• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mecanica navala

Rezultate pentru

Mecanica navala - Import export

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SPARE NAV.I. E SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Santiere navale - reparatii si intretinere, Aprovizionarea navelor, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, devising electrical systems for boats, și boat engine accessories. Are sediul în Genova, Italia.

 2. UNIO SA

  Romania

  Cu o experienta de 110 ani, Unio SA este producator de echipamente de mari dimensiuni, specializati in ultimii 20 de ani pe echipamente navale. Avem contracte in derulare cu DMT Winches si Palfinger Marine pentru productia de vinciuri si cabestane, dar putem realiza orice structura metalica, dupa specificatiile clientului. Puteti gasi o descriere detaliata a companiei in pdf-ul urmator (inclusiv puncte forte, clienti si certificari de calitate): https: //issuu.com/diana.zaharescu/docs/unio_sa_presentation_-_english iar o lista cu proiectele finalizate pe linkedin: https: //www.linkedin.com/company/unio-sa/

 3. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Romania

  S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. fondată în anul 2011 cu următoarele activităţi: subcontractor din anul 2011 în cadrul Daewoo Mangalia Heavy Industry (DMHI) » construcţii şi reparaţii de nave şi structuri plutitoare, » constructii noi si reparatii, » recrutare şi plasare de forţă de muncã în strãinãtate, cu intenţii de a pãtrunde şi în ţãri precum Franta, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca etc.S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. deţine personal calificat în: » Sudură - sudorii deţin autorizaţii » Lăcătuşerie - lăcătuşi buni cunoscători ai planului de lacatuserie, » Vopsitorie; » Tubulatură - cunoscători ai planului de izometrie; Am reuşit de-a lungul timpului să finalizam proiecte la numeroase nave şi să menţinem o bună reputaţie fiind capabili sa respectam termenii limita impusi. SC.BUILDINGNEPTUN.SRL este implicata in constructia navelor noi dar si in reparatii: -Productie otel -Out fittings -Mecanica -Sudura(CO2) Proiecte: CAPITAL (4096, 4098), EMM(5012), ANANGEL(10061, 10059, ), MARAN(5019)(5020), TSAKOS(5016, 5017, 5018), În cadrul DMHI - Daewoo Mangalia Heavy Industry, CSM BUILDING NEPTUN execută lucrări de constructii noi, lăcătuşerie şi sudură la o calitate superioara cu o echipa bine construita si experimentata. Supraveghetorii nostrii sunt buni cunoscatori de limba engleza, calificati si mereu in topul cerintelor. Compania noastra este specializata in urmatoarele domenii: • procese de sudare; • navale - constructie a corpului; •

 4. ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL

  Grecia

  Compania ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry docks, marine engine spares, și technical consultants in mechanical engineering. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 5. MECANASA

  Spania

  Compania MECANASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repairs and maintenance, ship, și shipyards. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PUMA MARINE CRANES

  Turcia

  Compania PUMA MARINE CRANES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automacarale, și Automacarale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italia

  Compania S. GIORGIO DEL PORTO SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, naval shipyards, electric motor repair, Mecanica navala, și technical assistance. Are sediul în Genova, Italia.

 3. TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING

  Spania

  Compania TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 4. ADEC MARINE LTD

  Regatul Unit

  Compania ADEC MARINE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Croydon, Uk, Regatul Unit.

 5. JENNY MARINE

  India

  Compania JENNY MARINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine engine spares, diesel engine service, marine engine repair, și Diesel generator unit. Are sediul în Bhavnagar, India.

 1. YARA MARINE TECHNOLOGIES AS

  Norvegia

  Compania YARA MARINE TECHNOLOGIES AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 2. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Mecanica navala, ship repairs, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Mecanica navala, și Repair of diesel marine engines. Are sediul în Swinoujscie, Polonia.

 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL

  Spania

  Compania SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, Mecanica navala, aeronautics, cutting iron, și metrology. Are sediul în Albacete, Spania.

 2. HIGH PRESSURE PC

  Grecia

  Compania HIGH PRESSURE PC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, pneumatics, hydraulic pumps, și Mecanica navala. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. STREAM MARINE LTD

  Regatul Unit

  Compania STREAM MARINE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, ventilation, hvac design, Mecanica navala, și controls and instruments for marine equipment. Are sediul în Baldock, Regatul Unit.

 4. S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD.

  Regatul Unit

  Compania S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Ashford, Kent, Regatul Unit.

 5. BLANSON

  Regatul Unit

  Compania BLANSON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 6. DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY

  Coreea de Sud

  Compania DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de electricitate ale navelor, electric generators, marine diesel engines, Sisteme de electricitate ale navelor, și electric marine engines. Are sediul în Busan, Coreea de Sud.

 7. UNIQUE HYDRA

  Africa de Sud

  Compania UNIQUE HYDRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Cape Town, Africa de Sud.

 8. CO.FE.ME. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.FE.ME. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Arluno, Italia.

 1. JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD

  China

  Compania JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Quanzhou, China.

 2. JASPER GASKETS

  India

  Compania JASPER GASKETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gaskets, și asbestos-free metal gaskets. Are sediul în Chennai, India.

 3. GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V.

  Olanda

  Compania GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine buoys, marine propellers, nautical supplies, și Yacht accessories. Are sediul în Heijningen, Olanda.

 4. REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspiratoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, Agentii maritime - navlositori, hulling machine, Mecanica navala, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. AGUASERVI S.A.

  Spania

  Compania AGUASERVI S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. Are sediul în Algeciras, Spania.

 6. METRORAD

  Croatia

  Compania METRORAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, și Mecanica navala. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 7. NORMBEL

  Belgia

  Compania NORMBEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria chimica - import-export, hgv, Hardware - industrial, Peripherals, și Industria chimica - import-export. Are sediul în Leuze, Belgia.

 8. GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD

  Regatul Unit

  Compania GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship repairs, și dry docks. Are sediul în Grangemouth, Regatul Unit.

 9. GLOBAL SERVICES (EUROPE) LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL SERVICES (EUROPE) LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Harti maritime, marine propellers, ship and naval supplies, Yacht accessories, și Harti maritime. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

 10. BATEAU SAINT-GERMAIN

  Tunisia

  Compania BATEAU SAINT-GERMAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Boatbuilding. Are sediul în Tunis, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit