAUR SA

  Spania

  Compania EMBRAGUES LAUR SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, Ambreiaje pentru vehicule, și clutch plates. Are sediul în Berriz - Vizcaya, Spania.

 2. SERFAC LTD

  Irlanda

  Compania SERFAC LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, Hidraulice - echipamente si instalatii, Ambreiaje pentru vehicule, Amortizoare pentru vehicule, Hidraulice - echipamente si instalatii, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Tallaght, Irlanda.

 3. FRENI E FRIZIONI DI ROSSI FABIO

  Italia

  Compania FRENI E FRIZIONI DI ROSSI FABIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, Frane, servodirectii si accesorii, Verification of industrial brakes, Ambreiaje pentru vehicule, și Frane, servodirectii si accesorii. Are sediul în Varese (Va), Italia.

 4. EISSMANN AUTOMOTIVE CESKA REPUBLIKA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EISSMANN AUTOMOTIVE CESKA REPUBLIKA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, Ambreiaje pentru vehicule, Frane pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Bor, Republica Ceha.

 5. CLUTCH INTERNATIONAL (PROPERTIES) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CLUTCH INTERNATIONAL (PROPERTIES) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Rochester, Regatul Unit.

 1. STROMAG HOLDING GMBH

  Germania

  Compania STROMAG HOLDING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Unna, Germania.

 2. SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET OHG

  Germania

  Compania SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET OHG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Langen, Germania.

 1. MVG METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania MVG METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Eschweiler, Germania.

 2. CRAMER KUPPLUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CRAMER KUPPLUNG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje pentru vehicule, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Essen, Germania.

 3. CLUTCHMASTER LTD

  Regatul Unit

 4. TIUMENSKY MASHINOSTROITELNY ZAVOD

  Rusia

 5. ROBERT EVANS

  Regatul Unit

 6. DB AUTOMOBILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  As one of the few gear maintenance companies in Europe, we have made a name for ourselves as a specialist in all gear types and as a problem solver for exotic gear types. As the first manufacturer-independent workshop in Germany, we have been able to repair/regenerate your torque converter in-house and at short notice since the start of 2004. Upon request, you can get a reinforced version of our gears, which are, of course, modified by the company to bring them completely up-to-date. We import spare parts for all gear types directly from the manufacturer and can pass on our good purchase conditions to our customers. We provide a 12-month, Europe-wide guarantee without a mileage limit.

 7. MECARM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MECARM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, Piese de schimb pentru automobile, Vehicule - componente si piese mecanice, brakes, clutches, FCA, wholesale of clutches, Frane pentru vehicule, și production of brakes for vehicles. Are sediul în Caserta, Italia.

 8. SOUEI DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOUEI DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, Repararea vehiculelor, Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Chevilly-Larue, Franta.

 1. TYRONE SNELL

  Regatul Unit

  Compania TYRONE SNELL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Ambreiaje, Frane, servodirectii si accesorii, și Ambreiaje. Are sediul în Penryn, Regatul Unit.

 2. DIESEL BOB TUNING

  Regatul Unit

 3. KNOTT-AVONRIDE LTD

  Regatul Unit

 4. RIDLEYS EXHAUSTS

  Regatul Unit

 5. INDESPENSION LTD

  Regatul Unit

 6. HALA GSM

  Regatul Unit

 7. PETER WHITE

  Regatul Unit

  Compania PETER WHITE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Ambreiaje, Frane, servodirectii si accesorii, și Ambreiaje. Are sediul în Burnley, Regatul Unit.

 8. VEHICLE TRACKING N I

  Regatul Unit

  Compania VEHICLE TRACKING N I, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Ambreiaje, Frane, servodirectii si accesorii, și Ambreiaje. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 9. J P EXHAUSTS LTD

  Regatul Unit

  Compania J P EXHAUSTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Ambreiaje, Frane, servodirectii si accesorii, și Ambreiaje. Are sediul în Macclesfield, Regatul Unit.

 10. BTB EXHAUSTS LTD

  Regatul Unit

  Compania BTB EXHAUSTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Ambreiaje, Frane, servodirectii si accesorii, și Ambreiaje. Are sediul în Daventry, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit