• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambreiaje mecanice

Rezultate pentru

Ambreiaje mecanice - Import export

 1. COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. Are sediul în Maintal, Germania.

 2. DAVIMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DAVIMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roboti de asamblare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Stomatologie - produse, Mecanica fina, Ambreiaje mecanice, Stomatologie - produse, și Mecanica fina. Are sediul în Alatri, Italia.

 3. CURRAX GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CURRAX GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoreductoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. SAM BO CLUTCH CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania SAM BO CLUTCH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parts and accessories for mechanical goods conveyors, și gear boxes. Are sediul în Anyang-Si, Gyeonggi-Do, Coreea de Sud.

 5. HA-CO GMBH

  Austria

  Compania HA-CO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. Are sediul în Traun, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spania

  Compania EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane, servodirectii si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Ambreiaje mecanice, Electromagnetic brakes, și brakes and clutches. Are sediul în Castellar Del Valles, Spania.

 2. MGH

  Belgia

  Compania MGH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Ambreiaje mecanice, Mechanical components, cog wheels, și gear boxes. Are sediul în Machelen, Belgia.

 3. LMC-COUPLINGS

  Belgia

  Compania LMC-COUPLINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu ace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Ambreiaje, Cuplaje mecanice, Ambreiaje mecanice, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Ambreiaje, Cuplaje mecanice, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Mollem-Asse, Belgia.

 4. RENK GMBH WERK RHEINE

  Germania

  Compania RENK GMBH WERK RHEINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Gear couplings with crowned teeth, lamellar joints, Ambreiaje mecanice, și Safety clutches. Are sediul în Rheine, Germania.

 5. ZANTEN

  Olanda

  Compania ZANTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisii mecanice si componente, Frezare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, Transmisii mecanice si componente, welding stations, Frezare - masini-unelte, și Gaurire - masini-unelte. Are sediul în Veghel, Olanda.

 1. GRUPP&STAHL GMBH

  Germania

  Compania GRUPP&STAHL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. Are sediul în Geislingen, Germania.

 2. VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU B. HACKFORTH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU B. HACKFORTH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Ambreiaje, Ambreiaje mecanice, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Ambreiaje, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Herne, Germania.

 1. OPRUGA D.D.

  Croatia

  Compania OPRUGA D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Resorturi din fir metalic, Articulatii universale, Buloane, Ambreiaje mecanice, Resorturi din fir metalic, Articulatii universale, și Buloane. Are sediul în Varazdinske Toplice, Croatia.

 2. D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L.

  Italia

  Compania D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Racorduri pentru tevarie din metale neferoase, hydraulic clutches, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, și Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. Are sediul în Brugherio, Italia.

 3. SEDORA ENGINEERING MACHINERY& AUTO SPARE PARTS CO.LTD.

  Turcia

  Compania SEDORA ENGINEERING MACHINERY& AUTO SPARE PARTS CO.LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile - componente si piese electrice si electronice, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Ambreiaje mecanice, Automobile - componente si piese electrice si electronice, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, car repairs, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Bursa., Turcia.

 4. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Olanda

  Compania REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisii mecanice si componente, Articulatii universale, Ambreiaje pneumatice, Transmisii mecanice si componente, Articulatii universale, și Ambreiaje pneumatice. Are sediul în Elsloo Lb, Olanda.

 5. RAICO S.R.L.

  Italia

  Compania RAICO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microtubes, și adapters. Are sediul în Caldaro Sulla Strada Del Vino, Italia.

 6. VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU BERNHARD HACKFORTH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VULKAN KUPPLUNGS- UND GETRIEBEBAU BERNHARD HACKFORTH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible couplings for transmissions. Are sediul în Herne, Germania.

 7. REICH GMBH KUPPLUNGEN VERTRIEBSBÜRO FRANK WIENTKE

  Germania

  Compania REICH GMBH KUPPLUNGEN VERTRIEBSBÜRO FRANK WIENTKE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Ambreiaje, Ambreiaje mecanice, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Ambreiaje, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Kamen, Germania.

 8. MYCAR

  Bulgaria

  Compania MYCAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. NTM

  Bulgaria

  Compania NTM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. TELCOMEC S.R.L.

  Italia

  Compania TELCOMEC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Ambreiaje pneumatice, Ambreiaje mecanice, și Ambreiaje pneumatice. Are sediul în Calderara Di Reno, Italia.

 3. IB BLUMENAUER KG

  Germania

  Compania IB BLUMENAUER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, Transmisii mecanice si componente, Articulatii universale, și Transmisii mecanice si componente. Are sediul în Frasdorf, Germania.

 4. METALUX-CZĘŚCI ZAMIENNE MASZYN PRZEMYSŁOWYCH I OBRABIAREK

  Polonia

  Compania METALUX-CZĘŚCI ZAMIENNE MASZYN PRZEMYSŁOWYCH I OBRABIAREK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finished parts, și clutch repairs. Are sediul în Syców, Polonia.

 5. M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Ambreiaje pneumatice, Ambreiaje mecanice, și Ambreiaje pneumatice. Are sediul în Milano, Italia.

 6. VOITH TURBO A/S

  Danemarca

  Compania VOITH TURBO A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje, și Ambreiaje. Are sediul în Gadstrup, Danemarca.

 7. STROMAG LTD

  Regatul Unit

  Compania STROMAG LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri si cofrete - electricitate, Frane mecanice, Panouri si cofrete - electricitate, și Frane mecanice. Are sediul în Rushden, Regatul Unit.

 8. FASING MOJ SP Z O O

  Polonia

  Compania FASING MOJ SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractie miniera - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Gaurire - masini-unelte, Ambreiaje mecanice, și Gaurire - masini-unelte. Are sediul în Katowice, Polonia.

 9. ALFONS MARKERT & CO. GMBH

  Germania

  Compania ALFONS MARKERT & CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, și Ambreiaje mecanice. Are sediul în Neumünster, Germania.

 10. INTEREX '91 NEMZETKOZI KFT

  Ungaria

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit