• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aliaje de fier

Rezultate pentru

Aliaje de fier - Import export

 1. COMFER SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COMFER SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje metalice, și Grilaje metalice. Are sediul în Roma, Italia.

 2. H.-D. AHRENS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania H.-D. AHRENS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, Metal trade, Nickel alloys, Recycling of scrap metal, scrap recycling, Scrap processing, Special alloys (copper/nickel/tin), aluminium, și Aluminium compounds. Are sediul în Schwelm, Germania.

 3. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICUREZZA & STILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Castelnuovo Di Porto, Italia.

 4. ARCO S.R.L.

  Italia

  Compania ARCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile no parking bows, bike carrier, benches, și systems and equipment for car parks. Are sediul în San Giovanni In Persiceto, Italia.

 5. PROSIDER SPA

  Italia

  Compania PROSIDER SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron sections, iron beams, galvanized sheet metal, și drawn products. Are sediul în Fornace Zarattini-Ravenna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

  Compania LS ALLOYS TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metallurgy, Manganese metal, cobalt, și nickel. Are sediul în Windhof, Luxemburg.

 2. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Germania

  Compania CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coal and graphite processing, graphite electrodes, products made from pure expanded graphite, și artificial and synthetic fibre felts. Are sediul în Siegen, Germania.

 3. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Compania NIZI INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, Aliaje de fier, artistic and decorative foundry products, Trading in steel, și casting lubricants. Are sediul în Capellen, Luxemburg.

 4. AFFIVAL SAS

  Franta

  Compania AFFIVAL SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Aliaje de fier, Turnatoriii de otel, Sarma si cablu din otel, Aliaje de fier, și Turnatoriii de otel. Are sediul în Solesmes, Franta.

 5. LEMETCO GMBH

  Germania

  Compania LEMETCO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, și Aliaje de fier. Are sediul în Duisburg, Germania.

 1. GIOTTA SRL

  Italia

  Compania GIOTTA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile storing waste, trade in metals and alloys, și car demolition. Are sediul în Castone Andevenno, Italia.

 2. AMPERE ALLOYS

  Franta

  Compania AMPERE ALLOYS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and machinery for foundries, abrasives, și steel and alloys. Are sediul în Saint-Ouen-L'aumone, Franta.

 1. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italia

  Compania CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machining aluminium and iron. Are sediul în Agropoli, Italia.

 2. MALDANER

  Franta

  Compania MALDANER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Aliaje de fier, Cupru si aliaje de cupru, metal impregnation, Plumb si aliaje, Aliaje de fier, și Cupru si aliaje de cupru. Are sediul în Les-Clayes-Sous-Bois, Franta.

 3. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugalia

  Compania CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi hidraulice, Mobilier si echipamente urbane, Resorturi hidraulice, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. PELLIER CUIT FRERES

  Franta

  Compania PELLIER CUIT FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - prelucrare, Precision undercutting, bar turning, all metals, și Bar turning steel and metals. Are sediul în Marignier, Franta.

 5. JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD.

  China

  Compania JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. Are sediul în Jinan, China.

 6. CAST IRON

  Belgia

  Compania CAST IRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonta - produse, Tevi si conducte din fonta, cast iron, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta - produse, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Beerse, Belgia.

 7. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franta

  Compania SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, Serigrafie, Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, și Serigrafie. Are sediul în Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franta.

 8. TM IMPEX PVT LTD

  India

  Compania TM IMPEX PVT LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. Are sediul în Bhubaneswar, India.

 1. MITALTRADE, LLC

  Ucraina

  Compania MITALTRADE, LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite electrodes. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 2. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italia

  Compania GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, iron processing, iron, Aluminiu si aliaje, și electro-welded networks. Are sediul în Poggio Torriana, Italia.

 3. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Germania

  Compania APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Otel inoxidabil, Aliaje de fier, Metale pretioase si speciale, Oteluri speciale, Otel inoxidabil, Aliaje de fier, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Erkrath, Germania.

 4. MBE ENDUSTRI

  Turcia

  Compania MBE ENDUSTRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tig welders, Strip conveyors, și Precision turning. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SANTECH MAKINA

  Turcia

  Compania SANTECH MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nc grinding, cnc cut, Strip conveyors, și CNC processing. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Turcia

  Compania 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. PIRAPORA STEEL

  Brazilia

  Compania PIRAPORA STEEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de oteluri speciale si de calitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aliaje de fier, metallic silicon, aluminium alloys, iron-silicone ingots, și Aliaje de fier. Are sediul în Praia Grande, Brazilia.

 8. EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U

  Spania

  Compania EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. Are sediul în La Laguna, Spania.

 9. HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD

  China

  Compania HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal plate reinforcing equipment for car bodywork, și EMCS measuring equipment. Are sediul în Yuhua Distrist, China.

 10. ETKA LTD

  Brazilia

  Compania ETKA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. Are sediul în Franco Da Rocha-Sp, Brazilia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit